Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 5 на българските онлайн брокери
Collapse
X
-
SoKoLoV
-
Първоначално изпратено от keizeroanda.com
най-добрите са.
АиТова е тест
Коментар
-
SoKoLoV
clearing house.....
не капитал. репортинг за какво.Иначе къде е брокерската функция.
Дилърската е при тези по долу.рано или късно фалират..
http://www.forex-ratings.com/index.p...n=votef&id=259
http://www.forex-ratings.com/account/
Коментар
-
SoKoLoV
само,че дезинформацията ще ви съсипе.
Адмирал не руски брокер,а английски.Има разлика.
www.fxservice.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от toni_amartАз съм пред подписване на договор с популярна каса някой може ли да ми каже нещо повече за тях. Положително било или отрицателно. Моля и за двете крайности...
Другото е, че поради тази причина новите директиви на Европейския Съюз по MIFID не важат за този брокер, както и всички регулации на българската КФН, плюс всичките гаранционни фондове и тем подобни регулации, с които се съобразява един БГ брокер.
Щом ще сключваш дог. с тях е добре да си запознат с финансовите регулации в Belize, Belize City, Central America, където и да е
За тези които са разсъждавали за избор на брокер по-долу, е добре да се знае, че в БГ регулациите са едни от най сериозните в света, плюс това е незаменимо удобство да имаш кой да напсуваш, като те слипнат или не ти филнат ордер поради висока волатилност, а и понякога ти сторнират операциите като ревнеш по-силно-нещо което с чужд брокер трудно ще стане-представи си колко силно трябва да ревеш за да те чуят в Belize, Belize City, Central America например.
Коментар
-
SoKoLoV
еми май все още няма.Технологията е Instant execution-вътрешно изпълнение.
Вече зависи дали ще изпълнява чисто брокерска функция или ще си сложи и дилър,което е манипулация.
Коментар
-
SoKoLoV
влезте тук: forextrade.bg
eur/usd; gbp/usd; usd/jpy; eur/gbp са с 2 пипа спред.
и си решете пробелмите
Коментар
-
Първоначално изпратено от toni_amartАз съм пред подписване на договор с популярна каса някой може ли да ми каже нещо повече за тях. Положително било или отрицателно. Моля и за двете крайности. От друга страна договорът им има доста едностранчив характер... Една от точките на кратко гласи така:
Компанията или едикакви си като почнеш от директори до най-ниския служител, могат да бъдат несъгласни с твоите действия и пазарната им позиция може да бъде несъобразена с рекомендациите, предоставени на клиента от компанията... пиша го в най-кратък план. Тълкуването е доста двузначно!
Видях, сигурно малко съм позакъсняла с инфото.
Коментар
Коментар