IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 5 на българските онлайн брокери

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.forex-ratings.com/account/

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer
      oanda.com

най-добрите са.
      Ти покрай пада на БФБ май си изпращял. Що не си пишеш в темите за БФБ а се месиш където не си стъпвал никога ? Не виждаш ли заглавието на темата. А Оанда не съм чувал да е БГ брокер или ако е сигурно това инфо само ти го знаеш.

Аи
      Това е тест

Коментар

• oanda.com

най-добрите са.
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• clearing house.....
          не капитал. репортинг за какво.Иначе къде е брокерската функция.
          Дилърската е при тези по долу.рано или късно фалират. .

http://www.forex-ratings.com/index.p...n=votef&id=259
          http://www.forex-ratings.com/account/

Коментар

• моето топ 5 за БГ-тата е:
            1.СТС
            2.Бенча
            3.Делтата
            4.Трейдъра
            5.няма място за други
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Това че е регистрирана в Лондон, не означава че има лиценз за брокер...
              За да има такъв трябва да отговаря на редица условия - капитал, репортинг и др.. Дори в предмета им на дейност пише обучение а не търговия с финансови инструменти, както до изисква европейската директива.

Коментар

• http://www.forextrade.bg/?p=company

http://wck2.companieshouse.gov.uk/a4...8f/compdetails

Коментар

• А защо ги няма в регистъра на брокерите?

http://www.fsa.gov.uk/register

Коментар

• само,че дезинформацията ще ви съсипе.
                    Адмирал не руски брокер,а английски.Има разлика.

www.fxservice.com

Коментар

• Абсолютно съм съгласен,
                      Такива като NorthFinance, Admiral и други руски брокери в офшерна зона понякога затварят много бързо кепенци...
                      Четете руските форуми за тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от toni_amart
                        Аз съм пред подписване на договор с популярна каса някой може ли да ми каже нещо повече за тях. Положително било или отрицателно. Моля и за двете крайности...
                        Ами първото което може да се каже е, че всъщност сключваш договор с Northfinance Ltd., което по една щастлива случайност те прави клиент на не на някой скапан български брокер, а на чистокръвен FOREIGN такъв.
                        Другото е, че поради тази причина новите директиви на Европейския Съюз по MIFID не важат за този брокер, както и всички регулации на българската КФН, плюс всичките гаранционни фондове и тем подобни регулации, с които се съобразява един БГ брокер.
                        Щом ще сключваш дог. с тях е добре да си запознат с финансовите регулации в Belize, Belize City, Central America, където и да е
                        За тези които са разсъждавали за избор на брокер по-долу, е добре да се знае, че в БГ регулациите са едни от най сериозните в света, плюс това е незаменимо удобство да имаш кой да напсуваш, като те слипнат или не ти филнат ордер поради висока волатилност, а и понякога ти сторнират операциите като ревнеш по-силно-нещо което с чужд брокер трудно ще стане-представи си колко силно трябва да ревеш за да те чуят в Belize, Belize City, Central America например.

Коментар

• еми май все още няма.Технологията е Instant execution-вътрешно изпълнение.
                          Вече зависи дали ще изпълнява чисто брокерска функция или ще си сложи и дилър,което е манипулация.

Коментар

• Има ли в България брокер,който задължително има автоматично изпълнение, което значи под 1 секунда, за да ни ви правят номерца дилърите???

Коментар

• влезте тук: forextrade.bg
                              eur/usd; gbp/usd; usd/jpy; eur/gbp са с 2 пипа спред.
                              и си решете пробелмите

Коментар

• Първоначално изпратено от toni_amart
                                Аз съм пред подписване на договор с популярна каса някой може ли да ми каже нещо повече за тях. Положително било или отрицателно. Моля и за двете крайности. От друга страна договорът им има доста едностранчив характер... Една от точките на кратко гласи така:
                                Компанията или едикакви си като почнеш от директори до най-ниския служител, могат да бъдат несъгласни с твоите действия и пазарната им позиция може да бъде несъобразена с рекомендациите, предоставени на клиента от компанията... пиша го в най-кратък план. Тълкуването е доста двузначно!
                                Мога само положителни неща да ти кажа за тях, 100% коректност. Ако имаш повече въпроси пиши ми на лично.Успех!

Видях, сигурно малко съм позакъсняла с инфото.

Коментар

Working...
                                X