Първоначално изпратено от shkata
Разгледай мнение
Във форума на Инстата не отидох защото дават бонуси, а защото исках да разкажа на хората как да търгуват печелившо. В началото описвах някакви концепции, които малко хора успяха да.разберат за какво става въпрос, затова се отказах от това и създадох една практическа тема как всеки може да се сдобие с печеливш търговски робот. В тази тема дори публикувах готови безплатни печеливши роботи, което предполагам не се хареса на Privelege и на ИнстаФорекс. С такива роботи доказах на всички как могат за по-малко от година да се спечелят няколко хиляди долара.
Това се случи някъде преди 1 година. Тогава отворих десетина реални акаунти в различни брокери с по 1000$ на акаунт, и част от тези акаунти ги направих публични. Пуснах по тях да търгуват роботи и по част от акаунтите те направиха за 1 година по 200-300% ръст. Два-три акаунта се нулираха, но не защото роботите бяха губещи, а защото ги бях насвирил с големи лотове. Същите роботи направиха добри печалби по други акаунти, при които ММ беше малко по-разумен.
Предполагам още тогава Privelege ме намрази, защото започнах да преча на основната му мисия да търси лапнишарани. Аз бях негова коренна противоположност - опитвах се да обучавам привлечените от него новобранци и да ги уча как да станат печеливши трейдери. А върха на всичко беше това, че започнах да подарявам печеливши роботи. Така освен на Privelege започнах да обърквам сметката и на ИнстаФорекс и още от тогава ми беше пределно ясно, че трябва да очаквам саморазправа. Беше въпрос на време да се случи, само където Privelege търсеше удобен момент да ме BAN-не уж по моя вина.
Та това е историята. Станах лош не защото демонстративно спечелих пари от Инстата, а защото започнах да уча хората как и те да направят същото.
Коментар