Първоначално изпратено от blqblq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
InstaForex - Мошеници висша класа
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от truezone
Напротив. Вашата дискусия няма нищо общо с темата и първоначалната идея на автора. Модерацията не е виновна и хората са прави, че подобни спорове не се решават по форумите. Ако някой те е измамил си има закони и съд за тези неща. Съмняваш се, че ще намериш справедливост? Ами пиеш една студена вода и продължаваш по пътя си. Чета един тип какви свободни съчинения развива и е нормално да се нервирам, защото съм съвсем несправедливо потърпевш от това. Но логически погледнато какво мога да направя? Още повече, че той май сам си вярва? Дори да го вкарат в затвора ще ми стане ли по-светло? Едва ли! Мъдрите хора казват, че е най-добре да оставим заблудените да си живеят със своите заблуди щом това ги прави щастливи. Трудно е. Често ни се вижда, че не е честно да си "оставим магарето в калта", но пък и не разполагаме с цялото време на света, нали? А и възмездието и отмъщението никого не са направили щастлив човек. Хайде със здраве. Закривайте темата. Който писал писал, кака се ожени!
нА за какво им е.
Наистина, може да се закрива темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от truezone
Напротив. Вашата дискусия няма нищо общо с темата и първоначалната идея на автора. Модерацията не е виновна и хората са прави, че подобни спорове не се решават по форумите. Ако някой те е измамил си има закони и съд за тези неща. Съмняваш се, че ще намериш справедливост? Ами пиеш една студена вода и продължаваш по пътя си. Чета един тип какви свободни съчинения развива и е нормално да се нервирам, защото съм съвсем несправедливо потърпевш от това. Но логически погледнато какво мога да направя? Още повече, че той май сам си вярва? Дори да го вкарат в затвора ще ми стане ли по-светло? Едва ли! Мъдрите хора казват, че е най-добре да оставим заблудените да си живеят със своите заблуди щом това ги прави щастливи. Трудно е. Често ни се вижда, че не е честно да си "оставим магарето в калта", но пък и не разполагаме с цялото време на света, нали? А и възмездието и отмъщението никого не са направили щастлив човек. Хайде със здраве. Закривайте темата. Който писал писал, кака се ожени!
Не ми затваряй веселата темичка. Явно и тук си въобразяваш, че имаш администраторски права, както в Инстата,
Я обясни, че на никой не му стана ясно. С какво точно ти, или някой от 6-те ника, си ощетен. Ма такива добри приятели бяхте с Привилидж, пък така се изпокарахте. Тц,тцт,ц. Тази приказка за магарето я остави на вълновика, който има къси от 1.0860 /5години/ и дълги от 1.23 /2години/.
П.П. Единствено ми е жал за Матейката. Че ако знае, кой се е впил в него, Прото ще му се стори пеленаче. )Last edited by SKP; 22.11.2019, 22:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shkata Разгледай мнение
Аз нещо не мога да схвана тая модерация в тоя форум.
Първо цялата дискусия е свързана.За това какво е форекса, как работят брокерите и как работи Инстата.Дори самия автор на темата се включва супер активно в тази дискусия.
Идваш, ни в клин ни в ръкав, не си чел темата, местиш мнения и съсипваш дискусията.Да не говорим че всички теми преливат от мнения тип "амбалаж".
Т.е. ако има модерация, къде беше тая модерация последните 40 страници?Къде е тая модерация в другите теми?Това нещо избирателно ли е? Поръчка от инстата ли е ? В крайна сметка големи хора сме, кажи си в прав текст какъв е проблема и ще се изместим в друг форум ако трябва.
Ако искате да коментираме въпроса с ликвидността, дадена ни е възможност, постовете са преместени в друга тема. Не разбирам за какво е цялата какафонияС Уважение,
Bulgaria-Forex™
Коментар
-
Абсолютно подкрепям Шката в случая. Всичко от изписаното Е по темата. Нещата са свързани и е меко казано странно, че модераторът раздава квалификации и взима страна в спор във форум, който модерира. На всичко отгоре мнението му е в противоречие с всички замесени в спора страни, т.е. по всяка вероятност защитава интересите на трети лица.
Това официална позиция на Инвестор.бг ли е или лично хрумване? Беше въпрос на време и бъкетите да изкажат мнение...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...B8%D1%8F-forex
Ето, пишете след като искате. Или ви се пише само ако е спам? В точната тема не е интересно явно.
Аз нещо не мога да схвана тая модерация в тоя форум.
Първо цялата дискусия е свързана.За това какво е форекса, как работят брокерите и как работи Инстата.Дори самия автор на темата се включва супер активно в тази дискусия.
Идваш, ни в клин ни в ръкав, не си чел темата, местиш мнения и съсипваш дискусията.Да не говорим че всички теми преливат от мнения тип "амбалаж".
Т.е. ако има модерация, къде беше тая модерация последните 40 страници?Къде е тая модерация в другите теми?Това нещо избирателно ли е? Поръчка от инстата ли е ? В крайна сметка големи хора сме, кажи си в прав текст какъв е проблема и ще се изместим в друг форум ако трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеТъкмо започнаха да излизат наяве целите и намеренията на хората, които от години ни убеждават, колко хубаво нещо е хазарта и модерацията се намеси. Къде ли дремаха, когато в темата се сипеха обиди и квалификации? Случайно съвпадение, разбира се...
Ето, пишете след като искате. Или ви се пише само ако е спам? В точната тема не е интересно явно.रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеТъкмо започнаха да излизат наяве целите и намеренията на хората, които от години ни убеждават, колко хубаво нещо е хазарта и модерацията се намеси. Къде ли дремаха, когато в темата се сипеха обиди и квалификации? Случайно съвпадение, разбира се...
„случайните съвпАдъци”. Ще ми кажеш ли, че сънуваш, та да се престоря, че го вярвам?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение
И продължават да се сипят! Не мисля да им отговарям. В един друг форум този е с ратроена самоличност. Кой знае и тук колко алтернативни профили има. Отговориш на един и след това още три нови за темата профила те нападат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеКъде ли дремаха, когато в темата се сипеха обиди и квалификации? Случайно съвпадение, разбира се...
Първоначално изпратено от truezone Разгледай мнение
Е нали Меси и Матеев били едно и също лице? Твърдиш, че си много принципен модератор, но не спря да ръсиш лъжи и клевети. Дори в твоя уж чист от спам форум си стоят една камара лъжи и клевети, лично публикувани от тебе. Гнусна работа. Не знам дали се усещаш колко жалък си в очите на страничните наблюдатели? Към тукашните модератори : няма ли да го разкарате този боклук, че ви осра и овоня форума?С Уважение,
Bulgaria-Forex™
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеШката, брокерът/посредникът е брокер/посредник, защото свързва търговците с източника на ликвидност. Бъкетът е бъкет, защото осигурява връзка между комарджии, които залагат на изменението на валутния курс и печели от техните загуби.
Вместо да обиждаш, помисли как да аргументираш позицията си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение
Ето защо някои, като Меси, a.k.a. Марин, злоупотребяват с няколко сметки и профилни акаунта и с цялата си наглост вървят по другите форуми да се оплакват от действията на следящите за реда, когато те самите очакват да се облагодетелстват на гърба на други без да предприемат риск!
- 1 like
Коментар
Коментар