IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

InstaForex - Мошеници висша класа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    Абсолютно подкрепям Шката в случая. Всичко от изписаното Е по темата. Нещата са свързани и е меко казано странно, че модераторът раздава квалификации и взима страна в спор във форум, който модерира. На всичко отгоре мнението му е в противоречие с всички замесени в спора страни, т.е. по всяка вероятност защитава интересите на трети лица.

Това официална позиция на Инвестор.бг ли е или лично хрумване?​ Беше въпрос на време и бъкетите да изкажат мнение...
    Никой не взима страна. За последен път ви казвам - мненията ви са в темата за форекс. По принцип нещата от живота са свързани. По вашата логика тук трябва да има една тема по "всичкопис".
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от truezone

Напротив. Вашата дискусия няма нищо общо с темата и първоначалната идея на автора. Модерацията не е виновна и хората са прави, че подобни спорове не се решават по форумите. Ако някой те е измамил си има закони и съд за тези неща. Съмняваш се, че ще намериш справедливост? Ами пиеш една студена вода и продължаваш по пътя си. Чета един тип какви свободни съчинения развива и е нормално да се нервирам, защото съм съвсем несправедливо потърпевш от това. Но логически погледнато какво мога да направя? Още повече, че той май сам си вярва? Дори да го вкарат в затвора ще ми стане ли по-светло? Едва ли! Мъдрите хора казват, че е най-добре да оставим заблудените да си живеят със своите заблуди щом това ги прави щастливи. Трудно е. Често ни се вижда, че не е честно да си "оставим магарето в калта", но пък и не разполагаме с цялото време на света, нали? А и възмездието и отмъщението никого не са направили щастлив човек. Хайде със здраве. Закривайте темата. Който писал писал, кака се ожени!
      Май-май. В момента, в който Матеев победи...той ще разбере че, всъщност, не е точно победил. „Ответникът”, уви, няма да разбере, че също не е победил. Тогава?
      нА за какво им е.
      Наистина, може да се закрива темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от truezone

Напротив. Вашата дискусия няма нищо общо с темата и първоначалната идея на автора. Модерацията не е виновна и хората са прави, че подобни спорове не се решават по форумите. Ако някой те е измамил си има закони и съд за тези неща. Съмняваш се, че ще намериш справедливост? Ами пиеш една студена вода и продължаваш по пътя си. Чета един тип какви свободни съчинения развива и е нормално да се нервирам, защото съм съвсем несправедливо потърпевш от това. Но логически погледнато какво мога да направя? Още повече, че той май сам си вярва? Дори да го вкарат в затвора ще ми стане ли по-светло? Едва ли! Мъдрите хора казват, че е най-добре да оставим заблудените да си живеят със своите заблуди щом това ги прави щастливи. Трудно е. Често ни се вижда, че не е честно да си "оставим магарето в калта", но пък и не разполагаме с цялото време на света, нали? А и възмездието и отмъщението никого не са направили щастлив човек. Хайде със здраве. Закривайте темата. Който писал писал, кака се ожени!
        Сакън, Молив.
        Не ми затваряй веселата темичка. Явно и тук си въобразяваш, че имаш администраторски права, както в Инстата,
        Я обясни, че на никой не му стана ясно. С какво точно ти, или някой от 6-те ника, си ощетен. Ма такива добри приятели бяхте с Привилидж, пък така се изпокарахте. Тц,тцт,ц. Тази приказка за магарето я остави на вълновика, който има къси от 1.0860 /5години/ и дълги от 1.23 /2години/.
        П.П. Единствено ми е жал за Матейката. Че ако знае, кой се е впил в него, Прото ще му се стори пеленаче. )
        Last edited by SKP; 22.11.2019, 22:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от shkata Разгледай мнение

Аз нещо не мога да схвана тая модерация в тоя форум.
          Първо цялата дискусия е свързана.За това какво е форекса, как работят брокерите и как работи Инстата.Дори самия автор на темата се включва супер активно в тази дискусия.
          Идваш, ни в клин ни в ръкав, не си чел темата, местиш мнения и съсипваш дискусията.Да не говорим че всички теми преливат от мнения тип "амбалаж".
          Т.е. ако има модерация, къде беше тая модерация последните 40 страници?Къде е тая модерация в другите теми?Това нещо избирателно ли е? Поръчка от инстата ли е ? В крайна сметка големи хора сме, кажи си в прав текст какъв е проблема и ще се изместим в друг форум ако трябва.
          Да отбележа само, че нито Инстафорекс, нито пък аз, като част от администраторския екип на един друг форум, плащаме на някого от Инвестор БГ, за да върши нещо или да си затваря очите...

Ако искате да коментираме въпроса с ликвидността, дадена ни е възможност, постовете са преместени в друга тема. Не разбирам за какво е цялата какафония
          С Уважение,
          Bulgaria-Forex™

Коментар

• Абсолютно подкрепям Шката в случая. Всичко от изписаното Е по темата. Нещата са свързани и е меко казано странно, че модераторът раздава квалификации и взима страна в спор във форум, който модерира. На всичко отгоре мнението му е в противоречие с всички замесени в спора страни, т.е. по всяка вероятност защитава интересите на трети лица.

Това официална позиция на Инвестор.бг ли е или лично хрумване?​ Беше въпрос на време и бъкетите да изкажат мнение...

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение

https://forum.investor.bg/forum/%D0%...B8%D1%8F-forex

Ето, пишете след като искате. Или ви се пише само ако е спам? В точната тема не е интересно явно.

Аз нещо не мога да схвана тая модерация в тоя форум.
              Първо цялата дискусия е свързана.За това какво е форекса, как работят брокерите и как работи Инстата.Дори самия автор на темата се включва супер активно в тази дискусия.
              Идваш, ни в клин ни в ръкав, не си чел темата, местиш мнения и съсипваш дискусията.Да не говорим че всички теми преливат от мнения тип "амбалаж".
              Т.е. ако има модерация, къде беше тая модерация последните 40 страници?Къде е тая модерация в другите теми?Това нещо избирателно ли е? Поръчка от инстата ли е ? В крайна сметка големи хора сме, кажи си в прав текст какъв е проблема и ще се изместим в друг форум ако трябва.

Коментар

Тъкмо започнаха да излизат наяве целите и намеренията на хората, които от години ни убеждават, колко хубаво нещо е хазарта и модерацията се намеси. Къде ли дремаха, когато в темата се сипеха обиди и квалификации? Случайно съвпадение, разбира се...
                https://forum.investor.bg/forum/%D0%...B8%D1%8F-forex

Ето, пишете след като искате. Или ви се пише само ако е спам? В точната тема не е интересно явно.
                रादोस्त

Коментар

Тъкмо започнаха да излизат наяве целите и намеренията на хората, които от години ни убеждават, колко хубаво нещо е хазарта и модерацията се намеси. Къде ли дремаха, когато в темата се сипеха обиди и квалификации? Случайно съвпадение, разбира се...
                  Аз се учудвам, кой на какво е разчитал, като се замислиш. Спортистът Матеев разчита на (чуждия) хазарт и, веднъж засветѝл се, е попаднал на мушката на оперирани срещу морал. Мушката пък, го играе „засегнат”, сякаш сам не знае, че е в кал до ушите. И ти си се впечатлил от
                  „случайните съвпАдъци”. Ще ми кажеш ли, че сънуваш, та да се престоря, че го вярвам?

Коментар

• Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение

И продължават да се сипят! Не мисля да им отговарям. В един друг форум този е с ратроена самоличност. Кой знае и тук колко алтернативни профили има. Отговориш на един и след това още три нови за темата профила те нападат

Форума е ти е само от поставени лица на заплатка . Лъжете другите с бонуси дано се излъже някой да вкара живи пари

Коментар

Къде ли дремаха, когато в темата се сипеха обиди и квалификации? Случайно съвпадение, разбира се...
                      И продължават да се сипят! Не мисля да им отговарям. В един друг форум този е с ратроена самоличност. Кой знае и тук колко алтернативни профили има. Отговориш на един и след това още три нови за темата профила те нападат

Първоначално изпратено от truezone Разгледай мнение

Е нали Меси и Матеев били едно и също лице? Твърдиш, че си много принципен модератор, но не спря да ръсиш лъжи и клевети. Дори в твоя уж чист от спам форум си стоят една камара лъжи и клевети, лично публикувани от тебе. Гнусна работа. Не знам дали се усещаш колко жалък си в очите на страничните наблюдатели? Към тукашните модератори : няма ли да го разкарате този боклук, че ви осра и овоня форума?
                      С Уважение,
                      Bulgaria-Forex™

Коментар

• Тъкмо започнаха да излизат наяве целите и намеренията на хората, които от години ни убеждават, колко хубаво нещо е хазарта и модерацията се намеси. Къде ли дремаха, когато в темата се сипеха обиди и квалификации? Случайно съвпадение, разбира се...

Коментар

• Моля, пишете по темата. Има няколко теми за ФОРЕКС, след като ви се пише за това. Мненията ви са преместени, но следващите ще бъдат изтрити.
                          रादोस्त

Коментар

Шката, брокерът/посредникът е брокер/посредник, защото свързва търговците с източника на ликвидност. Бъкетът е бъкет, защото осигурява връзка между комарджии, които залагат на изменението на валутния курс и печели от техните загуби.

Вместо да обиждаш, помисли как да аргументираш позицията си.
                            Не го съди прекалено строго.

Коментар

• Много весела тема. Ама много. Искрено се забавлявам. Особено с Молива.

Коментар

• Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение

Ето защо някои, като Меси, a.k.a. Марин, злоупотребяват с няколко сметки и профилни акаунта и с цялата си наглост вървят по другите форуми да се оплакват от действията на следящите за реда, когато те самите очакват да се облагодетелстват на гърба на други без да предприемат риск! ​​​​
                                Е нали Меси и Матеев били едно и също лице? Твърдиш, че си много принципен модератор, но не спря да ръсиш лъжи и клевети. Дори в твоя уж чист от спам форум си стоят една камара лъжи и клевети, лично публикувани от тебе. Гнусна работа. Не знам дали се усещаш колко жалък си в очите на страничните наблюдатели? Към тукашните модератори : няма ли да го разкарате този боклук, че ви осра и овоня форума?

Коментар

Working...
                                X