IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

InstaForex - Мошеници висша класа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...И, сигурно - ама как чожах да си го помисля !?! - вече сте им изтрили постовете отвсякъде, вкл.и от своите архиви тъй, щото, да „няма доказателства” за техните твърдения?
    - Аплодисменти! Колко предвидливо и честно, дума да няма!
    А тук не се ли трият? Бонуси в този форум няма...

А каква е логиката да наказваме потребители, да трием постовете им и да ги изключваме от бонус кампании? Наясно сме, още от началото на тези кампании, стартирали през 2010 г., че недоволни от подобни наши действия ще има, винаги! Да тролят из другите форуми с оплаквания?!
    Не това е търсеният ефект, но се подразбира какви са последствията от действията ни като администратори/модератори и от действията на брокера - Инстафорекс. Необходимо зло, така го възприемаме.

Тук конфликтът на интереси е 100% по скалата от 0% до 100%.
    С Уважение,
    Bulgaria-Forex™

Коментар

• Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение

Някак си доказателствата за това се губят. И аз мога да твърдя, че ти си ме измамил и да троля форумите с лъжи. Не го правя, защото моралът ми не го позволява. За разлика от теб, аз все още имам такъв.

Болестните състояния мисля, че е редно да ги търсиш в себе си. Аз не съм нарушил правила и не съм бил наказван заради тези нарушения многократно. А това е причината ти да бъдеш отстранен от онзи форум, в който се раздават бонуси и автоматично от бонус кампанията на брокера!
      Това е причината да не те вкарам в графата "проблем на клиент". От друга страна, от твоите лични твърдение установихме, че не си клиент на брокера, защото не си си идентифицирал сметката, каквото изискване има и за участие в бонус кампанията. Като бивш собственик на ИП би следвало да познаваш много добре изискванията за превенция на пране на пари и удостоверяване на идентичността на клиентите.

Колкото и глупости да изпишеш повтаряйки и потретвайки ги, целта си няма да постигнеш. Напротив, така ни помагаш!
      Коментарите по другите форуми всеки сам може да си ги прочете. Повечето са свързани с бонусни сметки и е нормално да има такива негативни коментари от страна на хора, вече отстранени от бонус кампанията. Всеки го е яд щом кранчето спре и получи отговор от тода на "Не сме длъжни да даваме обяснения". Но така са избрали да действат хората, аз като се обяснявам разбиране отсреща не получавам, така че смятам, че е по-добре ножицата да играе без да се влиза в подробности.

Не, Меси, Марин, Моливчо, Трузоун или както там ти е реалния псевдоним. Изключен си от бонус кампанията, баннат си, защото както и Матеев, си нарушил правилата на форума три пъти. По-късно установихме и че имаш няколко профила.
      Извиненията са ти коронен номер, но този път няма да минат.
      Не случайно Инстафорекс те препраща към администрацията на българския форум, откъдето доскоро получаваше бонуси. Отстраняването ти е наше решение поради множество нарушения на правилата, които са посочени по-горе. Логино е, след като си баннат, да не получаваш бонуси. За съжаление до това умозаключение явно не можеш да достигнеш сам...или не искаш.
      Имаме това право да налагаме бан, възползвали сме се от него....а с него следват и последствията, пред които Матеев и Марин са се изправили.
      ...И, сигурно - ама как чожах да си го помисля !?! - вече сте им изтрили постовете отвсякъде, вкл.и от своите архиви тъй, щото, да „няма доказателства” за техните твърдения?
      - Аплодисменти! Колко предвидливо и честно, дума да няма!
      Last edited by Pyramid; 24.11.2019, 19:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Отново ЛЪЖА И ИЗМАМА на един, който продължава да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Повтарям за 1001-ви път:

Първо Инстафорекс ме ИЗМАМИ и ми ОТКРАДНА ПАРИТЕ, и чак след това поръчково ме BAN-наха, защото започнах да си диря правата в техния форум. Privelege (ruseneca) обаче продължава да твърди обратното, което е смешно, да не кажа жалко. Това неговото е болестно състояние - една лъжа я повтаря 100 пъти и след това започва сам да си вярва на нея. И забележете кого защитава и на кого е станал съучастник - на един бандитски брокер, който се подвизава в целия свят и който е разобличен до момента от 1000 различни форума (сайта) от целия свят.
        Някак си доказателствата за това се губят. И аз мога да твърдя, че ти си ме измамил и да троля форумите с лъжи. Не го правя, защото моралът ми не го позволява. За разлика от теб, аз все още имам такъв.

Болестните състояния мисля, че е редно да ги търсиш в себе си. Аз не съм нарушил правила и не съм бил наказван заради тези нарушения многократно. А това е причината ти да бъдеш отстранен от онзи форум, в който се раздават бонуси и автоматично от бонус кампанията на брокера!
        Това е причината да не те вкарам в графата "проблем на клиент". От друга страна, от твоите лични твърдение установихме, че не си клиент на брокера, защото не си си идентифицирал сметката, каквото изискване има и за участие в бонус кампанията. Като бивш собственик на ИП би следвало да познаваш много добре изискванията за превенция на пране на пари и удостоверяване на идентичността на клиентите.

Колкото и глупости да изпишеш повтаряйки и потретвайки ги, целта си няма да постигнеш. Напротив, така ни помагаш!
        Коментарите по другите форуми всеки сам може да си ги прочете. Повечето са свързани с бонусни сметки и е нормално да има такива негативни коментари от страна на хора, вече отстранени от бонус кампанията. Всеки го е яд щом кранчето спре и получи отговор от тода на "Не сме длъжни да даваме обяснения". Но така са избрали да действат хората, аз като се обяснявам разбиране отсреща не получавам, така че смятам, че е по-добре ножицата да играе без да се влиза в подробности.

Първоначално изпратено от truezone

Аз лично също не съм изключен от бонус кампанията и лесно мога да го докажа. Да не излезе, че им правя реклама на Инстафорекс, но контактувам с тях редовно и те ми казаха, че моята бонус сметка е активна и редовна. На въпроса защо не ми е преведен бонуса за последния месец те ми отговориха да търся проблема при администрацията на българския форум. Нещата са кристално ясни: администрацията на оня форум ми е стопирала бонуса по собствено усмотрение.
        Не, Меси, Марин, Моливчо, Трузоун или както там ти е реалния псевдоним. Изключен си от бонус кампанията, баннат си, защото както и Матеев, си нарушил правилата на форума три пъти. По-късно установихме и че имаш няколко профила.
        Извиненията са ти коронен номер, но този път няма да минат.
        Не случайно Инстафорекс те препраща към администрацията на българския форум, откъдето доскоро получаваше бонуси. Отстраняването ти е наше решение поради множество нарушения на правилата, които са посочени по-горе. Логино е, след като си баннат, да не получаваш бонуси. За съжаление до това умозаключение явно не можеш да достигнеш сам...или не искаш.
        Имаме това право да налагаме бан, възползвали сме се от него....а с него следват и последствията, пред които Матеев и Марин са се изправили.

С Уважение,
        Bulgaria-Forex™

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Стратегията за покриване, която един брокер използва, касае само и единствено неговата печалба, както и наклона и флуктуациите на неговото лично Equity, и няма нищо общо с това дали неговите клиенти играят хазартно или разумно с ПМО. Тука пак разсъждаваш в черно и бяло и пак генерализираш. Истината обаче е на друго място - всички брокери покриват, но стратегиите им за покритие са различни. В общия случай една стратегия за покриване изглежда така:

Покрива се когато сумарната клиентска позиция надхвърли Х лота, но не по-рядко от веднъж на Y часа. С промяната на параметрите X и Y се постигат различни стратегии за покритие, водещи до различен ръст и различни флуктуации на брокерското Equity. Едно време СТС Финанс покриваше със X=10 и Y=24. Тоест непокритата клиентска позиция трябва да стане 10 лота, за да се покрие, но ако това не се случи в рамките на деня, всяка вечер се покриваше на 100% независимо от размера на клиентската позиция. При такава една стратегия се оставя място за осъществяване на насрещни сделки между 2 клиента, от които печалбата остава 100% за брокера, но в същото време се контролира риска клиентската позиция да не стане прекалено голяма.

Смея да твърдя, че на 100% всички брокери покриват с подобна стратегия, само където използват различни числа за X и Y. Дори и бандитските брокери са принудени да покриват, иначе времето им на живот преди фалита няма да продължи повече от 1 месец. Самият факт, че живеят по няколко години, е доказателството, което търсиш - а именно че дадения брокер покрива клиентските позиции.
          Интересно е и интригуващо, да се анализира бандитския живот на форекс-измамниците и да се разкриват техните мошенгии. Евала, че сте се наели с този нелек товар.
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

По темата...
            От тук пишещите само един е докладвал за реален проблем с бонусна сметка, който лесно може да се реши чрез прикачване на нова.

Останалите, включително и автора на темата, са били изключени от бонус кампанията поради нарушения на условията ѝ. При установени такива нарушения, компанията е в пълното си право да изключи когото и да било. Това не означава, че Инстафорекс са мошеници, нито че администраторският екип е съставен от мошеници, нито че бонус кампанията е някакъв параван за привличане на клиенти.
            Има правила, които трябва да се спазват. За нарушителите има санкции. Бонуси не могат ( и няма ) да се раздават на потребители, които умишлено ги нарушават. Това би създало едно поощрение за деструктивното им поведение.
            Отново ЛЪЖА И ИЗМАМА на един, който продължава да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Повтарям за 1001-ви път:

Първо Инстафорекс ме ИЗМАМИ и ми ОТКРАДНА ПАРИТЕ, и чак след това поръчково ме BAN-наха, защото започнах да си диря правата в техния форум. Privelege (ruseneca) обаче продължава да твърди обратното, което е смешно, да не кажа жалко. Това неговото е болестно състояние - една лъжа я повтаря 100 пъти и след това започва сам да си вярва на нея. И забележете кого защитава и на кого е станал съучастник - на един бандитски брокер, който се подвизава в целия свят и който е разобличен до момента от 1000 различни форума (сайта) от целия свят.
            Last edited by X_Y; 24.11.2019, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
              Леле....
              На стария краставичар му пробутали краставици...
              Като, според заглавието, краставиците са пробутани от мошеници висша класа.
              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Леле.... темата станала 48 страници.
                За да не я чете някой цялата, може да се обобщи дотук така:
                На стария краставичар му пробутали краставици...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                  SKP, благодаря за уточнението! Цялата ситуация смърди, което за мен е мотив да не ровя в кацата с лайна.

Шката, съгласен съм, че вероятно нещата са доста заплетени! С Инста не съм имал каквито и да било отношения. На форума им имам 5-6 мнения от преди 10 години и щом разбрах за бонусите и съпровождащия спам, прецених, че не е за мен.

Успех на всички нормални и честни хора, останалите има кой да ги съди!
                  ...Мислиш ли?

Коментар

• SKP, благодаря за уточнението! Цялата ситуация смърди, което за мен е мотив да не ровя в кацата с лайна.

Шката, съгласен съм, че вероятно нещата са доста заплетени! С Инста не съм имал каквито и да било отношения. На форума им имам 5-6 мнения от преди 10 години и щом разбрах за бонусите и съпровождащия спам, прецених, че не е за мен.

Успех на всички нормални и честни хора, останалите има кой да ги съди!

Коментар

И какво се оказва? Бивш модератор от форума на Инста, имащ конфликт с настоящия, дава наклон на тукашната модерация. И това при положение, че всички останали участници в темата не споделят мнението му, че затъваме в безсмислен спам.

А X_Y си дрънка на китарата, позволявайки дефакто разчистване на лични сметки. Просто супер.
                      ​​​​​​
                      Според мен нещата са свързани.Няма как X_Y да ни казва да млъкнем , да ни унищожава мнения в темата и в следващия момент да идва русенеца и да разпространява ЛЪЖИ за нас казвайки че останалите сме били изключени от бонусите. Аз никога не съм участвал в нищо подобно.Никога не бих се занимавал с офшорен брокер дори за игра, тъй като офшорния брокер е офшорен за да може да не спазва правилата когато реши.Може да ме лъже както си иска , може да злоупотреби с личните ми данни и т.н.

Коментар

И какво се оказва? Бивш модератор от форума на Инста, имащ конфликт с настоящия, дава наклон на тукашната модерация. И това при положение, че всички останали участници в темата не споделят мнението му, че затъваме в безсмислен спам.

А X_Y си дрънка на китарата, позволявайки дефакто разчистване на лични сметки. Просто супер.
                        ​​​​​​
                        Понеже аз го написах,да уточня. Молива никога официално, не се е водил модератор. Но навсякъде се вреше, и даваше наклон. Като комсомолски активист. А Привилидж го слушаше и толерираше. Стигна в наглостта си дотам, че да праща лични, със закана за саморазправа към друг потребител. Защото бил пуснал неподходяща, според Молива тема.
                        Освен това, Привилидж в неговия форум поддържа тезата, че няма доказателства за многото никове на Молива. Даже, се закани да наказва всеки,който спомене думата "Молив". Върна го вече веднъж от "вечен" бан, и пак го качи на "хранилката".Не бих се учудил, и този случай да завърши така. Скрити приятелски взаимоотношения.

Коментар

• И какво се оказва? Бивш модератор от форума на Инста, имащ конфликт с настоящия, дава наклон на тукашната модерация. И това при положение, че всички останали участници в темата не споделят мнението му, че затъваме в безсмислен спам.

​​​​​​

Коментар

По темата...
                            От тук пишещите само един е докладвал за реален проблем с бонусна сметка, който лесно може да се реши чрез прикачване на нова.

Останалите, включително и автора на темата, са били изключени от бонус кампанията поради нарушения на условията ѝ. При установени такива нарушения, компанията е в пълното си право да изключи когото и да било. Това не означава, че Инстафорекс са мошеници, нито че администраторският екип е съставен от мошеници, нито че бонус кампанията е някакъв параван за привличане на клиенти.
                            Има правила, които трябва да се спазват. За нарушителите има санкции. Бонуси не могат ( и няма ) да се раздават на потребители, които умишлено ги нарушават. Това би създало едно поощрение за деструктивното им поведение.
                            Глупости. Никой не ме е изключвал.

Коментар

• По темата...

С Уважение,
                              Bulgaria-Forex™

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                                Никой не взима страна. За последен път ви казвам - мненията ви са в темата за форекс. По принцип нещата от живота са свързани. По вашата логика тук трябва да има една тема по "всичкопис".
                                Нали обещавате да погледнете сериозно на въпроса за претръскването ? Има теми съвсем без движение от над 3години. Дали не са изчерпали потенциала си? 540 ? Чини ми се, максумум 300.

Коментар

Working...
                                X