Първоначално изпратено от exxs
Разгледай мнение
Ти като представител на тези , с които си правя гаргара тук .............можеш и ти така да ми викаш............

Така , ще се разпознавате............Нали знаеш : '' краставите магарета през девет баира се надушват''

По поста ти :
1 . Спор водим от април , 2017 - не от година и половина !!!!! Виждам къде сме тогава - виждам и сега - 20$ по ниско .

Но не е това въпроса !!!
Както сега , както и тогава , както и по всеко време , аз мога да докажа , защо мисля '' точно така '' .
С анализ и графика ( да , вероятностни - но то друго не съществува ) !!!!! Ти можеш ли ????
Освен '' очаквам и мисля '' ........... някакво графично обяснение - давал ли си Някога ????
2. Пак мънкаш и лъжеш ! Никакви 1700 не съществуват в спора ни .........

3. Не ме карай да мисля , че освен незнаещ си и ''много незнаещ''............Та разбира се , че нивата се местят (плюс - минус ) 50 100 %
Това да не ти е час по математика - 2 +2 = 4

Не ми се лови за такива дребосъци , защото даже и това е в мой + , че го отбелезвам да се знае ........ със пост , със показана сделка .....................
Не пиша един път на три месеца ............ щото '' съм много зает '' или много пъти в месеца , но еднообразното '' РАЛИИИИ ''
4 И ДА - без 1150 няма да пробием 1920 $

'' ама може и 400 долара рали преди това''
5. И нямам проблем с теб

И ;пак ти казвам - само нищожество ,може да прибягва до лъжи и '' що биете негрите '' , когато няма доводи по основната тема !!! Това във връзка със
''трите ти профила красонречиво го доказват.''

Само два са !!!!! Но казват едно и също !!! И Аз съм направил така - че ти да знаеш !!
Тоест - не е конспирация . Докато - ти също имаш 2 профила - но не си бил открит и си го знаеш само ти. Нали не се мислиш за '' инспектор Стрезов '' . Мога да си направя 3 -ти и да ти стана ''пръв приятел'' . Та ........... долно е да използваш , като оправдание нещо , което ''Аз съм ти казал ''
пп. пп Бегай , да си пия пиенето......... че и днес съм заслужил , а ти - остани в недоумение
А само по себе си каква трейдърска стойност има това, за което от година и половина пишеш, аз лично недоумявам

Коментар