IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HEIMDAL Разгледай мнение
    Има една поредица в youtube "The Hidden Secrets Of Money", какво ви е мнението обективни ли са нещата в нея споделяте ли тези възгледи очаквания или това е маркетингов трик на goldandsilver.com? Общо взето в прогнозите им се набляга на идеята "американци копувайте сребро и злато щот долара ще имплодира", не става много ясно обаче ако в САЩ стане някаква национална катастрофа/депресия това онова, какво можем да очакваме да се случи в нашия затънтен край на вселената?
    когато не мога да заспя си пускам майк малоуни и съм готов за макс 3-4 минути...така мазно говори само джим рикардс му е конкуренция по приспиване

иначе филмчетата не са лоши, въпреки че има някои неточности с цел да те насочи към бизнеса с ЦМ но като цяло са по-скоро полезни отколкото вредни.

е ако си ипотекираш апартамента и си напълниш мазата със сребро определено ще са вредни за тебе.

като си почнал гледай и хари дент той е от другата банда на феновете на дефлация и цар долар.

поздрави
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Има една поредица в youtube "The Hidden Secrets Of Money", какво ви е мнението обективни ли са нещата в нея споделяте ли тези възгледи очаквания или това е маркетингов трик на goldandsilver.com? Общо взето в прогнозите им се набляга на идеята "американци копувайте сребро и злато щот долара ще имплодира", не става много ясно обаче ако в САЩ стане някаква национална катастрофа/депресия това онова, какво можем да очакваме да се случи в нашия затънтен край на вселената?

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Моя ли ?? ...
        Аз проблем нямам с твойте покупки....
        Ако и тебе не те е яд за това Наполеонче , купено тогава .... kaine problem

пп..... Къде не си ги дал тия 300 лв....
        300 лв. похарчени за коли и жени, са по-поносими от 300 лв. за кратко вложени в злато, нали Баценка?!

Коментар

Моя ли ?? ...

Е как ще ме е яд.Добре вложени и най-вече съхранени пари.През годините научих според мен най-важния урок за парите.Не е важно само да се спечелят-важното е да се съхранят и е добре дошло ако някой ден някога се умножат.........През последните 23 години видях много от тези които печелеха луди пари и несъумяха да ги запазят.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Имам и на 1850 купено.Седи си и си чака.Какъв е проблема?
            Моя ли ?? ...

Коментар

Идеята ти ми е ясна.....
              моята идея беше че всички които се правят на големи инвеститори..
              И смятат "хартиеното" ( Защо са го кръстили така А не просто злато търгувано през борсата не знам) за мръсна дума .... Толкова са им и познанията
              ​​​​ Сигурен съм че "инвестират ".....още от 1700
              Защото..... и за да инвестираш , трябва да познаваш движенията на графиката...
              А не когато ти припаднат нек'ви пари....
              А движението на графиката са...... движенията на "хартиеното злато".....
              Мисля че ме разбра.......
              Имам и на 1850 купено.Седи си и си чака.Какъв е проблема?

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
                Напълнил съм една пуйка и съм я замразил дълбоко във фризера. Ако се сетят че е там трябва да чакат 2 дни да се размрази за да я извадят.
                Така може, и в пиле да ги сложиш може. Одобрявам!

Коментар

"Когато цъфнат теменугите
                  и работите тръгнат зле
                  еВи им майката на другите
                  и гледай ти да си добре"
                  Или съвременният вариант.

https://www.youtube.com/watch?v=y4nSn-OjPGw

Коментар

• Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение

Ако не е тайна, къде държите физическото? Сейф във банка, заровено някъде или в къщи? Всеки един от вариантите си има съответните рискове, нали?!
                    Напълнил съм една пуйка и съм я замразил дълбоко във фризера. Ако се сетят че е там трябва да чакат 2 дни да се размрази за да я извадят.
                    Last edited by Krum Sokolov; 29.07.2018, 17:20.

Коментар

Абе изчезвай , бе Трол. ....
                      ( Х_Y не ми трий обръщението трол към Чунчо... защото е точно това)
                      и златната тема ли ще напълниш със "социализма" " Русия " "Путин" ....
                      и как баща ти е чакал през гадния социализъм две седмици да ви поправят Москвича
                      "Когато цъфнат теменугите
                      и работите тръгнат зле
                      еВи им майката на другите
                      и гледай ти да си добре"
                      Баце май го бацнаха отзаде.
                      Last edited by Krum Sokolov; 29.07.2018, 17:40.

Коментар

Пука ми за адреса ти! Питам само кой вариант според вас е най-добър.
                        Ползването на обращения като "Баце, батка и т.н" говори лошо за теб.
                        Е какво да направа , баце , като такъв ми е Ника

и не си прочела правилно....
                        ставаше въпрос за "неговия " адрес

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

КАТО ФЕД И ДРУГИТЕ ЦЕНТРАЛНИ БАНКИ НАПРИМЕР. Бахти апокалитиците са тея,
                          В пондрелник ще чакаме хиперинфлацията да дойде

Коментар

Браво баце ти ми аресваш......
                            И ако ти каже че е "вкъщи ".......ще го питаме за адреса , нали
                            Пука ми за адреса ти! Питам само кой вариант според вас е най-добър.
                            Ползването на обращения като "Баце, батка и т.н" говори лошо за теб.

Коментар

Така! И какво правиш със спечелените пари? затваряш в буркани или инвестираш 20-30% в злато за да се подсигуриш че винаги ще си богат. Когато комунистите национализираха фабриките и смениха парите, тези които имаха злато си живееха добре и през соца. Останалите глътнаха вода и се одавиха.
                              Абе изчезвай , бе Трол. ....
                              ( Х_Y не ми трий обръщението трол към Чунчо... защото е точно това)
                              и златната тема ли ще напълниш със "социализма" " Русия " "Путин" ....
                              и как баща ти е чакал през гадния социализъм две седмици да ви поправят Москвича

Коментар

Ако не е тайна, къде държите физическото? Сейф във банка, заровено някъде или в къщи? Всеки един от вариантите си има съответните рискове, нали?!
                                Браво баце ти ми аресваш......
                                И ако ти каже че е "вкъщи ".......ще го питаме за адреса , нали

Коментар

Working...
                                X