Първоначално изпратено от Minka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
МАЛКО ОСТАНА ДО ВЪРХО НА ЗЛОТО . БУТАЙ ПИПИ И МИШИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ. ХЯХЯХЯХХЯЯЯЯЯЯ. НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАЙДЕ ХАНУКЯРИ
ВЪРХО НА ЗЛОТО Е ТУК
БУТНЕТЕ ОЩЕ МАЛКО
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Три месеца по късно ................ търгуването ми ( спекулирането ) с '' хартиено '' злато , на база прогнозата ......... е довело до профит за покупка на близо унция '' Реално ''
2018 - "The Worst Year On Record" With 93% Of All Assets Down
Last edited by Minka; 21.12.2018, 15:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнениеДа вдигнем малко темата , че от троловете в ''Политика'' , човек не може да поспори за нещо наистина струващо си ....
Това за сега е виждането ми за пътя на Златан , в близките дни !
Видно е , че ново дъно НЕ очаквам , но ако все пак ме изненада пазара , ще бъде с '' няколко пробити доларчета '' по надолу - не повече !!!!
Най - общо - очаквам ръст - до към 1285 / 1300 , без да уточнявам с подробности , вида на структурата на движението , до там
Нагледно - очаквам движение по синията или червената пунктирана линия ....................
Три месеца по късно ................ търгуването ми ( спекулирането ) с '' хартиено '' злато , на база прогнозата ......... е довело до профит за покупка на близо унция '' Реално ''
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекво става с това злото
що расте
Миши мнение ?
нали го чакахме под 1000 и беше загубена кауза туй зло
жалко мишито се загуби
Пипи мнение ?
В рамките на следващата петилетка (която няма да мяза на отминалата) го виждам над 2-та.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНовата тема защо не кръстихте “Златото - рали, рали, рали!”
“Балон или не” звучи много полемично
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
купувай наполеони и не се занимавай с глупости.
физическото злато е застраховка за момент, в който "я въпросните ЕТФ-и, а камиларя"
тъпо е да плащаш такса управление на някой, който ти пази "физическото"...докато дойде момента да избяга с него
Разбира се това ще се случи при съвсем други нива на златото.Last edited by Todor Sabev; 20.12.2018, 19:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеА някой практически опит има ли? Примерно ЕТФи държащи физическо злато vs. държащи деривати. Базирани в Щатите vs. Швейцария? Четох, че Щатските държащи физически кюлчета са данъчно облагаеми..
физическото злато е застраховка за момент, в който "я въпросните ЕТФ-и, а камиларя"
тъпо е да плащаш такса управление на някой, който ти пази "физическото"...докато дойде момента да избяга с неготова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеЕдин от уважаваните съфорумци-за жалост от доста време не е писал-неколкократно предупреждаваше за Дойче Банк...........вече е близко до нивата които той смяташе за интересни и пълни с изненада........Комерца като едното нищо ще струва скоро повече............
Коментар
-
кво става с това злото
що расте
Миши мнение ?
нали го чакахме под 1000 и беше загубена кауза туй зло
жалко мишито се загуби
Пипи мнение ?Last edited by the architect; 20.12.2018, 16:21.
- 1 like
Коментар
-
VP,
чувал съм че среброто е по волатилно, с по големи амплитуди и следва златото с известно закъснение... и се искат по здрави нерви при него
поради факта че среброто не мое да си го купим без данък - то остава естествения инструмент за спекула; докато златото - както пеят Депеш Мода по един друг повод - е за “to have and to hold”
btw,
аз пък съм бос по металните (сребърни&ко ) ЕТФ, дайте некакви акъли за такива и през кои брокери ги държите?"the trend is your friend until the end..."
Коментар
Коментар