IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ако ти излезе позицията, ще се похвалиш ли тука като коригирания с 300е печалба )))
    Тъпото ми ......... Не е нужно да се хвали .........
    При зададените параметри , всеки ще я види ............ Без тебе , де
    Не си отварял графика , нали ............

Аз не се хваля ....... мишльок ......
    Бях си дал само входа и таргета ..........
    Бърто ме попита за ОБЕМА ......... и аз отговорих .

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

дълго злато от 1490
      50 Оz
      стоп 1470
      таргет 1570
      над 1505 стопа се мести на 0 - 1490

10 томахоука риск
      ако гръмне стопа ще стана веган до коледа.
      ако ти излезе позицията, ще се похвалиш ли тука като коригирания с 300е печалба )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Ако пробие 1560 вероятно ще ходи на 1700 така ще да ограничаваш печалбата малко над върхът са пропуснати много по големи печалби. Златото не валута и проявява волатилност така че ако въобще пробие ще се изстреля доста по нагоре 1570. Основен принцип при трейдинга режете загубите рано и оставяйте печалбите да се развият. Ако наистина търгуваш реално то е емоционално щот се обзалагаш с баце и отстояваш его.Емоциите и егото са най - големите врагове на трейдърите и инвеститорите.

По принцип очаквам мечи пазар за златото през 2020 , въпроса е от къде ще се спусне от тези нива без да пробие върхът или от по горе - 1700. Това ще се разбере през ноември като коригира ралито на индексите започнало август Ако златото не пробие върхът от септември докато индексите коригират значи върхът е формиран
        Е, требва да е пълен хахо , ако е влязал в сделка само за да е контра .......... Без да е видял модел , или барова формация или поне некой измислен индикатор .......... .
        Ако трябваше да играя дълги , и да търся ''някакъв'' вход за тях - правилнo е ''bay stop '' na 1494.10 . Поне !!!
        Поръчката му ще тръгне , само ако от 04.09 пазара чертае корекция - триъгълник
        Ако корекцията е сложна и триъгълика е за Х вълната ........ ще става веган .........
        Ми твоя стоп ще иде , Тошко ......

Коментар

• Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение

Най-вероятно според мен е да постиш,
          Ама той Бертаме е Хитър Петър

https://www.hera.bg/s.php?n=316

Коментар

дълго злато от 1490
            50 Оz
            стоп 1470
            таргет 1570

10 томахоука риск
            Ако пробие 1560 вероятно ще ходи на 1700 така защо да ограничаваш печалбата малко над върхът. Това са пропуснати много по големи печалби. Златото не валута и проявява волатилност така че ако въобще пробие ще се изстреля доста по нагоре 1570. Основен принцип при трейдинга режете загубите рано и оставяйте печалбите да се развият. Ако наистина търгуваш реално то е емоционално щот се обзалагаш с баце и отстояваш его.Емоциите и егото са най - големите врагове на трейдърите и инвеститорите.

По принцип очаквам мечи пазар за златото през 2020 , въпроса е от къде ще се спусне от тези нива без да пробие върхът или от по горе - 1700. Това ще се разбере през ноември като коригира ралито на индексите започнало август Ако златото не пробие върхът от септември докато индексите коригират значи върхът е формиран
            Last edited by Todor Sabev; 28.10.2019, 17:44.

Коментар

дълго злато от 1490
              50 Оz
              стоп 1470
              таргет 1570

10 томахоука риск
              Най-вероятно според мен е да постиш,

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Не съм и очаквал друга реакция от теб ............ Ще има за една блузка или 3 пържоли (забравих къде ги ядеш по 100 € парчето )
                А и не тичай като пале пред баща си ........... Позицията ОЩЕ не е Затворена ......
                Предвид очакванията ми , като следващо движение е ИДЕАЛНА ..........
                А и не ти е работа ....... но голем капитал съм хвърлил на Евро и Паунд и нефт........... та толкова , баце

На 1460 / 50 може и да станат 1000 , Ще го мисля на пробив 1480 (ако ) ......... Писах го сутринта , ама нема кой да разпъва локумЕ
                дълго злато от 1490
                50 Оz
                стоп 1470
                таргет 1570

10 томахоука риск
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• а аз винаги съм смятал, че докато не затвориш позицията и сега важния момент; И ДОКАТО НЕ ТУРИШ РЕАЛНА ПАРА в пазвата, нищо не си спечелил.
                  всичко останало, като; от петъка съм 300 напред, от миналата година съм още 200 са чесане на клавиатурата.
                  другия важен момент;
                  и на кучето да отворя един акаунт и да го вържа за 15мин пред нотбука и то има един добър 50/50 шанс да спечели.

реални пари - в реални активи
                  монополи пари - може и във форекса. защото не ги щат в магазина )))

Коментар

еее разочароваш с тия 300Евраци - това обеснява и липсата на стоп.

честно казано очаквах да са 1500Е ( 100-тина Oz къси ) предвид курса.

успех!

Не съм и очаквал друга реакция от теб ............ Ще има за една блузка или 3 пържоли (забравих къде ги ядеш по 100 € парчето )
                    А и не тичай като пале пред баща си ........... Позицията ОЩЕ не е Затворена ......
                    Предвид очакванията ми , като следващо движение е ИДЕАЛНА ..........
                    А и не ти е работа ....... но голем капитал съм хвърлил на Евро и Паунд и нефт........... та толкова , баце

На 1460 / 50 може и да станат 1000 , Ще го мисля на пробив 1480 (ако ) ......... Писах го сутринта , ама нема кой да разпъва локумЕ

Коментар

Дотук съм 300 € от петък ........... Колко унции съм продал ?? Задача за 4 клас

ппп Стопа ми вече е на 1508.50
                      еее разочароваш с тия 300Евраци - това обеснява и липсата на стоп.

честно казано очаквах да са 1500Е ( 100-тина Oz къси ) предвид курса.

входът ти е много добър!

успех!
                      Last edited by bertram; 28.10.2019, 15:53.

Коментар

по повод болднатото

нито ме интересува, нито ти държа сметка на произхода на средствата.

не бъркай - управлението на капитала с неговият произход - той е без значение в случая
                        може да събираш парички от бизнес,наеми, а може да събираш и от закуски - без значение.
                        от значение е ако сега ти остават едни свободни примерно по 5К на месец как да ги управляваш така, че да си относително стабилен във времето.
                        акции, имоти, земя, злато , участие в бизнес - въпрос на личен избор.
                        не е случайно, че на физическото злато му викат златен резерв банки и държави..защото то е точно това.
                        вярно е, че се използва за яка спекула и безналична търговия, но такак е и с петрола, кафето, захарта и каквото се сетиш.

и на мен цена от 1500$ за злато не ми харесва, но както казва един наш общ приятел, който не списва тук "свиквам с реалностите"

успех с късата позиция

ПП честно казано за трейдър с многогодишен и успеш опит (вярвам ти) ме изненада, че отваряш къса в златото без стоп в петък. Вероятно не е сериозен обема и спрямо капитала с който търгуваш.
                        Нали те помолих ........ есета философски ...... '' общи приказки '' ......'' как казват банките на златото ''' ..... и ЛИЧНОТО ти откритие че Златото , като всяка друга стока се използва за спекула ( бърза търговия без придобиване ) .......не поствай като отговор на мой пост.....

Разсъжденията за управление на капитала , също ги запази за успешните моделисти у Имотите .........

ПП Честно казано , не ме бърка петък ли е , сряда ли .......... Това си го чул от някое приятелче , ходило на курс при ....Варчев (например )
                        От момента на пускането - не съм минавал на отрицателна територия ............ За какво ми е стоп , та и даже събота и неделя ??
                        Личи си че нямаш много практика ......... Стопа не те спасява от нищо , защото ако стане нещо лебедарско , позицията се затваря там , където отвори на минус пазара (гапа ) .
                        Обема , може да е голям за скалпер и малък за инвеститор ........ така че пак приказки на килограм , без всякаква точност .
                        Я кажи кое е голЕм обем и кое Малък ...........

Дотук съм 300 € от петък ........... Колко унции съм продал ?? Задача за 4 клас

ппп Стопа ми вече е на 1508.50

Коментар

Да , считам че купуването му сега като физика е тотал щета - прай си извода

И да - на 2000 $ , 1500 $ няма да е скъпо , но 1100/1200 $ е по добре .......

И въобще си говориш безцелно , нали ...... Да си у темата ........
                          Ами то и на 1900$ да го купиш ....... когато (ако) стане 2000 - НЯМА ДА Е СКЪПО .............

пп. Аз винаги говоря за спекула , краткотрайна , когато пиша за златото ............ Ако не си разбрал
                          Затова спести ми есетата си за физическото злато , какъв '' сейв хевен'' Е !!!
                          Или поне , кат реплики на мой постове ............

ппп Под 400 - няма да отиде , имаш ми думата ..........
                          И не '' събирам парички '' , от мама и тати ........... Бърто
                          Аз ги изкарвам .......
                          по повод болднатото

нито ме интересува, нито ти държа сметка на произхода на средствата.

не бъркай - управлението на капитала с неговият произход - той е без значение в случая
                          може да събираш парички от бизнес,наеми, а може да събираш и от закуски - без значение.
                          от значение е ако сега ти остават едни свободни примерно по 5К на месец как да ги управляваш така, че да си относително стабилен във времето.
                          акции, имоти, земя, злато , участие в бизнес - въпрос на личен избор.
                          не е случайно, че на физическото злато му викат златен резерв банки и държави..защото то е точно това.
                          вярно е, че се използва за яка спекула и безналична търговия, но такак е и с петрола, кафето, захарта и каквото се сетиш.

и на мен цена от 1500$ за злато не ми харесва, но както казва един наш общ приятел, който не списва тук "свиквам с реалностите"

успех с късата позиция

ПП честно казано за трейдър с многогодишен и успеш опит (вярвам ти) ме изненада, че отваряш къса в златото без стоп в петък. Вероятно не е сериозен обема и спрямо капитала с който търгуваш.

Коментар

забелязал съм, че винаги има участник и в тази и в другите теми с активите, който е купувал златото на 300$ /коя година е било, всеки може да сметне/, имотите 2003-та и тн. такива форумни специалист с последна сделка отпреди 12-16 години...изводите всеки да си ги прави.

Затри ли го поста на човека , купил GOLD на 300 $ ...........
                            .................................................. ...............................................
                            Знаех си , че не следиш изкъсо ''форумните специалисти''
                            Друго следиш тииииии ..............
                            Last edited by mibova; 28.10.2019, 13:16.

Коментар

забелязал съм, че винаги има участник и в тази и в другите теми с активите, който е купувал златото на 300$ /коя година е било, всеки може да сметне/, имотите 2003-та и тн. такива форумни специалист с последна сделка отпреди 12-16 години...изводите всеки да си ги прави.

за златото всеки момент да го купиш е добър.
                              но става дума за истински метал.
                              другото са приказки от шипковия храс'.
                              Кой е тоз Великан , купил злато на 300 $ .......... моля , цитирай го . Или изцитирай поста , където го е написал !!!!
                              Иначе , просто си правиш вятър на устата и пишеш безмислици .....

И приказки от под шипковия храс' ...........

пп Няма такова нещо на света което
                              всеки момент да го купиш е добър.
                              , мишлето ми !!
                              И не пиши по теми , които са ти Terra incognita

Коментар

• забелязал съм, че винаги има участник и в тази и в другите теми с активите, който е купувал златото на 300$ /коя година е било, всеки може да сметне/, имотите 2003-та и тн. такива форумни специалист с последна сделка отпреди 12-16 години...изводите всеки да си ги прави.

за златото всеки момент да го купиш е добър.
                                но става дума за истински метал.
                                другото са приказки от шипковия храс'.

Коментар

Working...
                                X