IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

таргет?
    стоп?
    Аааа, що го караш да нагажда и да те лъже сега? )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
      Aз пък продадох злато на 1515 ................ Суапа ми е положителен .... к'во му плащам

Без да ме интересуват Брекзити , Мрекзити и всякакви подобни неща.......

Ще напиша при затваряне на сделката
      таргет?
      стоп?

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
        Дълго злато стоп 1480.
        Пазара тръгна при сравнително спокойна обстановка на пазара на акции както и на смъкнато напрежение на глобално ниво. Отделно и среброто катери.
        Очаквам волатилност ноември месец като нещата може да се проточат и декември което би трябвало да е добре за златото
        Добавих физическо, ей тъй да си имам. Ни яде, ни пие. По-добре се справя от акциите засега. Чакам по-нататъшно смъкване на лихвите.

Коментар

• Aз пък продадох злато на 1515 ................ Суапа ми е положителен .... к'во му плащам

Без да ме интересуват Брекзити , Мрекзити и всякакви подобни неща.......

Ще напиша при затваряне на сделката

Коментар

• Дълго злато стоп 1480.
            Пазара тръгна при сравнително спокойна обстановка на пазара на акции както и на смъкнато напрежение на глобално ниво. Отделно и среброто катери.
            Очаквам волатилност ноември месец като нещата може да се проточат и декември което би трябвало да е добре за златото
            Last edited by Todor Sabev; 25.10.2019, 17:51.

Коментар

Сега сме точно по средата на рейнджа - 1505 $ за oz ..........
              Кое , според теб , ще премине цената - локалния връх 1557 $
              или - локалното дъно 1457$ ...................
              Според мен, Брекзит не си е изиграл ролята напълно относно борсите и цената на златото, особено в GBP и EUR. Аз очаквам покачване поне до около 1520-50 USD при софт варианта и повече процентно в гореспоменатите валути. Може и да не е непосредствено в деня, а при първите неочаквани фалити и други евентуални непредвидени последици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Atanasov Разгледай мнение
                https://www.facebook.com/81917026510...011419?sfns=mo

Тук ще можете да видите какво мислят останалите финансови форуми в БГ относно това как ще се отрази Brexit на цената на златото. Може и да допринесете със своя глас. На миналия пол имахме 136 гласа.
                Сега сме точно по средата на рейнджа - 1505 $ за oz ..........
                Кое , според теб , ще премине цената - локалния връх 1557 $
                или - локалното дъно 1457$ ...................

Коментар

• https://www.facebook.com/81917026510...011419?sfns=mo

Тук ще можете да видите какво мислят останалите финансови форуми в БГ относно това как ще се отрази Brexit на цената на златото. Може и да допринесете със своя глас. На миналия пол имахме 136 гласа.

Коментар

Според мен - грешиш .........

Съгласен съм с hamorphis ,
                    buy the dips

к'вото-такова
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Разбира се в този бизнес няма нищо сигурно,говорим за по–голяма вероятност, но фигурата която се рисува от два месеца е или флаг с цел 1800 или триагалник с цел 1600

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнение
                        Струва ми се че тръгнахме по тренда ,направих добавка и преместих стопа на 1472, може и да греша
                        Според мен - грешиш .........

Съгласен съм с hamorphis ,
                        Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Златото ще тества 1450 съвсем скоро.

Коментар

• Струва ми се че тръгнахме по тренда ,направих добавка и преместих стопа на 1472, може и да греша

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Ще тества каквото кажат тези симпатяги:
                            http://www.lbma.org.uk/current-membership

Както те сами казват (http://www.lbma.org.uk/about-us): We set standards from the purity, form and provenance of the bars to the way in which they are traded.

Last edited by Kildirim_Bei; 24.10.2019, 10:18.
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                              А за златото нещо да кажете ?

Коментар

• А за златото нещо да кажете ?
                                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Working...
                                X