IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Няма още костюмирани в хазмат в Брюксел....
    О Маскендбала тепърва започва. Китай са аут от играта, В ЕС ще започне огромно увеличение на цените и загуба на покупателна способност на еврото, Германия ще понесе огромни нечовешки финансови загуби, Еврофондове край вероятно /То тази година ясно ама../, Британците отново показаха, че са най-големите играчи в Европа и могат да са лидер в Англосаксонския свят. Интересно общо взето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Те не са в корелация със златото. Съвсем други фактори движат цената му.
      Е например?

Коментар

Дългорсрочно е за нагоре с непокътнат тренд, но крако и средносрочните играчи на хартиено могат да се опарят много жестоко. Днес падна много малко, аз очаквах два процента минимум минус.
        В момента познат от ИУ в Китай ми пише че от днес са въвели 14 дневна карантина на местния огромен пазар за дошлите търговци.Отиваш в ИУ да пазаруваш и 14 дена не те пускат на пазара.Китай продължава да спи...........

Коментар

Дългорсрочно е за нагоре с непокътнат тренд, но крако и средносрочните играчи на хартиено могат да се опарят много жестоко. Днес падна много малко, аз очаквах два процента минимум минус.
          Няма още костюмирани в хазмат в Брюксел....

Коментар

Първо ще изцедят всичко и всички .Златото ще литне в епилога.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение

Ами борсите?
              Те не са в корелация със златото. Съвсем други фактори движат цената му.

Коментар

Ами то аз разбирам, че тези цени са на хартиеното, но все пак е доста нелогично.

Коментар

Ами борсите?

Коментар

Кои данни?
                    Ами борсите?

Коментар

Аз нещо не разбирам. При тези данни златото би трябвало да е нагоре. Но то е надолу?!?!?
                      Кои данни?

Коментар

• Аз нещо не разбирам. При тези данни златото би трябвало да е нагоре. Но то е надолу?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                          Нови дълги, стоп 1620.
                          Какъв смел златен войн.

Коментар

• Нови дълги, стоп 1620.

Коментар

• Дълго злато стоп 1590 .
                              Пуста лакомия.

Коментар

Представяш ли си да падне Шенген и Качулатите да се разхождат в Брюксел т
                                И във Виена и Берлин...

Коментар

Working...
                                X