Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Въпросчетата си ги задавай на фундаменталисти - обяснители , за мен те не са показател за НИЩО , но и знаейки отговорите - на теб не бих ти ги написал - просто не ме кефиш

Монитора ще застине само в твоята глава , където , предполагам всичко е в покой ..........
Хората ... всички ...... изказват свободно мненията си ....... Никой не съм спрял Всъщност , и няма как ........... Дори се радвам да има повече заслужаващи си мнения , като на La Costa , например ...........
Към някой , отправям моето противоположно мнение и се получава спор ..........
Към определени Тафтолози .... повтаряки нон стоп '' Златото ще расте , Бай да дипс '' се отнасям с насмешка и снизходително се съгласявам . Като цяло са прави ....... Но това съм сигурен го знае е внук ти !!!!!
Ролята на 20 - годишен ми я определяш ти , което от една страна ме радва .....
Сещайки се обаче , че си над 65 ..... ми става безразлично

Разгледай мнение
Казвал съм че някой постове са безмислени , по смисъла на темата ........ напр : ' 'Бай дъ дипс '' '' Златото е сейф хевън '' '' Златото винаги ще блести '' и т. н ........
Капата ....ти ( и кой още защото се изказваш в мн.ч ) не можеш да ми премериш , защото не нося '' капа '' . Всичко друго можеш .........

С ръце , с каквото искаш или както можеш

Не броя кой трейдър , кой не ........Излагам мнението си във форум и то дори не е само за отговарящите , спорещите ..... или теб

Има , например , хора които само четат .........
Разгледай мнение
'' Само В(селена) и глупоста са безгранични ............

Коментар