Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Един дол дренки сте . И няма как да е , след като сте един и същи човек ......... Предполагам !!! 88 % !!
Дай нещо по долните ................ или не ти се търси

А никът бертрам , никъде не е ''призовавал '' да се купуват напальони на 1200 . Я дай един цитат с времето , да ме опровергаеш ........
Чета и пиша в темата отначалото .
Чета и пиша в темата отначалото .
И '' бай дъ дипса '' го спомена на 1600 .... след Нова Година ...............

Ако ми покажеш пост в който има израза '' бай дъ дипс '' , преди Нова Година ............ печелиш ............ ( тоя пък , от 1200 бил почнал , смех )

Ако ми покажеш пост в който има израза '' бай дъ дипс '' , преди Нова Година ............ печелиш ............ ( тоя пък , от 1200 бил почнал , смех )
Чакам с ника еххххххЧО да качиш , обоснована графика , по която да обясниш причината за РАЛИИИИИИИИ - то
Или пък ехххчо - умен и грамотен - ако греша и и сте различни люде

Ще е честно и интересно .........
Аз качих и обосновах целия си три годишен престой и писане тук .... ..............Защо , до къде , и какво съм имал предвид през това време ..... спорейки .
Редно е да видим модел , техника , или поне графика с една подкрепа отдоле ........... но редно е да видим базата , причината , идеята , мисленето , което обуславя Ралииииииииииииииииииииии - то от 2017 досега

Коментар