Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Тези статии направо трябва да ги забранят да се печатат ...
Четат хората, почват да се информират и почват много да се пазарят, хич не е добре това ама хич ....
Ама какво четат и какво разбират са съвсем различни неща, ето ти например в началото на 2018 година златото беше май някъде около 1300 $ и малко отгоре. Отивам при една жена на около 60 години, добре изглеждаща, тя продава златен наполеон 20 франка, 6, 50 грама. Чула, че 30 грама струват 1300 ама не долара, а лева ....И ... купувам наполеончето за 200 лева
Та така ....
За 2 години голям удар си направила
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Статията я пускам по други причини. Народът се поусети. И да, така е. Онези цени са безумни дори за 24 карата.
Четат хората, почват да се информират и почват много да се пазарят, хич не е добре това ама хич ....
Ама какво четат и какво разбират са съвсем различни неща, ето ти например в началото на 2018 година златото беше май някъде около 1300 $ и малко отгоре. Отивам при една жена на около 60 години, добре изглеждаща, тя продава златен наполеон 20 франка, 6, 50 грама. Чула, че 30 грама струват 1300 ама не долара, а лева ....И ... купувам наполеончето за 200 лева
Та така ....
Коментар
-
Да купуваш златните монети на БНБ е голяма глупост, особено малките "копчета", реално купуваш скрап, материал и то на ужасни цени, единствената полза е, че са 24 каратови монети, но пак са си скрап....Този скрап живо ме интересува, но мога да си го намирам на много по-ниски цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеТози скрап живо ме интересува, но мога да си го намирам на много по-ниски цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ами то ако падне електронното в Тавекс физическото и то пада и можеш да си го купиш по-евтино.
За продаване има много видове вторични пазари....
От други места търся и купувам злато, успявам да докопам нещо на доста добри и приемливи цени, но ми отнема много време това, но пък си заслужава усилията, понякога намирам неща на супер тънки цени все още....
Истинското злато е физическото златоLast edited by kristina dimitrova (1); 26.06.2020, 17:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеЧакай първо да се уточним за какво злато говорим - реално физическо или електронно злато да не стават недоразумения ?
Коментар
-
Януари - февруари 2021 год. златото ще мине психологическата граница от 2000 $ , слушай ме
До края на 2021 год. ще задържи цена около 2200 - 2300 $
Аз си имам златце ама и още искам
Като си го изсипя в шепичката и ръката ми увисва от тежестта му
Приятно е усещането, нали ?Ти знаеш ....
Коментар
-
Да не си снаха Ротшилд ,че знаеш него де го сърби.Май като няма дилавера гледаш мене да ошушкаш.
До края на 2021 год. ще задържи цена около 2200 - 2300 $
Аз си имам златце ама и още искам
Като си го изсипя в шепичката и ръката ми увисва от тежестта му
Приятно е усещането, нали ?Ти знаеш ....
Коментар
-
Януари - февруари 2021 год ще стане 2000 $
Примири се с неизбежното
БасLast edited by Grosss; 26.06.2020, 17:02.
Коментар
-
то да не е кавал или масур да го надува?
Примири се с неизбежното
Бас
Коментар
-
СУПЕЕЕР
Надуй го 2000 $
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеихаааааааааааааа
късите злата от ротативката 1777
затворени на бомбата