Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеШушлякИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение" Пък и българския народ от такива случаи е измислил поговорката "Кьорав карти не играе"
Ти какво? Щеше да кажеш ама не госпожо, объркахте се нещо, я каква хубава червена коса имате, я да ви дам още едни 150 лева ....
Това си беше сделка като много други. По цял ден ги правя. Днес например с моето решение и това на съдружника ми оставихме 27 човека на улицата без работа. И какво? Да се чувствам гузна и виновна ли? Момчето ми казва в такива случаи: Като живееш сред вълци - вий ... "
ОТВРАТИТЕЛНА ТВАР !!!
Толкова мили думи ....
Наистина ме ласкаеш
Настина от такива думи се чувствам прекрасно, честно ... Скорпионът в мен просто се надъхва ...
Добави и това, че обичам САМО бялата раса и мразя и ненавиждам всички други с цвят на кожата различен от белия ....
В бизнеса трябва да се оцелява и аз имам бизнес, и трябва да оцелявам ... Дарвин нали така го е казал - Оцелява само най-приспособения ... естествения подбор ... чувал си го, нали? Ти морал в бизнеса ли търсиш? Сериозно....?
ПоздравиLast edited by kristina dimitrova (1); 26.06.2020, 20:32.
Коментар
-
" Пък и българския народ от такива случаи е измислил поговорката "Кьорав карти не играе"
Ти какво? Щеше да кажеш ама не госпожо, объркахте се нещо, я каква хубава червена коса имате, я да ви дам още едни 150 лева ....
Това си беше сделка като много други. По цял ден ги правя. Днес например с моето решение и това на съдружника ми оставихме 27 човека на улицата без работа. И какво? Да се чувствам гузна и виновна ли? Момчето ми казва в такива случаи: Като живееш сред вълци - вий ... "
ОТВРАТИТЕЛНА ТВАР !!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
И ти голяма радост, прекарала си някоя възрастна жена с 100-150 лв и гордееш ли се с това.
За 2 години голям удар си направила
Жената, както написах, изглеждаше доста добре облечена и поддържана, ухание на квалитетен парфюм и изобщо нямаше вид на изпаднала в тежко финансова положение.
Плюс това от известно време като видя жена с червена коса във всички нюанси на червеното и направо издивявам....
Пък и българския народ от такива случаи е измислил поговорката "Кьорав карти не играе"
Това си беше сделка като много други. По цял ден ги правя. Днес например с моето решение и това на съдружника ми оставихме 27 човека на улицата без работа. И какво? Да се чувствам гузна и виновна ли? Момчето ми казва в такива случаи: Като живееш сред вълци - вий ...
А за две години оттогава съм имала още няколко подобни случая, просто съм купила злато малко по-евтино ....
Ти какво сега, завиждаш ли ми ?
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
И ти голяма радост, прекарала си някоя възрастна жена с 100-150 лв и гордееш ли се с това.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Тези статии направо трябва да ги забранят да се печатат ...
Четат хората, почват да се информират и почват много да се пазарят, хич не е добре това ама хич ....
Ама какво четат и какво разбират са съвсем различни неща, ето ти например в началото на 2018 година златото беше май някъде около 1300 $ и малко отгоре. Отивам при една жена на около 60 години, добре изглеждаща, тя продава златен наполеон 20 франка, 6, 50 грама. Чула, че 30 грама струват 1300 ама не долара, а лева ....И ... купувам наполеончето за 200 лева
Та така ....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Статията я пускам по други причини. Народът се поусети. И да, така е. Онези цени са безумни дори за 24 карата.
Четат хората, почват да се информират и почват много да се пазарят, хич не е добре това ама хич ....
Ама какво четат и какво разбират са съвсем различни неща, ето ти например в началото на 2018 година златото беше май някъде около 1300 $ и малко отгоре. Отивам при една жена на около 60 години, добре изглеждаща, тя продава златен наполеон 20 франка, 6, 50 грама. Чула, че 30 грама струват 1300 ама не долара, а лева ....И ... купувам наполеончето за 200 лева
Та така ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Да купуваш златните монети на БНБ е голяма глупост, особено малките "копчета", реално купуваш скрап, материал и то на ужасни цени, единствената полза е, че са 24 каратови монети, но пак са си скрап....Този скрап живо ме интересува, но мога да си го намирам на много по-ниски цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеТози скрап живо ме интересува, но мога да си го намирам на много по-ниски цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ами то ако падне електронното в Тавекс физическото и то пада и можеш да си го купиш по-евтино.
За продаване има много видове вторични пазари....
От други места търся и купувам злато, успявам да докопам нещо на доста добри и приемливи цени, но ми отнема много време това, но пък си заслужава усилията, понякога намирам неща на супер тънки цени все още....
Истинското злато е физическото златоLast edited by kristina dimitrova (1); 26.06.2020, 17:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеЧакай първо да се уточним за какво злато говорим - реално физическо или електронно злато да не стават недоразумения ?
Коментар
Коментар