IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ria2020 Разгледай мнение

Златото не е пари , а това , че го държат ЦБ в трезорите си нищо не означава , защото те имат и ДЦК , те пари ли са ....
    Мене ме кефи тишината в залата,която настана като си зададе въпроса Рон. Сякаш всички зяпнаха
    Култов момент без значение, че един смята, че е пари, а друг смята, че не е.
    Затова си го припомних
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      който не е гледал това клипче в тубата да го изгледа

внимателно гледайте последните 20 секунди

https://www.youtube.com/watch?v=2NJnL10vZ1Y
      Златото не е пари , а това , че го държат ЦБ в трезорите си нищо не означава , защото те имат и ДЦК , те пари ли са ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Като НЕ Е ПАРИ защо банкерите го държат в сейфовете си?Защо болшинството държави държат постоянен златен запас в ЦБ-тата си?Защо не държат платина?Или паладий?Парите които чат-пат декларираш че печелиш са..........................смешни........Без да се засягаш.Въпрос на гледна точка.
        - просто традиция .............
        - ''декларираш'' ????? един или два пъти съм споменал ...... Ето , от вчерашната ми сделка вече наближават 700 €

Ти сериозно ли мислиш , че всичко което съм отворил като позиция или затворил и прибрал парата ... го ''декларирам'' тук ....

След 500 000 тома изчетени , не мислех че си толкова наивен ..............

Коментар

сещам се само за един който винаги обича да намесва чуждите жени - на лорда, на кавръка, на крети, моята .... ама ти не си той както не си interes и още няколко активни профила...та да не ти пука

какво общо има това, че 50% от графиките които ни пускаш тук да ни демонстрираш анализаторските си умения са от руски мета трейдър, а другата половина са от друга платформа.... ти на колко терминала търгуваш....

направо вълкът от уол стрийт вакса да яде
          ......................................

Я , я ...... я покажи как и от кой пост или графика ме '' разконспирира'' , че ''търгувам с руски метатрейдър '' .........

А и защо да е лошо това , ако е така ...................

На 3 терминала търгувам ........ . Ама , пОкажи ми руския МИ терминал ............

Да не пОкажа на счетоводителката БГ терминала ................

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение

Ей , опасни сте .............. Веднага да си покажете познанията от ''' томовете '' за V клас .....................

Не оставяте и шанс , да се бъзне арменчето , със нещо ...........

На мене , младеж , са ми ясни нещата , малко повече от на теб ..........

Как е .......... днес донесоха ли 300 евро на закуска ... Че моите от вчера вече са кЪде 800

Щото , нали.... Бретън- Уудс ....Джамайка ... ала -бала .

пп ЗАПОМНИ ОТ МЕН !!! Златото ВЕЧЕ НЕ Е ПАРИ !!! СТОКА Е !!!!
            Като НЕ Е ПАРИ защо банкерите го държат в сейфовете си?Защо болшинството държави държат постоянен златен запас в ЦБ-тата си?Защо не държат платина?Или паладий?Парите които чат-пат декларираш че печелиш са..........................смешни........Без да се засягаш.Въпрос на гледна точка.

Коментар

Много , много грешки в един пост ... и само едно нещо вярно ..... Ще го пусна на Нинчето на Месинджера , на английски ...
              Оттам ще разбереш кое е вярното ..... 1 Жокер : не е вярно че не харесвам златото
              2. Жокер ; метатрейдъра МИ не е на руски , но не би ме бъркало хич .................
              сещам се само за един който винаги обича да намесва чуждите жени - на лорда, на кавръка, на крети, моята .... ама ти не си той както не си interes и още няколко активни профила...та да не ти пука

какво общо има това, че 50% от графиките които ни пускаш тук да ни демонстрираш анализаторските си умения са от руски мета трейдър, а другата половина са от друга платформа.... ти на колко терминала търгуваш....

направо вълкът от уол стрийт вакса да яде

са, че сме залУпени голд бъгове тука... ок.... ама .... все сме виждали демо на някоя и друга платформа, че почва да ни прави впечатление колко разноплатформена личност си...

всъщност давай сигнали, че да захлебим и ние по нещо... че коледа идва....

първо баце ти пращаше по месинджъра, но после вече графиките и анализите и печалбите станаха твои... вече се обрърках ... НА ЦЯЛО... не си митака, не си 'баце', но начина ти на заяждане е 100% с 'техния'... уж с Митака сме мир...?? както и да е

тук сме смотани и нищо не разбираме от флорекс ...или.. форекс се пишеше
              Last edited by bertram; 02.12.2020, 13:36.

Коментар

Не се излагай с тия стари остарели клипове .... И човека го каза директно ....... ''Просто традиция '' ....
                Ама пък е смешно ....
                Арменец , с двама брат'чеди - златари , вади клипа на Рон Пол за доказване що е златото ..........
                Е, забрави да споменеш еврейно банкер.

Коментар

.... все искам да те питам нещо ...... РУСКИЯ..... явно си голям ФЕН, че ползваш метатрейдъра на руски?
                  не БЕШЕ ли .....проЗападно ориентиран? ... какво е това русофилство , а пък не харесваш златото... русите много го обичат....

.... харесва ми да пиша с точки..... явно по-добре се разбира
                  Много , много грешки в един пост ... и само едно нещо вярно ..... Ще го пусна на Нинчето на Месинджера , на английски ...
                  Оттам ще разбереш кое е вярното ..... 1 Жокер : не е вярно че не харесвам златото
                  2. Жокер ; метатрейдъра МИ не е на руски , но не би ме бъркало хич .................

Коментар

Не се излагай с тия стари остарели клипове .... И човека го каза директно ....... ''Просто традиция '' ....
                    Ама пък е смешно ....
                    Арменец , с двама брат'чеди - златари , вади клипа на Рон Пол за доказване що е златото ..........
                    ........
                    Америка ..... велика благодаря таким людям, как Рон Пол......... Если не знаете, кто он такой - прочтите.........

Коментар

който не е гледал това клипче в тубата да го изгледа

Ама пък е смешно ....

Коментар

.... все искам да те питам нещо ...... РУСКИЯ..... явно си голям ФЕН, че ползваш метатрейдъра на руски?
                        не БЕШЕ ли .....проЗападно ориентиран? ... какво е това русофилство , а пък не харесваш златото... русите много го обичат....

.... харесва ми да пиша с точки..... явно по-добре се разбира

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

АБСОЛЮТНО ПОДВЕЖДАЩО И НЕВЯРНО.Могат и го правят всеки божи ден.До 1976 година по един начин след Ямайската конференция същата година която по същество е нов Бретан Уудс по друг начин-чрез новосъздадената платформа КОМЕКС.Мисля че е излишно да пояснявам на Комекс как става измамата..............
                          Ей , опасни сте .............. Веднага да си покажете познанията от ''' томовете '' за V клас .....................

Не оставяте и шанс , да се бъзне арменчето , със нещо ...........

На мене , младеж , са ми ясни нещата , малко повече от на теб ..........

Как е .......... днес донесоха ли 300 евро на закуска ... Че моите от вчера вече са кЪде 800

Щото , нали.... Бретън- Уудс ....Джамайка ... ала -бала .

Коментар

• който не е гледал това клипче в тубата да го изгледа

Коментар

Банкерите могат да манипулират САМО парите .... златото е СТОКА , затова и не могат ..
                              АБСОЛЮТНО ПОДВЕЖДАЩО И НЕВЯРНО.Могат и го правят всеки божи ден.До 1976 година по един начин след Ямайската конференция същата година която по същество е нов Бретан Уудс по друг начин-чрез новосъздадената платформа КОМЕКС.Мисля че е излишно да пояснявам на Комекс как става измамата..............

Коментар

Банкерите могат да манипулират САМО парите .... златото е СТОКА , затова и не могат ..
                                Могат. Айде да не се заблуждаваме. Цените на стратегически суровини като злато, петрол, газ и други, се контролират картелно. Няма комунисти, капиталисти, фашисти и други тук. Интереса клати феса. И както във всички структури от мафиотски тип, така и тук, понякога някоя от фамилиите решава, че може да направи нещо "на частно" и се получават тук-там проблеми, леки главоболия, но после нещата си продължават по старому.
                                Щом си толкова печен да предусещаш картелните игри, евала, бъди жив и здрав да ги "прецакваш" и да си харчиш парите.
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Working...
                                X