Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение

Аз съм по Графиките .... Те казват всичко , доколкото можеш правилно да ги анализираш ...............
Въпроса ти е много общ а и доста задължаващ ...... Не бих искал да подведя някой с някакво категорично изказване за дадена валута или актив ............ А и години назад непрекъснато съм писал за кое , какво мисля ...................
Най общо ............. знаеш опонентите ми . Каквото пишат те - аз съм твърдо НЕ
Например :
- Майк Флорида е привърженик на злато в Космоса и голям срив на еврото ............... Сещаш се какво мисля аз
- еххххх4о е привърженик на страшно рали на Златото с микро корекции ,така щото , никой да не може да влезе по време Ралито МУ + катерене на индекси още няколко години - Сещаш се какво мисля аз
- Габровчето Матееев , смята че с Биткойня се е нагушил целия ФИНАНСОВ ЕЛИТ , а който не е ..... е цаца и Биткойня ще стига милион /два .............. Сещаш се какво мисля аз

- и ..т.н .. ....
И Злато и Биткойн ще правят нови върхове но не във вида и големината , за която пишат горните ............ или обикновенните бъгове ръкоплескачи ..............

Бягай от $$$$ , връх срещу него ще правят и € и паунд ...................

И най важно , без да съм учил икономика ............ . д и в е р с и ф и ка ц и я .............. ИМОТ / ЗЛАТО / КЕШ /ЗЕМЯ ..............Това спестява доста главоболия на '' неучилите икономика ''......................

Коментар