IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой специалист няма ли да посъветва тук, да купуваме ли жълтото или да изчакваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Хайде честит ви ол тайм хай и в евро Аз обаче не съм особен оптимист и на сегашната цена не бих купил ново зло, не че си нямам достатъчни вече де. Всъщност на сегашните пазари принципно не виждам какво може да се купи и да изглежда много изгодно - ни стоки, ни олио, ни акции или облигации, пък НИ у нас - хептен не. Успех на играчите, които вярват в нещо и го търгуват!
      мда докато има такива олигофрени като Драгой в ЕЦБто и на 5 бона ше стане

в долари не е много страшно като го гледам даже съм къси, т.е. средни ....

Коментар

• Хайде честит ви ол тайм хай и в евро Аз обаче не съм особен оптимист и на сегашната цена не бих купил ново зло, не че си нямам достатъчни вече де. Всъщност на сегашните пазари принципно не виждам какво може да се купи и да изглежда много изгодно - ни стоки, ни олио, ни акции или облигации, пък НИ у нас - хептен не. Успех на играчите, които вярват в нещо и го търгуват!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• такааам май ше му бодна едни подпори отдолу на 1475$ че нещо много се превъзбуди публиката ....

айде готово тройка спатия на 1475$ за 7.80$ кредит и го прайм на странгъл и нека си беснеят

Last edited by michaelis12; 27.08.2019, 23:55.

Коментар

• 06.08.2019, 16:38
            "Среброто цели 18 долара според мен" Целта е постигната следваща цел 18,5 ,според мен

Коментар

• В последно време цената на златото и другите метали се определя единствено от изявления в Twitter следния тип:

"There were discussions that went back and forth, and let's just leave it at that." Steve Mnuchin
              "You can claim that the president's a liar, but the futures are up, so I don't care..."Jim Cramer

За мен лично, ако Тръмп продължава така, то посоката е ясна.

Коментар

• айде вече стига подскоци ами да си слезе там къдет му е мястото че ми се изчака чакането да гледам +1000$/-1000$ всеки ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                  Златото откачи..
                  Още не е ,като стигне цената на биткойна тогава можем да говорим за откачена работа.

Коментар

• НE, Тромпета откачи, тоя се взе на сериозно, ама се извини поне на китайците за петък, че е свръхреагирал, нали бил човек и той.
                    Ама не отмени никои мита
                    Тоя нищо чудно да играе късо и после да пуска лоши твитове.
                    Чалмите в Риад са затворили на -2.42%, Тел Авив -3.23%, верятно и днес ще е с много червени индекси.
                    Да не излезе днес някой малък черен лебед ;; много негативен уикенд беше
                    FTSE май почива в понеделник, незнам дали LBMA ще работи.
                    Last edited by hazard; 26.08.2019, 04:03.

Коментар

• Златото откачи..

Коментар

• Първа цел 1600 втора 1800 трета над 2000 , така мисля аз , ЗА СЕГА

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ъпдейт 40дни по късно.

В юк пари вече 7-8% над върха преди 8г. В канадски също счупен рекорда и 10% отгоре.
                          В евро от 2 дни атакува върха от 2012.
                          В йени вече покорен.

Комай комай май само в гущери остана единственото изключение.
                          $ като тръгне полека лека надолу спрямо другите валути и най-вече заради разпродаването на техни активи, тогава цената на златото ще започне да скача много по-бързо в $ съотнесено към останалите валути. Разпродаването на американски активи при истинска рецесия и преди това сериозна корекция на техните борси ще доведе до реална дедоларизация. И сега се смята, че $ е надценен с повече от 25%.

В Aud също сме на нови рекордни цени. При падащ AUD спрямо USD, износ на голяма част от добивите към Азия, някои от миньорите им се представят неочаквано добре за периода 09.2018-08.2019

Коментар

В ЕМ валути е ясно че си е на върхове за цялата история, ама гледам и в някои основни е така.
                            В австралийски $ си е цели 12% над върха от преди 8г , при шведската крона - същата работа. В канадски$ тъкмо го тества предния връх, в паунди е само на 4-5% отдолу, в йени и толкова няма. В евро само къде още 10ина % са нужни.
                            Ъпдейт 40дни по късно.

В юк пари вече 7-8% над върха преди 8г. В канадски също счупен рекорда и 10% отгоре.
                            В евро от 2 дни атакува върха от 2012.
                            В йени вече покорен.

Комай комай май само в гущери остана единственото изключение.

Коментар

Неблагодарна работа е това да се бориш с тренда, и моментума...доста по лесно е да си се возиш
                              ако се возим по тренда ше зеем една бърза загуба ако върне рязко как напраи миналия път с гола опция .... ше излезе тва нема къде да хои, ако ще още месец да стои така само дет ми блокира марджина ....
                              НО може кат послезе на 1460/70 да му боднем и една дълга отдолу на 1380 нещо такова, така може да се вземе и от двете страни, ама па тогава волатилността ше падне и опцията ше стане евтина и ако ходи срещу мене не е никак оферта .....

P.S. ей вчера беше на -хилка и само малко да цвръцне надоле като днеска се опрайла раотата на -500 нема то като пада волатилността и опцията се обезценява зверски бързо ...
                              Last edited by michaelis12; 15.08.2019, 11:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                суз бе, потъвайте че ми се изчака чакането вече за някви 40/50$ пункта надолу докат излезе шорта .....
                                Неблагодарна работа е това да се бориш с тренда, и моментума...доста по лесно е да си се возиш

Коментар

Working...
                                X