Първоначално изпратено от ford_perfekt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениеНякой специалист няма ли да посъветва тук, да купуваме ли жълтото или да изчакваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениеНякой специалист няма ли да посъветва тук, да купуваме ли жълтото или да изчакваме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХайде честит ви ол тайм хай и в евроАз обаче не съм особен оптимист и на сегашната цена не бих купил ново зло, не че си нямам достатъчни вече де. Всъщност на сегашните пазари принципно не виждам какво може да се купи и да изглежда много изгодно - ни стоки, ни олио, ни акции или облигации, пък НИ у нас - хептен не. Успех на играчите, които вярват в нещо и го търгуват!
в долари не е много страшно като го гледам даже съм къси, т.е. средни ....
Коментар
-
Хайде честит ви ол тайм хай и в евроАз обаче не съм особен оптимист и на сегашната цена не бих купил ново зло, не че си нямам достатъчни вече де. Всъщност на сегашните пазари принципно не виждам какво може да се купи и да изглежда много изгодно - ни стоки, ни олио, ни акции или облигации, пък НИ у нас - хептен не. Успех на играчите, които вярват в нещо и го търгуват!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
такааам май ше му бодна едни подпори отдолу на 1475$ че нещо много се превъзбуди публиката ....
айде готово тройка спатия на 1475$ за 7.80$ кредит и го прайм на странгъл и нека си беснеят
Last edited by michaelis12; 27.08.2019, 22:55.
Коментар
-
В последно време цената на златото и другите метали се определя единствено от изявления в Twitter следния тип:
"There were discussions that went back and forth, and let's just leave it at that." Steve Mnuchin
"You can claim that the president's a liar, but the futures are up, so I don't care..."Jim Cramer
За мен лично, ако Тръмп продължава така, то посоката е ясна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеЗлатото откачи..
Коментар
-
НE, Тромпета откачи, тоя се взе на сериозно, ама се извини поне на китайците за петък, че е свръхреагирал, нали бил човек и той.
Ама не отмени никои мита
Тоя нищо чудно да играе късо и после да пуска лоши твитове.
Чалмите в Риад са затворили на -2.42%, Тел Авив -3.23%, верятно и днес ще е с много червени индекси.
Да не излезе днес някой малък черен лебед ;; много негативен уикенд беше
FTSE май почива в понеделник, незнам дали LBMA ще работи.Last edited by hazard; 26.08.2019, 03:03.
Коментар
Коментар