Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Докато си пия кафето , да проследим хронологията на трейда .
24.10.2019 :
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Според мен - грешиш .........
Съгласен съм с hamorphis ,Златото ще тества 1450 съвсем скоро.
Развитието оттогава до сега :
Оттогава до сега :
- Продадени 20 oz 1515 - затворени 10 на 1483 / 10 на 1495 ...... - обявени предварително !
- Купени 5 оz 1495 - затворени на 1512 -
- ПАК Продадени 20 оz 1512 - 5 затворени на 1485 / на 15-те , останали - стоп на 1492
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеAз затворих още 5 оz от продадените 20 на 1512 $ .............
Оставам с 10 оz със стоп 1488.50.
И чакам пробив на 1458 , който може да доведе до по- нататъшно снижение . Пробив на 1450 - както е писал , този под мен - не определя нищо , просто е една кръгла цифра ..
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеСвалих стопа на 10 -те oz на 1475 ................
На 3 оz слагам стопа на 1458 , на останалите 5 оz стоп - 1467.60 ................
пп Профита от този 17 дневен трейд на ''хартиено'' , засега е точно за покупката на 1 oz ФИЗИЧЕСКО злато + 1 пържола ТомахоукLast edited by Correctively objective; 12.11.2019, 09:36.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Я пати ти, откога разглеждаш златото като ,,safe haven,, та така го корелираш със облигациите. Не беше ли некъв смотан токен.
Но за хората не е. Все пак съм реалист
Коментар
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
Да, точно. извинявам се
Няма за какво да се извиняваш ..........
Интересно е друго .......... Ако се прекара подкрепата през 1.08 и 1 . 10 ......... ясно се вижда пробива / обратния тест / и ... надолу .
Над трендака , обаче се образува H&S ..... много яка . Таргета , на която ( за тих ужас на некой ) стига чак до 1360 . ......
Там е пробитата съпротива на седмична графика по върховете 07.2016 / 01.2018 / 04.2018 .............
Тя не е тествана изобщо след пробива , а такива мощни , дълговременни съпротиви , много много рядко се минават без тест ...
Та .... много е възможно моя приятел ехххх -а пак да види любимото си ниво 1360 ......
Това е по техническата част . И е само вариант ( но обоснован ) ..... не задължителност
Вълново нещата изглеждат по сложно ...... и не се описват с изречения . Трябва си разглеждане на графики
Но за сега ЕДНО е ясно !!!!!
НОВ ВРЪХ НЯМА ДА ИМА , ПРЕДИ НОВО ДЪНО ИЛИ ПОНЕ , поне 1160
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сигурно искаш да кажеш линията през дъната 1 юли и 1 август ............ щото 1 X .... не вписва в тази подкрепа
Коментар
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнениеОколо 1450,00-55 минава линията през дъна от 1 юли и е дъно от 1 октомври. евентуална реакция обаче ще е временна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Лихвите по 10г американски ДЦК ако се дигнат над 2% и златото ще тества 1400Last edited by Todor Sabev; 11.11.2019, 12:49.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеПрогнози за движението на Златото , през идната седмица ще има ли ????
пп Най са ми интересни тези на Бертрам , защото са леко неразбираеми от мен ( загадачното . винаги ми е интересно )
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеПрогнози за движението на Златото , през идната седмица ще има ли ????
пп Най са ми интересни тези на Бертрам , защото са леко неразбираеми от мен ( загадачното . винаги ми е интересно )
- 1 like
Коментар
-
Прогнози за движението на Златото , през идната седмица ще има ли ????
пп Най са ми интересни тези на Бертрам , защото са леко неразбираеми от мен ( загадачното . винаги ми е интересно )Last edited by Correctively objective; 10.11.2019, 13:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕкса пак ударил едно здраво романче...ъпърско разбира се.
А дано е прав че все пак 15% жълтобелезникаво тенеке и при мене се намирга.
Коментар
-
Свалих стопа на 10 -те oz на 1475 ................
пп Колега Бърто , от дълги за 1580 , мина на къси ..... за под 1450 ..... щели да го натискат ?!?
И пак има шанс ............ да не познае
Last edited by Correctively objective; 08.11.2019, 15:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Aз затворих още 5 оz от продадените 20 на 1512 $ .............
Оставам с 10 оz със стоп 1488.50.
И чакам пробив на 1458 , който може да доведе до по- нататъшно снижение . Пробив на 1450 - както е писал , този под мен - не определя нищо , просто е една кръгла цифра ..
И ако може някой да поясни , каква е връзката междуколедните веселби , акциите и понатискането на златото ,
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар