Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеДай някои прогнози, че толкова много си изписал че не знам на какво залагаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Аз не търся, но знам много хора, които търсят!
Нали нещата са му ясни на intint и каза как стоят!
Нека да пусне един пост, какво продава, да види веднага колко хора ще го налазят!
Каква по-голяма мечта от това, да продаваш 100-200 лева над моментния курс купува в Тавекс!
Фактически ако продаде и депозира същия ден за златен ETF. Той ще може да осъществи с добавения процент АРБИТРАЖ и същото, количество, което го е продал, да го превърне в количество Х+ в ETFa!
Е*бати и далаверата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеСпреда при среброто е брутален даже и при еднокилограмовите , и като махнем ддс. Унцията я продават на 30 долара без ддс При цена в момента на деривата под 12.
https://tavex.bg/srebro/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
ETC още по добре
Нали нещата са му ясни на intint и каза как стоят!
Нека да пусне един пост, какво продава, да види веднага колко хора ще го налазят!
Каква по-голяма мечта от това, да продаваш 100-200 лева над моментния курс купува в Тавекс!
Фактически ако продаде и депозира същия ден за златен ETF. Той ще може да осъществи с добавения процент АРБИТРАЖ и същото, количество, което го е продал, да го превърне в количество Х+ в ETFa!
Е*бати и далаверата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Сега е момента да пишеш в групата и да си продадеш физиката? Ще се намерят купувачи поне 100 кинта над курс купува в ТАВЕКС!
Продавай физиката и веднага си купи от ETFите!
Според мен сега е момента да отиграеш ситуацията както си описал, че е най-добре!
Аз на твое място не бих се чудил! Отваря ти се възможност да се отървеш от нещо, което както каза, те разочарова като притежание!
За часове ще вкараш същата сума в ETF и ще си щракаш с пръсти!
Чисти всичко, ако имаш изобщо интерес към златотто после, ETF, веднага!
Коментар
-
Спреда при среброто е брутален даже и при еднокилограмовите , и като махнем ддс. Унцията я продават на 30 долара без ддс При цена в момента на деривата под 12.
https://tavex.bg/srebro/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеВ крайна сметка Тавекса работи ли вече - виждам вдигат сериозно курсовете а хартиеното злато пада? Или опитват да отиграят ситуацията?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТука нали много хора се чудеха защо да се купуват долари освен злато! Сега разбирате ли защо?
Това е непроменена прогноза откакто съм започнал да пиша в тази тема!Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
След последната седмица съм абсолютно убеден че във физическо злато няма смисъл, спряха изкупуване, после започнаха с огромен спред,
Ако е в злато в някой етф няколко щраквания на бутончетата и парите са по сметката ти
Ако стане така че се разпадне цялата система физическото злато няма да помогне по скоро уменията за оцеляване
Продавай физиката и веднага си купи от ETFите!
Според мен сега е момента да отиграеш ситуацията както си описал, че е най-добре!
Аз на твое място не бих се чудил! Отваря ти се възможност да се отървеш от нещо, което както каза, те разочарова като притежание!
За часове ще вкараш същата сума в ETF и ще си щракаш с пръсти!
Чисти всичко, ако имаш изобщо интерес към златотто после, ETF, веднага!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
По закон може да се изнася до 31 грама злато след като се декларира .
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар