IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
    Дай някои прогнози, че толкова много си изписал че не знам на какво залагаш
    Залага на писането.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Мен ли питаш?
      Да

Коментар

Дай някои прогнози, че толкова много си изписал че не знам на какво залагаш
        Мен ли питаш?

Коментар

• Дай някои прогнози, че толкова много си изписал че не знам на какво залагаш

Коментар

Аз не търся, но знам много хора, които търсят!

Нали нещата са му ясни на intint и каза как стоят!

Нека да пусне един пост, какво продава, да види веднага колко хора ще го налазят!

Каква по-голяма мечта от това, да продаваш 100-200 лева над моментния курс купува в Тавекс!

Фактически ако продаде и депозира същия ден за златен ETF. Той ще може да осъществи с добавения процент АРБИТРАЖ и същото, количество, което го е продал, да го превърне в количество Х+ в ETFa!

Е*бати и далаверата!
            Благодаря за съвета, но предпочитам с долари в сметката да стоя вместо злато, ако падне около 1350 може да купя етф

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
              Спреда при среброто е брутален даже и при еднокилограмовите , и като махнем ддс. Унцията я продават на 30 долара без ддс При цена в момента на деривата под 12.

https://tavex.bg/srebro/
              Това питам, защо обявяват курсове при условие че не работят? Оня ден опитах да купя кленов лист сребро на 35 лв, дето сега му искат 67 лв , ама онлайн поръчката не се получи. Имаше съобщение че не продават? Пък не ми се занимава да търся как е по другите страни, примерно Германия, дали изпълняват поръчки и на какви цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

ETC още по добре
                Аз не търся, но знам много хора, които търсят!

Нали нещата са му ясни на intint и каза как стоят!

Нека да пусне един пост, какво продава, да види веднага колко хора ще го налазят!

Каква по-голяма мечта от това, да продаваш 100-200 лева над моментния курс купува в Тавекс!

Фактически ако продаде и депозира същия ден за златен ETF. Той ще може да осъществи с добавения процент АРБИТРАЖ и същото, количество, което го е продал, да го превърне в количество Х+ в ETFa!

Е*бати и далаверата!

Коментар

Сега е момента да пишеш в групата и да си продадеш физиката? Ще се намерят купувачи поне 100 кинта над курс купува в ТАВЕКС!
                  Продавай физиката и веднага си купи от ETFите!

Според мен сега е момента да отиграеш ситуацията както си описал, че е най-добре!
                  Аз на твое място не бих се чудил! Отваря ти се възможност да се отървеш от нещо, което както каза, те разочарова като притежание!

За часове ще вкараш същата сума в ETF и ще си щракаш с пръсти!

Чисти всичко, ако имаш изобщо интерес към златотто после, ETF, веднага!
                  ETC още по добре

Коментар

• Спреда при среброто е брутален даже и при еднокилограмовите , и като махнем ддс. Унцията я продават на 30 долара без ддс При цена в момента на деривата под 12.

https://tavex.bg/srebro/

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
                      В крайна сметка Тавекса работи ли вече - виждам вдигат сериозно курсовете а хартиеното злато пада? Или опитват да отиграят ситуацията?
                      Още ще падне златото може би.Експертите да кажат.Въпрос като падне ще можем ли да си купим и ако да ,от къде ?

Коментар

• В крайна сметка Тавекса работи ли вече - виждам вдигат сериозно курсовете а хартиеното злато пада? Или опитват да отиграят ситуацията?

Коментар

Тука нали много хора се чудеха защо да се купуват долари освен злато! Сега разбирате ли защо?

Това е непроменена прогноза откакто съм започнал да пиша в тази тема!
                          А той скочил бе.
                          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Тука нали много хора се чудеха защо да се купуват долари освен злато! Сега разбирате ли защо?

Това е непроменена прогноза откакто съм започнал да пиша в тази тема!

Коментар

След последната седмица съм абсолютно убеден че във физическо злато няма смисъл, спряха изкупуване, после започнаха с огромен спред,
                              Ако е в злато в някой етф няколко щраквания на бутончетата и парите са по сметката ти
                              Ако стане така че се разпадне цялата система физическото злато няма да помогне по скоро уменията за оцеляване
                              Сега е момента да пишеш в групата и да си продадеш физиката? Ще се намерят купувачи поне 100 кинта над курс купува в ТАВЕКС!
                              Продавай физиката и веднага си купи от ETFите!

Според мен сега е момента да отиграеш ситуацията както си описал, че е най-добре!
                              Аз на твое място не бих се чудил! Отваря ти се възможност да се отървеш от нещо, което както каза, те разочарова като притежание!

За часове ще вкараш същата сума в ETF и ще си щракаш с пръсти!

Чисти всичко, ако имаш изобщо интерес към златотто после, ETF, веднага!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

По закон може да се изнася до 31 грама злато след като се декларира .
                                Деклариране се изисква при износ на над 37 г злато.

Коментар

Working...
                                X