Първоначално изпратено от Correctively objective
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеhttps://www.kitco.com/news/2020-03-2...vestments.html
този ме е копирал ... кой му е превел моите анализи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеhttps://www.kitco.com/news/2020-03-2...vestments.html
този ме е копирал ... кой му е превел моите анализи
Коментар
-
https://www.kitco.com/news/2020-03-2...vestments.html
този ме е копирал ... кой му е превел моите анализи corr
признай си
Last edited by bertram; 27.03.2020, 23:45.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
другата седмица се очертава доста драматична и щатите ще се заключат яко и ще се сетят, че доу е въздух под налягане
Както със златото днес ................ .................................................. ............
може да иде, а може и да не иде...неведомни са пътищата Му,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнениеKitco, канадският гигант, занимаващ се с продажба на злато, съобщи в сряда, че от пазара са изчезнали почти всички стандартни златни монети от една унция. Няма наличности на Американските орли и биволи, издадени от американския монетен двор. Нито на канадски „Кленови листа“, издадени от Кралския канадски монетен двор, „Британии“, издадени от Кралския монетен двор на Великобритания, и „Кенгуру“, издадени от Австралия. А това са най-широко търгуваните златни монети в света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение2175 долара за унция!!!!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Във моя пост не бях написал нищо по различно по същество от долния .........
само да кажа, че пачанга няма общо с многониковата дивотия и си е много нормален човекът
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
тошко, като правиш контра прогнози на своите, неотдавнашни......
слагай звездичка и препратка към оригиналните, бе!
и ако ти стиска, пиши; предната ми прогноза, която се оказа грешна.... и тн.
Todor Sabev
Junior Member
09.01.2020, 11:35
На Мета трейдъра на М15 , доста ясно се вижда флат корекция, посоката все още е на горе 1700-1800. Дълго злато стоп 1530
Това за графиката.
Todor Sabev
Junior Member
04.02.2020, 16:07
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Последното. Първото е почти сигурно, че няма да стане. Вирусът издиша
Вируса може да се движи циклично на вълни. Това първо
Отделно информацията в медиите може също да е с лаг и даже недостоверна.
И трето има напрежени усеща се на всякъде макар и да спадна в момента според мен временно. Говоря за общия сентимент. Отделно някъкви други събития може изстрелят златото което корелира с общия сентимент.
Last edited by Todor Sabev; 04.02.2020, 16:16.
Todor Sabev
Junior Member
13.02.2020, 12:09
Нови дълги стоп 1561.- Редактирай
- Цитат
- Сигнал за нередност
- Харесвам 0
Todor Sabev
Junior Member
12.02.2020, 18:56
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Добавяне дълго злато стоп на 1547.
Официалната статистика за короновируса показва рязък спада на ново заразилите, както и че излекуваните вече надхвърлят в пъти новозаразените, докато преди една седмица беше точно обратното. При това положение златото би трябвало да падне значително
Обаче текущото дъно 1547 не е пробито и златото се поизкатери над него Тази дивергенция показва че нестабилността ще продължи в близко бъдеще и златото ще избие на горе. Причините могат да бъдат различни вирусната епидемия да направи ново голямо огнище. Властите в Китай да отхлабване хватка та и епидемията да се поднови. Хватката да продължи доста по дълго от очаккването което да срине икономическия растеж в Китай и като излизат данните от икономиката за зимните месеци пазарите както в Китай така и в на Глобално ниво да коригират и съответно златото посока юг. Нова нестабилност около ИРАН
Моя преференциялен сценарии е крутите мерки които ще доведат до значително забавяне на Китайския растеж , съпътствано с тлеещи огнища на епидемията което ще води до несигурност до края на зимата.
ПП Самата истерия около вируса която не е съвсем неоснователна, оказва психологически натиск върху обществото под формата на страх както върху потребителите така и върху инвеститори и предприемачи . Това също ще допринесе за забавянето.
Last edited by Todor Sabev; 12.02.2020, 20:25.
От последната прогноза 12 .02 2020 DJIA се търуваше на 29600 пункта.
ДА ИМА ВЕРНО НЕКОИ НЕ СЪВСЕМ ТОЧНИ НЕЩА В ПРОГНОЗИТЕ МИ.
АМА ЗА СМЕТКА НА ТОВА МАЙК ФЛОРИДА ГИ ДАВА ДОСТА ТОЧНИ И НА ВРЕМЕ.
ДА ДЕЙСТВИТЕЛНО ИМА ПРОГНОЗА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ СЕДМИЦИ ЗА ЗЛАТОТО НА ГОРЕ 1800 НО ТЯ СИ ОСТАВА В ПЪРВОНАЧАЛНИЯ ТАРГЕТ
А ТОЙ ВЕЧЕ Е ПОСТИГНАТ.Last edited by Todor Sabev; 27.03.2020, 23:29.
Коментар
-
Kitco, канадският гигант, занимаващ се с продажба на злато, съобщи в сряда, че от пазара са изчезнали почти всички стандартни златни монети от една унция. Няма наличности на Американските орли и биволи, издадени от американския монетен двор. Нито на канадски „Кленови листа“, издадени от Кралския канадски монетен двор, „Британии“, издадени от Кралския монетен двор на Великобритания, и „Кенгуру“, издадени от Австралия. А това са най-широко търгуваните златни монети в света.
Коментар
-
само да кажа, че пачанга няма общо с многониковата дивотия и си е много нормален човекът
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение...
...няколко дни по-късно другия му профил пачанга, пита от къде да купи физическо....
....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
тошко, като правиш контра прогнози на своите, неотдавнашни......
слагай звездичка и препратка към оригиналните, бе!
и ако ти стиска, пиши; предната ми прогноза, която се оказа грешна.... и тн.
ако ти стиска , дай им това право
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
100+
Коментар
Коментар