IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• между другото златари

началото на годината златото ви също се напъваше срещу бомбата на дневна ама после бау бау хххх

Last edited by the architect; 20.10.2023, 06:28.

Коментар

• късо пак на златото

Last edited by the architect; 20.10.2023, 06:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

десетина напальона викаш, са количество, браво, да почерпиш.
        що бе ? не стига кешавицата от маломерките за леб и сиринье ? Или за пелети ?
        Тепърва злото ще излети преди Коледа, печатницата ще се пуска май, че стана нетърпимо за банките тамо.
        А и краварите си изфабрикуваха довод - ще спасяват Израел от многополюсната заплаха поддържаща терористи.
        А, за войската трябват кинти, а оКрайна ги глътна.
        рано е за печатане
        първо трябва нещо да ги раздруса хубаво, че да се радват на печатането после
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• архитектчо, да не ти дадоха насила лекарството
          пускай бомбите, момче!
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

Тепърва злото ще излети преди Коледа, печатницата ще се пуска май, че стана нетърпимо за банките тамо.
            А и краварите си изфабрикуваха довод - ще спасяват Израел от многополюсната заплаха поддържаща терористи.

други са с напальоните
            аз съм взимал само на унции
            а белото на кило
            омръзнА ми да стискам цветни метали без да ми носят нещо в началото на месеца.
            ако бях наринал тия пари в тухли преди 4 години, сега щяха да са се увдоили + наемите
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

разкеших една част и още имам
              но при мен бяха/са количества.
              Last edited by Бедният брoкер; 18.10.2023, 19:17.

Коментар

• ПЮЮЮЮЮЮЮ И ЗЛАТОТО УМРЯ

АЙДЕ ПОЧВА СЕ

ХЯХЯХЯХЯХЯХ

Коментар

• ТОЛКОВА БЕШЕ НА ЗЛАТОТО ЗЛАТАРИ

КЪСО ОТ БОМБАТА . ТАРГЕТ 1666

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

охо активист,

ти не разкеши ли злато и сребро в полза на зелени-тухли?
                    разкеших една част и още имам
                    но при мен бяха/са количества.
                    препоръка е

Коментар

ти освен, че пророкуваш краш навсякъде - имаш ли някаква позиция въобще и ако имаш сподели я
                      то не беше краш на алтерко, атера, злато, имоти - хубаво, но дай да видим твоята позиция
                      Колко пъти да кажа,че заради злоупотреби тази информация вече няма да е публична !
                      Отделно ,какво значение имат на някой позициите ? Дискутираме акции и активи и техните движения.
                      Вече ако някой иска да копира сделки,ами има платени канали ,които предоставят такава услуга.Даже "топ 2" в света се подвизава в този форум с такива сигнали.Верно "малко" му бягат,но колкото толкова
                      Last edited by petrg5s; 18.10.2023, 09:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Това е много силно казано маймун продаваше някви евтини сребра и то малко количество.
                        Все пак банката не пита в затруднение ли е или не,нали.Вноската за обора не чака
                        ти освен, че пророкуваш краш навсякъде - имаш ли някаква позиция въобще и ако имаш сподели я
                        то не беше краш на алтерко, атера, злато, имоти - хубаво, но дай да видим твоята позиция

Коментар

охо активист,
                          Това е много силно казано маймун продаваше някви евтини сребра и то малко количество.
                          Все пак банката не пита в затруднение ли е или не,нали.Вноската за обора не чака

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            по всичко личи, че в началото на тази година златото е падало на 1450$
                            ама никой освен петреG5счо не е разбрал за това.
                            охо активист,

Коментар

• по всичко личи, че в началото на тази година златото е падало на 1450$
                              ама никой освен петреG5счо не е разбрал за това.
                              Last edited by ratten; 18.10.2023, 08:35.
                              препоръка е

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-10-18 at 08-25-30 Златото - Балон или не (2) - Форум Инвестор.БГ.png
Views:	1
Size:	9.1 КБ
ID:	4121396

препоръка е

Коментар

Working...
                                X