IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

САЩ отидоха в киреча,лоши неща се случват там и май са реални а не клюки и слухове.
    САЩ са в пъти по-добре от Еврогейския съюз или Китай!

Това, което е в САЩ е само 20% от лошото, което е в Еврогейския съюз.
    САЩ имат долара, имат технологии, имат ресурси...

Какво има Еврогейския съюз? Няма ресурси, няма технологии, няма "долар"...Има джендърски ценности!

САЩ изобщо не трябва да се споменават в момента, защото каквото е там, тук в ЕС е Х5! А в България Х20!

Коментар

САЩ отидоха в киреча,лоши неща се случват там и май са реални а не клюки и слухове.
      Кое е лошото толкова много ??

Като гледам, златото ще е актуално поне до пролетта на 2021, в противовес на теориите за бързо излекуване и икономическо възстановяване.
      Тепърва снежната топка в икономиката по света се засилва и само САЩ може да изсипва такива тонове със долари, на първо време само, като стимули за определени фирми и празни чекове за .хората.
      Сорос и компания ще активират бунтове предполагам там.
      В предвид , липсата на ясни детайли относно имунитета, антителата, лекарства, ваксина и сроковете на карантините,
      медицинския казус ще е актуален поне до Септември, ако не до Март.
      Last edited by hazard; 21.04.2020, 20:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

на 3000+ тези +/- 100-200 долара няма да са от значение
        друго ще бъде важно
        200 , 200 не 100 .............. Смятай ако трябва с калкулатор .
        И за мен са от значение ... 150 oz от 1740/1710 - смятай , дали '' няма значение ''

А че ще се бие върха , ще се бие ........... Някога
        Това пък , ще го чакам с 140 - те си oz в монетки и кюлчаци .............
        Но и там няма да ги продам ...........
        Като се замисля .............. никъде няма да ги продам . То тръгне ли за 3000 - за какво са ми пари (шума ) и знам ли къде ще спре ..........
        Именно поради тази причина , винаги съм се чудил на тръпнещите златни бъгове , искащи ръст ръст ръст на Златото .........
        Те , завалиите , не знаят , че като мен НИКЪДЕ няма да осребрят наличното физическо ( кой 3 монетки , кой 6 унции )
        И никога няма да усетят парите от физическото Златото ............. НИ - КО - ГА .........
        Ако (когато ) го усетят - това ще означава че КРАЯ е близо ...........
        Така ще си останем , само със '' смятане на капиталова '' .................
        Виж - когато (ако ) стигнем 1480 и дай боже и надолу , както са мислите ми ............ за мен , няма да е само '' смятане на капиталова ''
        Отнесох се , отпивайки от тежкия Мавруд ..........
        С две думи ............ НАДОЛУ !!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Сакън , недей.....да мислиш така ............Мисли позитивно за 3000 .............

Всеки път , като байнеш диповете и то пропадне
          Сега , като чакаш да дип - не .................. то ще пък скочи

Мълчи , до 1480 поне мЪлчи .................
          Руснаците отвориха износа жажда за ликвидност ги мъчи.

Коментар

какво им е , селга ще напечатат едни трилиони и ще тръгнат с тях по планетата за пазар
            после ще крашне еврото, китайците са влак без пътници... и накрая пак чичо сам ще мине да напазарува ресурси и бизнеси
            срещу вестници...
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Сакън , недей.....да мислиш така ............Мисли позитивно за 3000 .............

на 3000+ тези +/- 100-200 долара няма да са от значение
              друго ще бъде важно

Коментар

бай пешето позна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Пък и какво да се притеснява човек като мен, за цената на дигърите, при положение, че чака 10К на златото...

Коментар

Да аз като сравнявам 2 седмици назад, цена дигър, цена злато, разликите са от по 20 и нагоре процента! Реално предните пъти винаги съм допълвал само при засмукване на пазара. Към момента се примирявам с по-високите цени, че като гледам може и по-зле да стане!

Не смятам, че злато на 1600, ще върне дигарите към цената им спрямо онзи момент! Сега в идните дни, когато петрола удари някакво дъно, според мен златото ще е отново над 1700. Каквото се купи до 2-3 дена това е. После цените на дигарите си мисля поне още +10% нагоре..., дори и при злато в диапазона 1700-1780. Без нов връх!
                    Пък и какво да се притеснява човек като мен, за цената на дигърите, при положение, че чака 10К на златото...

Коментар

и бай дъ дипс.
                      гледах го днес, но си мисля, че има още да дип-не

Коментар

и бай дъ дипс.
                        Може и да няма нови дъна.

Моята логика е следната! Въпреки, че няма пряка корелация между злато и петрол, възможно е много трейдъри освен позиции в комодитис, да имат такива и в сребро и злато. Когато на петрола е сеч, те ще закриват позиции от всичко за ликвидност. В момента когато петрола намери някакво дъно, а то е близко вече. Златото ще стабилизира, отделно минимално зелено на капиталовия ще го изтреля стабилно над 1700.

Дори самото движение на цената трябва да ни говори много. Бързи спускания над -2% после рязко връщане на -1%. Прави игли, защото купувачите почти успяват да смогнат на продавачите.

п.п.

При текущите условия, както съм казал, златото две напред една назад ще прави!

Коментар

Чудесен ден за допълване на позиции в злато....

Засмукването на петрола ще повлече всичко след себе си... Много ми се иска ако може да ударим поне 1600 в идните дни!
                          и бай дъ дипс.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Хм, среброто 5%+ потъна, ама на дигърите му не им пука особено, дори на зеленко.
                            То и при жълтото май така, макар и не толкова изразено.
                            Да аз като сравнявам 2 седмици назад, цена дигър, цена злато, разликите са от по 20 и нагоре процента! Реално предните пъти винаги съм допълвал само при засмукване на пазара. Към момента се примирявам с по-високите цени, че като гледам може и по-зле да стане!

Не смятам, че злато на 1600, ще върне дигарите към цената им спрямо онзи момент! Сега в идните дни, когато петрола удари някакво дъно, според мен златото ще е отново над 1700. Каквото се купи до 2-3 дена това е. После цените на дигарите си мисля поне още +10% нагоре..., дори и при злато в диапазона 1700-1780. Без нов връх!

Коментар

• Хм, среброто 5%+ потъна, ама на дигърите му не им пука особено, дори на зеленко.
                              То и при жълтото май така, макар и не толкова изразено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Четеш евангелито като дявола. Амин...... Дамм държа си зехитина от 18,77 евро и днес на 9 и нещо си взех още. Черупка ще си взема пак като достигне отново невъобразимо ниска цена. Когато си отиграх черупката и Шъврончето ти пак зяпа като .............Злото много не ме касае тъй като си продаох и последната мина даже го написах, но прогнозата ми за 3000 долара тази година я оставям. Но все пак важното е да има седянка.А като гледам ще си купя и миннодобивната дето си я чакам не на 3,50-4 а на 0,50 евро цента. Дъното на индексите са там където е дъното на медта.
                                А , дръж си го , не ти казвам да не си го държиш ..................
                                Казвам само , че когато ме попита , дали съм взел и аз на 18,77 ......... ти отговорих - НЕ !!! Сега , вече разбра защо , нали ...................
                                Това с евангелието - не го разбрах ......... Ти прочете ли правилно цитати ...............
                                Ще загубиш време и СУАП с нефта .......... Явно не си прочел друг мой пост , дългосрочен за тази суровина ...........
                                И със златото ще удариш камик , със прогноза 3000 $ ( що сте го харесали , не знам , доста го чакате това ниво )

пп Защо отговаряш със цитат на пост който не е до теб .......... Така отговора ти е извън контекста на цитатата .

Коментар

Working...
                                X