Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Да, сега света е застинал! Тепърва проблемите ще се индикират и ще търпят развитие!
В САЩ всичко е малко по-пазарно, което ще рече, че при липсата на ЕС социализъм, безработица и прочие, лъсва там по-бързо! Европа е много по-зле и скоро реалността ще се покаже с пълна сила!
Всъщност кризата ще се развива от лятото на сетне. В момента още криза нямаме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Странно, че не изчатка някой системно важен досега. Явно наливането на пари работи, но да видиме докога. Еврозоната ми е интересно как ще се справи, но догодина идва време разделно там.
В САЩ всичко е малко по-пазарно, което ще рече, че при липсата на ЕС социализъм, безработица и прочие, лъсва там по-бързо! Европа е много по-зле и скоро реалността ще се покаже с пълна сила!
Всъщност кризата ще се развива от лятото на сетне. В момента още криза нямаме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Браво, пожелавам повече такива постове да правиш и сделки.!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЧудесен ден за допълване на позиции в злато....
Засмукването на петрола ще повлече всичко след себе си... Много ми се иска ако може да ударим поне 1600 в идните дни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Иска ми се да си прав, че са ми останали пари за допълване, но като гледам няма да стане!
Златото уверено върви поне до към 1880 преди да върне малко! Може и направо 2К да удари, зависи от ситуацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
И мен ме кефи. Ама с едно на ум. Поразрасна ми се жълтия сектор бая и понеже не ми се продава нищо реших да го хеджна малко с един пут 25 ян 21 на барика, както си е в добро рали днес и си взех путчето на 3.60 с дисконт преди малко.
За акциите си имам жълто, дцк и малко къси дори, ама жълтото си ми бе голо..сега ми е малко по комфортно.
Пък и гледам архито бомба след бомба хвърля, ужас...да не пострадамеLast edited by Muller; 23.04.2020, 18:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеуохааааа. късото на златото е стартирано . ще бъде много красиво надолето . сополче и бай бай злато
Златото уверено върви поне до към 1880 преди да върне малко! Може и направо 2К да удари, зависи от ситуацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЗлото подпали ракетата... .
За акциите си имам жълто, дцк и малко къси дори, ама жълтото си ми бе голо..сега ми е малко по комфортно.
Пък и гледам архито бомба след бомба хвърля, ужас...да не пострадаме
Коментар
-
Злото подпали ракетата носител долара скача кризата ще е епична, птичия вирус ще се види на всички като пионерски излед за среща със щатски бойскаути от Миуоки Язък за мините ми. Това лято някой ще изяде дървото я Иранците я някой друг. Няма как иначе. Коректив мениджър защо скача долара? Нали щеше да пада. Ще падне когато вече няма да ме касае. А плащания ме чакат. във всемогъщия бог гущер със всевиждащото око.
- 1 like
Коментар
-
Нааайс...вече 2.5% става дето ще влизат в джобчето.
Изпревариха барика, оттам само 2.15 ми капе годишно. Капиталовата си е ок, ама си е хубавко и те малко да хайкнат дивито като братчедите.
https://finance.yahoo.com/news/newmo...125212717.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Пожелавам ти да ме надживееш - както и форума като място за дискусия!Но в следващите 60-на години не пиши повече такива глупости,че гугъла е в яка закъсация откъм плащания на хонорари ако почна да те опровергавам аргументирано....
ПС:Иначе откъм международна гледна точка си разумен,но само на теория - не го приемай лично!Last edited by Hermes73; 22.04.2020, 01:07.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар