IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Пазарът на Недвижими имоти ще е отсечен през 2021-22 . Това е неминуемо. В Испания още миналата година беше съсипан тотално. 500 евро квадрата и то в Барселона
    дай някой сайт за обяви да поразгледаме.
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Да, сега света е застинал! Тепърва проблемите ще се индикират и ще търпят развитие!
      В САЩ всичко е малко по-пазарно, което ще рече, че при липсата на ЕС социализъм, безработица и прочие, лъсва там по-бързо! Европа е много по-зле и скоро реалността ще се покаже с пълна сила!

Всъщност кризата ще се развива от лятото на сетне. В момента още криза нямаме!
      Пазарът на Недвижими имоти ще е отсечен през 2021-22 . Това е неминуемо. В Испания още миналата година беше съсипан тотално. 500 евро квадрата и то в Барселона

Коментар

Странно, че не изчатка някой системно важен досега. Явно наливането на пари работи, но да видиме докога. Еврозоната ми е интересно как ще се справи, но догодина идва време разделно там.
        Да, сега света е застинал! Тепърва проблемите ще се индикират и ще търпят развитие!
        В САЩ всичко е малко по-пазарно, което ще рече, че при липсата на ЕС социализъм, безработица и прочие, лъсва там по-бързо! Европа е много по-зле и скоро реалността ще се покаже с пълна сила!

Всъщност кризата ще се развива от лятото на сетне. В момента още криза нямаме!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Браво, пожелавам повече такива постове да правиш и сделки.!
          Боли ме, ти какво пожелаваш!
          Last edited by RUBLA; 23.04.2020, 19:51. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Чудесен ден за допълване на позиции в злато....

Засмукването на петрола ще повлече всичко след себе си... Много ми се иска ако може да ударим поне 1600 в идните дни!
            Браво, пожелавам повече такива постове да правиш и сделки.!

Коментар

Иска ми се да си прав, че са ми останали пари за допълване, но като гледам няма да стане!

Златото уверено върви поне до към 1880 преди да върне малко! Може и направо 2К да удари, зависи от ситуацията!
              Странно, че не изчатка някой системно важен досега. Явно наливането на пари работи, но да видиме докога. Еврозоната ми е интересно как ще се справи, но догодина идва време разделно там.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И мен ме кефи. Ама с едно на ум. Поразрасна ми се жълтия сектор бая и понеже не ми се продава нищо реших да го хеджна малко с един пут 25 ян 21 на барика, както си е в добро рали днес и си взех путчето на 3.60 с дисконт преди малко.
                За акциите си имам жълто, дцк и малко къси дори, ама жълтото си ми бе голо..сега ми е малко по комфортно.

Пък и гледам архито бомба след бомба хвърля, ужас...да не пострадаме
                Мините са в парабола. Май месец злото трябва да бие върхът от 2011 та. По стара рецепта добивните винаги изпреварват скока при самия метал, да видими дали и този път е валидно това правило.
                Last edited by Muller; 23.04.2020, 18:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  уохааааа. късото на златото е стартирано . ще бъде много красиво надолето . сополче и бай бай злато

Иска ми се да си прав, че са ми останали пари за допълване, но като гледам няма да стане!

Златото уверено върви поне до към 1880 преди да върне малко! Може и направо 2К да удари, зависи от ситуацията!

Коментар

• уохааааа. късото на златото е стартирано . ще бъде много красиво надолето . сополче и бай бай злато

Коментар

Злото подпали ракетата... .
                      И мен ме кефи. Ама с едно на ум. Поразрасна ми се жълтия сектор бая и понеже не ми се продава нищо реших да го хеджна малко с един пут 25 ян 21 на барика, както си е в добро рали днес и си взех путчето на 3.60 с дисконт преди малко.
                      За акциите си имам жълто, дцк и малко къси дори, ама жълтото си ми бе голо..сега ми е малко по комфортно.

Пък и гледам архито бомба след бомба хвърля, ужас...да не пострадаме

Коментар

• пак късо на златото и от бомбата на 5 мин . там вече е финалът на зарибявката . господин давид соломон от банк ъф америка казал че златото щяло да ходи на 3000. чакай бе давидчо соломонов то още 2000 не е стигнало . ама каже ли че отива на 3000 и веднага късо

Коментар

• Злото подпали ракетата носител долара скача кризата ще е епична, птичия вирус ще се види на всички като пионерски излед за среща със щатски бойскаути от Миуоки Язък за мините ми. Това лято някой ще изяде дървото я Иранците я някой друг. Няма как иначе. Коректив мениджър защо скача долара? Нали щеше да пада. Ще падне когато вече няма да ме касае. А плащания ме чакат. във всемогъщия бог гущер със всевиждащото око.

Коментар

• Нааайс...вече 2.5% става дето ще влизат в джобчето.
                            Изпревариха барика, оттам само 2.15 ми капе годишно. Капиталовата си е ок, ама си е хубавко и те малко да хайкнат дивито като братчедите.

https://finance.yahoo.com/news/newmo...125212717.html

Коментар

• някви пошли напъни на давид соломон да зарибява за злато . късо на златото от бомбата

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Пожелавам ти да ме надживееш - както и форума като място за дискусия!Но в следващите 60-на години не пиши повече такива глупости,че гугъла е в яка закъсация откъм плащания на хонорари ако почна да те опровергавам аргументирано....

ПС:Иначе откъм международна гледна точка си разумен,но само на теория - не го приемай лично!
                                Кое е глупост?..............?Имаше много хора спечелили от занаят дребна търговия или отглеждане на животни 100-200 000 лв..След 1980 година социализма не се отнасяше толкова строго към дребния частник.Особено ако отговорните другари получаваха пликчета...........агнета..........бурета с отлежала ракия..........и ред други благини........... Особенно другарите си падаха по стоките на гнилия Запад.А бачкаторите си бачкаха във фабриките и заводите.......Не е необходимо да се връщаме надзад във времето.Достатачно е да попрочетем за Северна Корея-авторитарна монархия в наши дни-за да разберем че бизнес има винаги..При мен работеше бивш тираджия от СО МАТ със 17 години стаж по времето на соца.От едно ходене до Иран чистата му печалба е била 1000-1200 лв от контрабандна стока......баща ми взимаше 200 лв на месец в завода.
                                Last edited by Hermes73; 22.04.2020, 01:07.

Коментар

Working...
                                X