Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеТеб това не те брига. Ти купуваш по 102 лв/гр златцето
Ма не казваш от къде за да заприходим и ние.
Няма да се плашиш,тепърва започват мъките ти.Last edited by petrg5s; 03.12.2023, 07:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеОставете трола на мира. Не виждате ли че никой не му се вързва на спама. Нека си хейти не ни пречи, при това знаем, че той инвестиции няма. Един път не е писал кога е купил или кога е продал тук в тази тема. Значи е спекулантче и завистливко на нас успелите инвеститори.
Писал съм 10 пъти поне кога съм купил и кога продал,но ти 50 излъга за моите покупки.Даже няколко пъти подред ми сваляш ценатаЛъжец от класа !
А ти ако си успял инвеститор с мижавите ти 5гр злато купени преди 4г на 2000$ и с ипотека баш преди да се пукне балона,то аз трябва да съм трилионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
1.70 % ръст за месеца .Нужно ли е да казвам повече.
5% за последните 3г
Ма не казваш от къде за да заприходим и ние.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, той бай хойня качил 50% за този период, но петрог5счо направил 200%
абеее, моля ти се..
а не е и хубаво да му се смее човек, все пак той не е виновен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
PetrgЪs прави 200% само от тревата за зайци, която събира в междублоковото пространство. Зайците растат бързо по реда на Фибоначи - 1,2,3,5,8 ... Още на третото число от реда е вече на 200%.
абеее, моля ти се..
а не е и хубаво да му се смее човек, все пак той не е виновен.Last edited by ratten; 02.12.2023, 18:44.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
всеки път, като те чета и си повтарям, че не е уместно да се смея, ноо...
буахахахаахХХАААААХЯЯЯЯ, ГОЛЕМИ акаунтиии...охохххооо
200% били /кои ли са те!?/ направили...
хяхяхяхяяяя
- 5 Харесвания
Коментар
-
1.70 % ръст за месеца .Нужно ли е да казвам повече.
5% за последните 3гПри 100++ % реална инфлация
Ми че ние само в Шменти груп и криптото направихме над 200% само последните няколко месеца
И говорим с големи акаунти,а не детски такива с по 5гр злато общо твоите и на радко маймуната.Та не виждам за какво са тези вълнения
Но като стискаш толкова години и най-най-накрая да излезеш на плюс,да,имате право на радост
буахахахаахХХАААААХЯЯЯЯ, ГОЛЕМИ акаунтиии...охохххооо
200% били /кои ли са те!?/ направили...
хяхяхяхяяяя
препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеПак са окъсили трифазния ток, ама поне сме им свикнали.
Имайте предвид, че в момента цената на жълтото е под сериозен натиск, предвид сметкаджийската стакмистика за инфлацията. Според мен някъде около Q2 и Q3 ще стане цирк с цената и спокойно може да се видят едни 15-20% ръст в $. Въпросът лично за мен е единствено как това ще се отрази в Евро.
5% за последните 3гПри 100++ % реална инфлация
Ми че ние само в Шменти груп и криптото направихме над 200% само последните няколко месеца
И говорим с големи акаунти,а не детски такива с по 5гр злато общо твоите и на радко маймуната.Та не виждам за какво са тези вълнения
Но като стискаш толкова години и най-най-накрая да излезеш на плюс,да,имате право на радост
Коментар
-
Чакам го да иде на магнита,чиято локация е посочена в предния пост.
Там ще видим как ще се държи,какъв "price action" ще има в тази важна зона и ще РЕ анализираме отново
+14.7% във $
+10% във €
Last edited by Бедният брoкер; 01.12.2023, 22:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrassyAndreev Разгледай мнениеАко мога да се поставя на мястото на тези, които са инвестирали в злато щях да се разкъсам от радост и тъга
Ще се ядосвам, че поскъпва и не мога да купя още /на хубава цена/ и ще се радвам, че това, което имам става по-скъпо!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеархитекта и петрог5счо къде са, да кажат за късото
Имайте предвид, че в момента цената на жълтото е под сериозен натиск, предвид сметкаджийската стакмистика за инфлацията. Според мен някъде около Q2 и Q3 ще стане цирк с цената и спокойно може да се видят едни 15-20% ръст в $. Въпросът лично за мен е единствено как това ще се отрази в Евро.
- 1 like
Коментар
Коментар