Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
къде се беше изпокрил 2 седмици
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
човека пачка прави - по няколко мильона/вечер !!
не като вас/нас - лаладжии - само му'и да лапа
напуска къси на жълтото баш кога растеше
и взе, че направи пачка
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
не като вас/нас - лаладжии - само му'и да лапа
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениещо пада това злато тъйпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнениеАко модератор позволи, смятам, че е за тук:
https://www.infostock.bg/infostock/c...dohodnostta-musurronВ. Генчева: Добавянето на нумизматика към портфейла може да повиши доходността му
Коментар
-
Ако модератор позволи, смятам, че е за тук:
https://www.infostock.bg/infostock/c...dohodnostta-mu В. Генчева: Добавянето на нумизматика към портфейла може да повиши доходността му
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеТочно защото сме ти чели лъжите те питаме. А ти спри да лъжеш, защото все повече се оплиташ. Бъди честен и се спро с тая злоба и завист
Защото когато те питах,явно не я знаеше,та се наложи да се обаждаш на Тавекс
И защо се плюнчиш за 5гр, е това не мога да разбера.Last edited by petrg5s; 29.10.2023, 20:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеПрост въпрос, за втори път го задавам:-)
Продал си всичко закупено на 1300 или купуваш на 102 лв/гр?
Не очаквам отговор от пиле оплело се в кълчища ( лъжи )
Цените на имотите не ме бригат, дали поскъпват или поевтиняват в края на краищата те са все недостъпни за перонците. Рентиерите все ще си имат желаещи за стижба.
Всичко е написано в темата,кога съм купил,кога съм продал.Връщаш и четеш.Останалото е свободни съчинения на главанаци като теб и Пинокио (ссааассаа)
А ти кога си купил ? 2011 на $1900 ли ?
И нали се сещаш,че заради кризата намателите са пътници, а банкороба трябва да снася доживот за обораLast edited by petrg5s; 29.10.2023, 20:42.
Коментар
Коментар