IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Потъваме сериозно с имотите и почваме да издишаме,а
    Няма да се плашиш,тепърва започват мъките ти.
    Дай боже на всеки такова потъване. Да притежаваш имоти, да нямаш 1 стотинка дълг към банките, брокерите всеки ден да ти звънят, а ти да отговаряш, че всичко е заето на 100% и няма изгледи за освобождаване.

Коментар

• какво е станало тая нощ
      златото е над 1900евро!
      двамата специалисти с късите и прогнозите,
      къде сте, бре??
      Last edited by ratten; 03.12.2023, 10:27.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
        Теб това не те брига. Ти купуваш по 102 лв/гр златцето
        Ма не казваш от къде за да заприходим и ние.
        Потъваме сериозно с имотите и почваме да издишаме,а
        Няма да се плашиш,тепърва започват мъките ти.
        Last edited by petrg5s; 03.12.2023, 07:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
          Оставете трола на мира. Не виждате ли че никой не му се вързва на спама. Нека си хейти не ни пречи, при това знаем, че той инвестиции няма. Един път не е писал кога е купил или кога е продал тук в тази тема. Значи е спекулантче и завистливко на нас успелите инвеститори.
          Пинокио ,я си виж постовете и прецени кой е трола и хейтъра.
          Писал съм 10 пъти поне кога съм купил и кога продал,но ти 50 излъга за моите покупки.Даже няколко пъти подред ми сваляш цената Лъжец от класа !
          А ти ако си успял инвеститор с мижавите ти 5гр злато купени преди 4г на 2000$ и с ипотека баш преди да се пукне балона,то аз трябва да съм трилионер

Коментар

• Оставете трола на мира. Не виждате ли че никой не му се вързва на спама. Нека си хейти не ни пречи, при това знаем, че той инвестиции няма. Един път не е писал кога е купил или кога е продал тук в тази тема. Значи е спекулантче и завистливко на нас успелите инвеститори.

Коментар

1.70 % ръст за месеца .Нужно ли е да казвам повече.
              5% за последните 3г
              Теб това не те брига. Ти купуваш по 102 лв/гр златцето :-)))
              Ма не казваш от къде за да заприходим и ние.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да, той бай хойня качил 50% за този период, но петрог5счо направил 200%
                абеее, моля ти се..
                а не е и хубаво да му се смее човек, все пак той не е виновен.
                Той мисли, че темата е "Лов и риболов".

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

PetrgЪs прави 200% само от тревата за зайци, която събира в междублоковото пространство. Зайците растат бързо по реда на Фибоначи - 1,2,3,5,8 ... Още на третото число от реда е вече на 200%.
                  да, той бай хойня качил 50% за този период, но петрог5счо направил 200%
                  абеее, моля ти се..
                  а не е и хубаво да му се смее човек, все пак той не е виновен.
                  Last edited by ratten; 02.12.2023, 18:44.
                  препоръка е

Коментар

всеки път, като те чета и си повтарям, че не е уместно да се смея, ноо...
                    буахахахаахХХАААААХЯЯЯЯ, ГОЛЕМИ акаунтиии...охохххооо
                    200% били /кои ли са те!?/ направили...
                    хяхяхяхяяяя
                    PetrgЪs прави 200% само от тревата за зайци, която събира в междублоковото пространство. Зайците растат бързо по реда на Фибоначи - 1,2,3,5,8 ... Още на третото число от реда е вече на 200%.

Коментар

5% за последните 3г При 100++ % реална инфлация
                      Ми че ние само в Шменти груп и криптото направихме над 200% само последните няколко месеца
                      И говорим с големи акаунти
                      ,а не детски такива с по 5гр злато общо твоите и на радко маймуната.Та не виждам за какво са тези вълнения
                      Но като стискаш толкова години и най-най-накрая да излезеш на плюс,да,имате право на радост
                      всеки път, като те чета и си повтарям, че не е уместно да се смея, ноо...
                      буахахахаахХХАААААХЯЯЯЯ, ГОЛЕМИ акаунтиии...охохххооо
                      200% били /кои ли са те!?/ направили...
                      хяхяхяхяяяя
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                        Пак са окъсили трифазния ток, ама поне сме им свикнали.
                        Имайте предвид, че в момента цената на жълтото е под сериозен натиск, предвид сметкаджийската стакмистика за инфлацията. Според мен някъде около Q2 и Q3 ще стане цирк с цената и спокойно може да се видят едни 15-20% ръст в $. Въпросът лично за мен е единствено как това ще се отрази в Евро.
                        5% за последните 3г При 100++ % реална инфлация
                        Ми че ние само в Шменти груп и криптото направихме над 200% само последните няколко месеца
                        И говорим с големи акаунти,а не детски такива с по 5гр злато общо твоите и на радко маймуната.Та не виждам за какво са тези вълнения
                        Но като стискаш толкова години и най-най-накрая да излезеш на плюс,да,имате право на радост

Коментар

Чакам го да иде на магнита,чиято локация е посочена в предния пост.
                          Там ще видим как ще се държи,какъв "price action" ще има в тази важна зона и ще РЕ анализираме отново
                          от 5 Октомври, спот цена, за фючърсите е повече,
                          +14.7% във $
                          +10% във €
                          Last edited by Бедният брoкер; 01.12.2023, 22:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от KrassyAndreev Разгледай мнение
                            Ако мога да се поставя на мястото на тези, които са инвестирали в злато щях да се разкъсам от радост и тъга
                            Ще се ядосвам, че поскъпва и не мога да купя още /на хубава цена/ и ще се радвам, че това, което имам става по-скъпо!
                            Дълбок познавач си на инвестиралите в злато

Коментар

• Ако мога да се поставя на мястото на тези, които са инвестирали в злато щях да се разкъсам от радост и тъга
                              Ще се ядосвам, че поскъпва и не мога да купя още /на хубава цена/ и ще се радвам, че това, което имам става по-скъпо!

Коментар

архитекта и петрог5счо къде са, да кажат за късото
                                Пак са окъсили трифазния ток, ама поне сме им свикнали.
                                Имайте предвид, че в момента цената на жълтото е под сериозен натиск, предвид сметкаджийската стакмистика за инфлацията. Според мен някъде около Q2 и Q3 ще стане цирк с цената и спокойно може да се видят едни 15-20% ръст в $. Въпросът лично за мен е единствено как това ще се отрази в Евро.

Коментар

Working...
                                X