Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеОт сегашния по-добър момент за покупка едва ли ще има в скоро време.
И ти ли почна с прогнозите
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЗлатото пак го разцепиха и форумните шутове и хейтъри Пинокио и бонебана пак се хванаха за палците.
Толкова години стискане и за какво ? ахахаха
И имоти и злато ,всичко в киреча.Нищо,важно е да сме в играта
П.С. Пиша го на цена 2014$. Да няма после спекулации.Last edited by Bad_Bear; 05.12.2023, 20:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Златото пак го разцепиха и форумните шутове и хейтъри Пинокио и бонебана пак се хванаха за палците.
Толкова години стискане и за какво ? ахахаха
И имоти и злато ,всичко в киреча.Нищо,важно е да сме в играта
https://invst.ly/12jgzj
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеАрхитекта и Петрогейчо окъсяват редовно фазите само и само да тролят, когато има някакъв спад. Бая смях с тия двамата гейша, дето един друг не си вярват даже.
С твоите мижави 5гр злато къде си тръгнал дебилов ? И на 3к да иде, и на 1к, все тая за тебе
Изтърва и биткойн ралито щото си много "умен"
И да се ушиеш с ипотека баш преди да се пукне балона
Може ли да си толкова неадекватен и тъп. После космоса бил крив..........Last edited by petrg5s; 05.12.2023, 07:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеЩо му обръщате внимание на тоя трол архитектчето? Оставете го да си вряка и да си писка
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеЩо му обръщате внимание на тоя трол архитектчето? Оставете го да си вряка и да си писка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКВО СТАААААА
ЗЛАТАРИ
ЩО ПАДА ЕВЕРЙСКОТО ВИ ЗЛАТО
КВО СТАНА С ПЕТЪЧНО ПОНЕДЕЛНИШКИЯ ОПТИМИЗЪМ
НЯМА ДА МИ ЦАКАТЕ БОМБИ ЕЙ
ЩЕ ВИ ФАЛИРАМ ДО КРАК
ХЯХЯХЯХЯХЯХ
ТИ КАК СИ? ДОБРЕ ЛИ СИ?
ГОРЕ–ДОЛУ СЪЩИЯ МИ Е ОПТИМИЗМА КАТО ЦЯЛО
ЗЛАТОТО НЕ СЪМ ГО ТЕГЛИЛ, НО СИЛНО МЕ СЪМНЯВА ДА СЕ Е ИЗПАРИЛО
ВЕДНАГА ЗВЪНЯ НА СЧЕТОВОДИТЕЛЯ ДА ОФОРМЯ ФАЛИТА ОТ УТРЕ
НЯХНЯХНЯХ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Пентагонът съобщи, че е запознат със съобщенията, че американски военен кораб и множество търговски кораби са били атакувани в Червено море от военни дрони на хутите, предаде Sky News и веднага старите корита Айзенхауер и Дж Форд тръгнаха натам.
Единият търговски кораб е англййски и почти е потопен, май някой сега си намери повод да размаха палката ....
Абсолютно случайно де, никакви конспирации няма тука.
Е, не, май $2100 ще го минем още сутринта, а може и нефта да литне.Last edited by Бедният брoкер; 04.12.2023, 08:16.
- 1 like
Коментар
Коментар