Първоначално изпратено от hazard
Разгледай мнение
Аз им гарантирам , че като са купили на 27 - 28 .... ще излязат на печалба ............

1 . В трейдинга , обаче , това се нарича '' държане на губещи позиции '' ........ На живо ,ако човек не е трейдър , а си е закупил физическо , се нарича '' пропуснати ползи '' .
2. Тук пишем и споделяме личните си виждания за движението на цената на металите ...... Да напишеш с апломб че масово
се купува нещо ,без да си имаш хал-хабер , само за да си контра на мой пост , че това нещо ще пада ........... е смешно
Е ..... ''нещото '' падна до тук с 25 % , откакто го купиха ''масово'' гореспоменатите

3 . Ще ми се да отговарям , и да дискутирам с хора , които наистина имат представа , за това , за което е тази тема .....
Целта е да се изкарат едни пари .... по възможност ....повече ............
Но да ми опонират , разни тролове , пълнещи всевъзможните бла - бла теми , със баластра ...... too much
4 A по принцип си прав ...... Не може всичко да се предвиди ..... Но когато си завършил 6 -ти клас , не спориш с атомен инженер на тема атомна енергетика ..............
И още си прав ......... Сега и на 2500 $ унцията злато да се купи , Азъ гарантирам че с хоризонт 3 години , всеки направил го , ще излезе на печалба ...............
Е, да де .... ама тя е 1854 $ СЕГА ...... и може и още надолу да иде ............. Ето защо не е важно САМО кога ще се продаде ..... (да си тупаш топката на мЕсто ) ..........
Когато става въпрос за физ . ЗЛАТО ........ ПО ВАЖНОТО Е КОГА ЩЕ СЕ КУПИ

Продажбата сама си идва за всеки ............ ( ако ме разбираш )

пп . следобяд ако имам време ще пусна графика с моите очаквания .... Сега - задачи бол !!!
Коментар