Първоначално изпратено от hazard
Разгледай мнение
По време на SPQR златото е било в основата на всичко ............. На всичко !!!!
Златото е било фундамента на системата ................... Системата е съществувала въз основа и единствено САМО на златото .....
Сега не е така ............. Златото няма този статус ............ и е просто един от многото инструменти за търгуване , хеджиране , застраховка (някаква) ......... или спекулиране
И никога няма да бъде със статута на актива по време на Рим !!! ...........
2. Да така е ...... Нагоре са от мналия март и Всеки които погледне графиката СЕГА ..... може да направи този извод , и ще бъде прав
За отразяване в крайния продукт съм пас ...щото не ме интересува ..... но по скоро мисля че няма да е нещо фрапантно ...защото ръстаовете бяха експлозивни ..... корекцииите ще са бавни и тежки ..... така че няма да са имали време да реагират мейкърите на крайния продукт ............ В края на краищата в златото сме на цени от 2012 ........... а тогава си беше .... бохемски живот
Извод : Златото не се влияе от това , което си написал
Всеки си има виждане за понятия и движения ...... не знам твоето какво е за реиндж ............ но предполагам че го разглеждаш от август насам
Ние сме си в рейндж от 2010 ......... 1000/2000 / 1000 / 2000 ............. е с +- 30/50 $ ..............
Така ..че .......... играта ще продължи по установения начин ..................... Или по точно , три са вариантите ми за развитие при златото , с неголеми разлики ............ за годините напред
Рим отдавна е мъртъв !!
ПП.
В последдствие виждам че си проявил решителност и категоричност , каквато не е присъща на арменски гурута или отявлени идиоти -тролове с блаблабла постове ......всъщност , те са симбионти
За което - чест и почитания !!!
мисля че в следващата една година , смятано от днес .... и двете ти граници ще бъдат пробити ......................... с малко
Коментар