Първоначално изпратено от Correctively objective
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеТик так тик так мистър Уик...тик так тик так времето ви изтича....
То тече като сопол на първолак през зимата ............
Той вика - '' тик так '' .... '' малко ви остава '' ...........
пп НО по ПРИНЦИП си прав !!! По Принцип !!!!!
След около 300 / 450 $ - ТРЪГВАМЕ НАГОРЕ !!!! ЗА НОВИ ВЪРХОВЕ !!! .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
Има такива индикации на немския пазар на физическо злато поради недостига на стока, щото Меркел паникьосва допълнително немците с ненужно затваряне на границите, но не навсякъде е така и може да се очаква, че след преминаване на първоначалния шок от вируса и мерките срещу него, това хипотетично разделяне ще изчезне, естествено в полза на електронното "злато". Тогава ще останат да тежат падащите борси, отлива на капитал, пък и ще има хора по-нататък, които ще искат да продадат. Нали знаете, че масовият борсов спекулант обича да купува на върховете и да продава най-много на дъната?
Та временноия недостиг на стока в голяма част от Европата и временното нежелание да се продава на текущата електронна цена, мен не ме топли особено.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеСтава това което писах преди години: разделяне на физическо от хартиено злато. Хартиеното пада, физическото само курс купува пада
Та временноия недостиг на стока в голяма част от Европата и временното нежелание да се продава на текущата електронна цена, мен не ме топли особено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеСтава това което писах преди години: разделяне на физическо от хартиено злато. Хартиеното пада, физическото само курс купува пада
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
В тая област днес има шанс да ме привлече сребристото май, гледам премаркет под 12$ паднало, GSR подминало вече 120
И като че ли да отворя пак AG...2.5 пъти по евтина дето я селнах, виждам на 4$ оре...пък като вземе да скача туй е луда работа, знам му характера
За жалост каквото кеширах преди време от нея не го запазих, а разпределих между тройката си nem, gold, paas...Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
добре е, сложих няколко унции в торбата...чакам да ми отговорят дали въобще могат да доставят... имам чувството, че положението е "да заповядат китайците"... ще продавам на 3000... ако не ме гътне дотогава
Не беше адресиран за вас поста ми .......... но добре сте си дали мненията
То .... в скоро време тези които визираше поста ми ........... така и така няма да пишат
Ако имат срам , де .........
Щото ..... пак ще кажа .... :
Всички пишат по много и красиво ...............Накрая Баце е прав
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеКак е момчета ????
Нещо не пишете много ............... По едно време помислих че нямам нет ..............
И като че ли да отворя пак AG...2.5 пъти по евтина дето я селнах, виждам на 4$ оре...пък като вземе да скача туй е луда работа, знам му характера
За жалост каквото кеширах преди време от нея не го запазих, а разпределих между тройката си nem, gold, paas...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеКак е момчета ????
Нещо не пишете много ............... По едно време помислих че нямам нет ..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИ нека финансовия Апокалипсис да започне, СЕГА!
Ти нали си у долари - кво те интересува ........ И долара ще расте ....... според тебе !!!! И злато имаш купено за сейф хевън ....което само ще расте в Апокалипсиса .............. Готов си !!! Опра'ил си са !!!
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Това са дребни движения! Ако нещо е за дълги месеци или година, може да има тенденция. Сега в тези шокове, кой знае чисто моментно, защо се търгува едно или друго. Първичния отговор е, че свалянето на лихвите в САЩ, намаля доходността, от там първосигнално движение против долар! Но това са неща за дни и за седмици. В дългосрочен план не виждам как еврото, ще помпа срещу долар!
........ ... Не виждам как в тази ситуация някой ще намира привлекателност в евро спрямо долар. Аз лично си държа спестяванията в долари! Може и да не съм прав! Времето ще покаже!Last edited by Correctively objective; 16.03.2020, 07:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Работата е дебла! Неделя по никое време...при положение, че срещата им(на ФЕД) е след 2 дни....
Няма да се изненадам ако затворят пазарите по някое време в понеделник.... с оправданието, че има заразени с вирусa на пода на борсата ...разбира се.
Кофти времена идват.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар