IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И какво следва от това? Като не казваш нищо дори не мога да те оборя

Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
    World GDP - около 93 трилиона долара.
    Rank Firm/company Country AUM (US$million)
    1 BlackRock United States 6,704,235
    2 Vanguard United States 5,624,520
    3 Fidelity United States 2,852,410
    4 State Street United States 2,776,322
    5 Allianz Germany 2,748,249
    6 Capital Group United States 1,832,509
    7 JPMorgan Chase United States 1,804,720
    8 BNY Mellon United States 1,709,451
    9 PIMCO United States 1,706,667
    10 Amundi France 1,653,391
    29,412,474
    Ето това са новите атомни бомби! Новите оръжия за масово поразяване!

Който има акъл да мисли и да си прави сметката дали има смисъл да си купува физическо злато или не.

Коментар

• World GDP - около 93 трилиона долара.
      Rank Firm/company Country AUM (US$million)
      1 BlackRock United States 6,704,235
      2 Vanguard United States 5,624,520
      3 Fidelity United States 2,852,410
      4 State Street United States 2,776,322
      5 Allianz Germany 2,748,249
      6 Capital Group United States 1,832,509
      7 JPMorgan Chase United States 1,804,720
      8 BNY Mellon United States 1,709,451
      9 PIMCO United States 1,706,667
      10 Amundi France 1,653,391
      29,412,474
      Ето това са новите атомни бомби! Новите оръжия за масово поразяване!

Който има акъл да мисли и да си прави сметката дали има смисъл да си купува физическо злато или не.
      Last edited by alphaomega; 19.06.2021, 14:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Не се знае какво ще стане в понеделник или вторник или в сряда, може да има 2-3% нагоре

Но бичият наратив е тотално порязан и нови върхове няма да има години наред
        Тук вече ..................ужасно бъркаш ...................

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
          Гледам добре се ръси мозък ,ама след като почна да пада.

А къде избега Алфа и Омега да ни обясни за ,,Акулите,, дет лапали на 1900.
          Убаво че след кат зачезна Майк, се са намира кой да го замести.

Даааа..... даже някой ръсят мозък постфактум , а после си го трият ..............

Алфа Омегата го знам от друг форум .....Нямаше такива фундаментални познания и разкрития или поне не ги е излагал .....Човека е много добър компютърджия и се включва в търговиики със роботи (програмки ) ........
          Но сега ми заприиличва на някой от исторически влизалите в темата бъгове , за които и на 500 и на 5000 ( знаааш ли кога ??? )
          едно и също си каканижат може и с месеци .....
          Концепцията на бъговете би трябвало еднократно да се спомене във темата и дотук ..............
          Ясно е всичко -
          златото е ПАНАЦЕЯ .....само имащите злато (независимо на какви цени ) ще оживеят ......... всичко друго е болкук .
          Това като го напишеш ..... и според мен не остава много какво да пишеш ако си gold bug , защото се получава ужасно повторение , което е скучно ............ Те не разглеждат отделните движения , корекции , трендове ............ Те пишат само едно - ПАНАЦЕЯ - купи независимо кога и дръж ........... тъпо

А мозъче не всички ръсат постфактум , но сигурно не си поглеждал календара ............. та затова

26.05 следобедта

Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Оттук някъде , мисля че ще започнат да го свалят ................

Според мен е рано за атака на върха , но дори и да стане , ще корегираме поне 70-80 $ преди това ..............

Оттук , за мен имат думата КЪСИТЕ .....

За сега - КЪСИ .....

.............
          Визуално по добре се преценя тайминга даже и от хора без календар или графика .....
          десно бутонче .... после първото в списъка за по добър излед......

.................................................. . .................................................. ................
          Last edited by Correctively objective; 19.06.2021, 14:10.

Коментар

• само мъни ги разбира движенията на това злато.
            препоръка е

Коментар

• Архивите говорят...

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              11.08.2020, 05:54

Сега е момента да продадете тенекето на над $2,000

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                Според мен, НЕ СЕ ЗНАЕ. Преди време имаше материал, че паднат ли котировките под 1800 USD за унция, може да пропадне още надолу. Преди 2 дни омаше новини за риск от пропадане до 1600 за унция.
                Продължавам да смятам, че златото е сред най-малко перспективните "суровини", но ако падне под 1600 долара, влизам и с трите крака.

Коментар

• А, не мой така, Майсторе

За златото казах още миналата година, на 8 август мисля беше, рано-рано сутринта... писах, че тогава беше момента да се продаде на над $2000

Сега пак писах, че е време за къси съвсем близо до локалното връхче. Мисля на $1890 беше. Но постнах в Биткойн темата

Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                  Гледам добре се ръси мозък ,ама след като почна да пада.

Коментар

• Гледам добре се ръси мозък ,ама след като почна да пада.

Last edited by Майстора233; 19.06.2021, 12:16.

Коментар

• Не се знае какво ще стане в понеделник или вторник или в сряда, може да има 2-3% нагоре

Но бичият наратив е тотално порязан и нови върхове няма да има години наред

Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                      Според мен, НЕ СЕ ЗНАЕ. Преди време имаше материал, че паднат ли котировките под 1800 USD за унция, може да пропадне още надолу. Преди 2 дни омаше новини за риск от пропадане до 1600 за унция.
                      Last edited by Money; 19.06.2021, 12:05.

Коментар

• Според мен, НЕ СЕ ЗНАЕ. Преди време имаше материал, че паднат ли котировките под 1800 USD за унция, може да пропадне още надолу. Преди 2 дни омаше новини за риск от пропадане до 1600 за унция.

Коментар

• 1760... Това изглежда е дъното. Оттук насетне май само ще катерим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Нито едно от висшите ми образования не е Икономика ............... . Многократно съм и споменавал какво е мнението ми за ''новините'' и разните там ....Мъск ....Йелън ....Бернарке + новините които ни съобщават СЕГА за неща , причината за които да се случат е била ПРЕДИ ......................

Аз съм по Графиките .... Те казват всичко , доколкото можеш правилно да ги анализираш ...............
                            Въпроса ти е много общ а и доста задължаващ ...... Не бих искал да подведя някой с някакво категорично изказване за дадена валута или актив ............ А и години назад непрекъснато съм писал за кое , какво мисля ...................
                            Най общо ............. знаеш опонентите ми . Каквото пишат те - аз съм твърдо НЕ
                            Например :

- Майк Флорида е привърженик на злато в Космоса и голям срив на еврото ............... Сещаш се какво мисля аз
                            - еххххх4о е привърженик на страшно рали на Златото с микро корекции ,така щото , никой да не може да влезе по време Ралито МУ + катерене на индекси още няколко години - Сещаш се какво мисля аз
                            - Габровчето Матееев , смята че с Биткойня се е нагушил целия ФИНАНСОВ ЕЛИТ , а който не е ..... е цаца и Биткойня ще стига милион /два .............. Сещаш се какво мисля аз
                            - и ..т.н .. ....

И Злато и Биткойн ще правят нови върхове но не във вида и големината , за която пишат горните ............ или обикновенните бъгове ръкоплескачи ..............

Бягай от $$$$ , връх срещу него ще правят и € и паунд ...................
                            И най важно , без да съм учил икономика ............ . д и в е р с и ф и ка ц и я .............. ИМОТ / ЗЛАТО / КЕШ /ЗЕМЯ ..............Това спестява доста главоболия на '' неучилите икономика ''......................
                            Еврейската формула е ясна но имота е на връх в момента а и имам няколко , още един не съм убеден в ефикасността та злато ,кеш, акции,земя ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

За лс говоря ,въпроса ми беше дай икономически анализ на ситуацията , в кво да се влага кога и прочие . До колкото ти е възможно де
                              Нито едно от висшите ми образования не е Икономика ............... . Многократно съм и споменавал какво е мнението ми за ''новините'' и разните там ....Мъск ....Йелън ....Бернарке + новините които ни съобщават СЕГА за неща , причината за които да се случат е била ПРЕДИ ......................

Аз съм по Графиките .... Те казват всичко , доколкото можеш правилно да ги анализираш ...............
                              Въпроса ти е много общ а и доста задължаващ ...... Не бих искал да подведя някой с някакво категорично изказване за дадена валута или актив ............ А и години назад непрекъснато съм писал за кое , какво мисля ...................
                              Най общо ............. знаеш опонентите ми . Каквото пишат те - аз съм твърдо НЕ
                              Например :

- Майк Флорида е привърженик на злато в Космоса и голям срив на еврото ............... Сещаш се какво мисля аз
                              - еххххх4о е привърженик на страшно рали на Златото с микро корекции ,така щото , никой да не може да влезе по време Ралито МУ + катерене на индекси още няколко години - Сещаш се какво мисля аз
                              - Габровчето Матееев , смята че с Биткойня се е нагушил целия ФИНАНСОВ ЕЛИТ , а който не е ..... е цаца и Биткойня ще стига милион /два .............. Сещаш се какво мисля аз
                              - и ..т.н .. ....

И Злато и Биткойн ще правят нови върхове но не във вида и големината , за която пишат горните ............ или обикновенните бъгове ръкоплескачи ..............

Бягай от $$$$ , връх срещу него ще правят и € и паунд ...................
                              И най важно , без да съм учил икономика ............ . д и в е р с и ф и ка ц и я .............. ИМОТ / ЗЛАТО / КЕШ /ЗЕМЯ ..............Това спестява доста главоболия на '' неучилите икономика ''......................

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
                                Яко се раздвижиха пазарите ..........

Златото направи седмична свещ по голяма от всички досега назад , само свеща от август 2020 която пореза всички мераци на бъговете за 3000 $ oz ......
                                и в началото на която , пратих моята поздравителна катричка към тях ............ Е по ГОЛЯМА .....засега ....
                                Aйде, не остана време до 28.06, че съм много любопитен каква игра ще играят булион банките после.

Коментар

Working...
                                X