Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Златото следва цената на долара.Цената на долара следва политиката на Федералния Федералния казва ,намаляваме покупките,спираме ги и вдигаме лихвите.
В момента мой близък бърза да вкара ипотека преди Март 2021 година,защото банката ще вдига лихвите по заемите.Това за чужбина говоря.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
нищо сигурно няма на този свят даже и за великаните
https://en.wikipedia.org/wiki/Sale_o...9%E2%80%932002
да кажеш, че най-висшите кгъгове на британците са невежи, но я прочети Гордън Браун какъв 'удар' прави.
В момента мой близък бърза да вкара ипотека преди Март 2021 година,защото банката ще вдига лихвите по заемите.Това за чужбина говоря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако е казал, че не е време за купуване, аз лично без да търся логика се настройвам да видя 2100.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
В интерес на истината той си каза, че не е сега за купуване, а и доколкото си го знаем отдавна е купил и сега гледа сеир. Много дискретен стана мон амура. Нещо му липсва енергия напоследък.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.bloomberg.com/news/artic...from-portfolio
Преди точно един месец Блек Рок продава всичките си златни позиции,понеже съм тъп да питам кой има повече поглед и информация занапред Блек Рок или чакащите кюлчетата си от Тавекса ???
BlackRock Fund Manager Has Cut Almost All Gold From Portfolio
By
Eddie Spence
,
Tom Keene
, and
Jonathan Ferro 16 септември 2021 г., 19:37 ч. Гринуич+
https://en.wikipedia.org/wiki/Sale_o...9%E2%80%932002
да кажеш, че най-висшите кгъгове на британците са невежи, но я прочети Гордън Браун какъв 'удар' прави.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетук, в темата не липсва ли един голям график и ТА тълкувател?
отдавна не съм попадал на негови прогнози за бифоркаця
Коментар
-
https://www.bloomberg.com/news/artic...from-portfolio
Преди точно един месец Блек Рок продава всичките си златни позиции,понеже съм тъп да питам кой има повече поглед и информация занапред Блек Рок или чакащите кюлчетата си от Тавекса ???
BlackRock Fund Manager Has Cut Almost All Gold From Portfolio
By
Eddie Spence
,
Tom Keene
, and
Jonathan Ferro 16 септември 2021 г., 19:37 ч. Гринуич+
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
От Тавекса ми казаха, че търсенето е огромно. Аз мойте кюлчета ги чаках 7 дена.
то плавно тръгва процеса, но после този се похвалил на онзи и тн и тн и в един момент дефицит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Златото в ръка не е, не е било и никога няма да бъде инвестиция. Все едно да речеш, че капитан Флинт (или даже Бойко) е инвеститор. Цената на златото от доста време не се определя от търсенето на кюлчета. Ще видим дали ще продължи по този начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
С тези отрицателни лихви на банките за суми над 40к не е ли нормално? Който не иска да инвестира в имоти или крипто инвеститора в злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
От Тавекса ми казаха, че търсенето е огромно. Аз мойте кюлчета ги чаках 7 дена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Не мога да повярвам, че Тавекса със толкова контакти и офиси извън Литва, има само десетина Кенгура и 100 Корони, освен дребните Наполеони и 1/2 гр кюлчета.
Явно предлагането не може да запълни търсенето.
Дали доставките са малки, поради прекъснатите вериги на доставка или нещо друго, или търсенето е много у нас, и хората не продават, незнам, но е странна ситуация.
Не виждам какъв е проблема човек да си поръча директно десет Филхармонии от Австрия или големите немско/швейцарски брокери ....
Ама се смеете на Банкянския бодигард, че е бил тъп.
Тулупа трупа кюлчета яко в някое бронирано мазе както Ескобар ....
Или пък ще дойде време кадратния метър да е един Наполеон във Докторски паметник ....
Айде, чакаме тоя Базел 3 след Коледа ....Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеВ Тавекса кюлчета няма, само със поръчка.
Явно предлагането не може да запълни търсенето.
Дали доставките са малки, поради прекъснатите вериги на доставка или нещо друго, или търсенето е много у нас, и хората не продават, незнам, но е странна ситуация.
Не виждам какъв е проблема човек да си поръча директно десет Филхармонии от Австрия или големите немско/швейцарски брокери ....
Ама се смеете на Банкянския бодигард, че е бил тъп.
Тулупа трупа кюлчета яко в някое бронирано мазе както Ескобар ....
Или пък ще дойде време кадратния метър да е един Наполеон във Докторски паметник ....
Айде, чакаме тоя Базел 3 след Коледа ....Last edited by hazard; 25.10.2021, 10:12.
Коментар
Коментар