Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Last edited by troika; 03.09.2022, 23:01.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеДнес беше страхотен ден за допълване на физическо. И на злато и на сребро:-)Last edited by Julius_BG; 02.09.2022, 10:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Само да споделя, че досега никой твърдящ, че доларите са само хартия, така и не донесе 3000 такива, че да му дам 31.1 грама злато
твърдящ май ще трябва да заменим с пърдящ
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92...0%BC%D0%B0.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Юли 2022 Разгледай мнениеОфициално предложение по смисъла на ТЗ и ЗЗД:
До края на годината, неограничено, при предоставяне от вас на 3000 USD ще Ви осигурявам 31.1гр. 99,9% чисто злато(Au).
както и колкото поискате кратно на това количество (пример: давате 30000USD - получавате 311гр. )
Моля не бързайте - имам за цялата ви налична притежавана от вас нищо неструваща валута!
пп
сериозен съм, като инфаркт. Периодично ще докладвам има ли действия в подкрепа на думите Ви
твърдящ май ще трябва да заменим с пърдящLast edited by satz; 23.08.2022, 15:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
На теб с ирония очите да ти извадят пак няма да я видиш.
Харесва ми, че се мислиш за умен.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Леле-мале....
Не знаех, че вече не се учи предмета "Химия" в училищата....
Харесва ми, че се мислиш за умен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Само се моля да не спират износа на не радиоактивен уран.
Русия са малък износител и производител на обогатен уран и уранова руда, за радиоактивния не съм сигурен. САЩ са спрели добива защото им е по-евтини и безопасно да го купуват, иначе до преди няколко години имаха 75% от продукцията на Русия. Но тя и продукцията на Русия е малка.Та предполагам стига да искат не им трябва някой да им го доставя, но защо да се занимаваш с това ако ти струва практически нищо да го купуваш от страни от третия свят.
Ти да не си на 50-60 и да си расъл с пропагандата за велика майка Русия?
Не знаех, че вече не се учи предмета "Химия" в училищата....Last edited by Kildirim_Bei; 22.08.2022, 07:47.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеСамо се чудя защо Русия не спре износа на радиоактивен уран за САЩ, както и Китай (ако го ядосат) редкозаемните елементи или да си продаде
Русия са малък износител и производител на обогатен уран и уранова руда, за радиоактивния не съм сигурен. САЩ са спрели добива защото им е по-евтини и безопасно да го купуват, иначе до преди няколко години имаха 75% от продукцията на Русия. Но тя и продукцията на Русия е малка.Та предполагам стига да искат не им трябва някой да им го доставя, но защо да се занимаваш с това ако ти струва практически нищо да го купуваш от страни от третия свят.
Ти да не си на 50-60 и да си расъл с пропагандата за велика майка Русия?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение! Промениха се изчисленията за М1 и М2, промени се и терминологията за Рецесия - няколко пъти за 2 дни, промени се и пътя на петрола, промени се и моща на златото! Изпомпването на фиата продължава през всички активи, за да бъде генериран изкуствено нов / няма значение дали през QE или през QT, стимули, инфлация, стагфлация или рецесия/ важно е да не остава за обикновения човек, който си мисли, че през нещо си, ще може да забогатее! Нагласяват се умишлено различни цифри и графики и хоп дадена икономика била в разцвет или потъвала. Важно е да има зависима работна ръка, за да плаща, за всичко през кредити, данъци и такси. Останалото са празни приказки и заблуди, а обикновения човек ако съомее да спекулира с даден актив за единица време / хващайки вълната/ ще бъде добре.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар