If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това да им блокираш корабите и да им натръшкаш томаховките за нас може да е майтап ама на тях им се плаче.Сега пак трябва да пускат
печатниците за мангизи и да измислят нови пушкала.
Война няма да има щото видяха как руснаците са мноого по напред с пушкалата и сега са стресирани от тоя факт.
Ама те с руснаците няма да посмеят щото боят им е сигурен.И с Китай няма да посмеят.Скоро и Иран ше се сдобие с атомна бомба и чао Гергино.САЩ бавно и полека лека се превръщат в бананова треторазрядна държава с тъпо население и още по тъпи политици.Двете ялови бабички бабоебеца и циркаджията Дончо направиха така че Боката да изглежда нобелов лауреат
Е то ако е двойно ше се разминат леко.Що ли ми се струва че американският долар ше стане као зимбабвийския и ше му напраят реформа.Тия дългове няма как да се върнат.Дано се размине без голяма война.Американските глупаци трябва да бъдат вразумени..Време е да изпитат и те болка
Война няма да има щото видяха как руснаците са мноого по напред с пушкалата и сега са стресирани от тоя факт.
Предстои двойно ударно събаряне цената на доларът.При което половината държави от Еврозоната ще искат Ексит.
Е то ако е двойно ше се разминат леко.Що ли ми се струва че американският долар ше стане као зимбабвийския и ше му напраят реформа.Тия дългове няма как да се върнат.Дано се размине без голяма война.Американските глупаци трябва да бъдат вразумени..Време е да изпитат и те болка
гросчо, силни думи са това.
каза ли ти някой или ти така прогнозираш?
Аз съвсем сериозно го мисля това и го говоря от времето когато Дончо дойде на власт в САЩ.
За Ексита не съм сигурен ,че Италия,Испания,Гърция и някой други ще издържат на силно евро 1:2 или 1:3
и гледай какви щуротии ще станат.
Коментар