Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате следващата икономическа криза?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
С тези митнически войни май ще се справи предсрочно и ще сколаса още края на тоя мандат да добие объркана световна икономика. Почвам да си мисля дали това не е целта. Пак некоя велика концепция за противене на злото, тоест замогването на другите. Пакс Американа требва да живне. Откак провинциалчето Хари обърка курса през 1945, светът си остава разделен на наши и ваши, а Бел епока не ще да се завърне.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеБе на много народ вече им писнА и, по-скоро, втори за него няма да има. Безобразно конфликтен е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Може би, ама пък друго птиче чирулика че може и да е първата половина, на втория мандат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Може би, ама пък друго птиче чирулика че може и да е първата половина, на втория мандат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За да имаш кеш, някой друг трябва да има дълг. Ако всички са на нулата и нито дължат нито имат да взимат, всеки ще си стои в своята ферма и ще си произвежда сам нещата
Да имаш 100 единици кеш и 100 длъг, не е ли като да си на нулата?
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеМного по – добре е да нямаш дълг. Отколкото да имаш кеш, но пък да си задлъжнял. И последно лихвите в България може да отидат на майната си при някаква глобална криза. Айде повече да не ти развалям илюзиите.Last edited by Money; 09.08.2018, 11:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...обратно към темата: Струва ми се, новата криза ще се разгори втората половина от Тръмпониевия мандат. Едно птиче ми го каза.
- И няколко звезди.
Коментар
-
Мдамм.
Сега се подреждат предпоставките за тази Криза. Реално, тя вече започва, просто, тогава, ще стане видима и за последния мамун. Като гледам, колко старателно се прави всичко...
...абе, реве ми се. И една криза като хората не можем си направи. И това - „Двуного Сапиенс” , 'баси.
Last edited by Pyramid; 19.06.2018, 05:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...обратно към темата: Струва ми се, новата криза ще се разгори втората половина от Тръмпониевия мандат. Едно птиче ми го каза.
- И няколко звезди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от хамстер Разгледай мнение
логично мнение, благодаря.
сега ако позволяваш ще го сложа в имотната тема, за която се отнася.
за задлъжняването,
утре затварям последните 4-5к от заема. ....и мисля да се огледам за нов ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Виждам иронията ти. Но пък аз , докато ме боли главата, ще ти отговоря сериозно. Балон при имотите в България в момента няма и няма и да има. Независимо какви ги бращолевят у темата имоти. Моят преференциален сценарии за имотите в България е следния. Вероятно цените на имотите , ще продължат ща се покачват следващите 2 години, следвайки глобалните пазари, но това няма да стане преди есента. Основавам се също на това че доходите в България са значително високи и вероятно ще продължават да се покачват спрямо цените на имотите. Също така лихвите са ултра ниски и ще останат ниски в споменатия период от 2 години, защото ЕЦБ хич няма да бърза с оттегляне на количествените облекчения и вдигане на лихвата, поради проблемните страни от периферията. Това което описах важи за този период от 2, 3 години. Цените на имотите в България ще обърнат и без да се балонизират. Имам предвид че няма да надхвърлят нивата от 2008 със стотици проценти. Просто ще ги пробият и тогава ще обърнат. Много по – добре е да нямаш дълг. Отколкото да имаш кеш, но пък да си задлъжнял. И последно лихвите в България може да отидат на майната си при някаква глобална криза. Айде повече да не ти развалям илюзиите.
сега ако позволяваш ще го сложа в имотната тема, за която се отнася.
за задлъжняването,
утре затварям последните 4-5к от заема. ....и мисля да се огледам за нов ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от хамстер Разгледай мнение
добре, позна, че ми липсва "баце мръсната парцал" цитата е на импотехчо.
обаче и твоя сюрреалистичен сценарий много ангажира въображението ми.
може ли да разработиш подобен и за имотиту?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Гледай си имотите и и чисти дългът, щото тебе ще боли главата. Май ти липсва Бацето и няма с кого да се заяждаш.
обаче и твоя сюрреалистичен сценарий много ангажира въображението ми.
може ли да разработиш подобен и за имотиту?
Коментар
Коментар