If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този път кризата ще е с невиждани размери, при тази неочаквана и непредвидена ситуация. Начинът, по който в момента функционира света, неминуемо ще доведе до огромни финансови загуби, от които дълго време няма да можем да се оправим.
Е то кризата не е нещо чак толкова лошо.
Лошото е вируса че дойде.
Дори може да се каже че има някои добри страни.
Ще се намали замърсяването на околната среда.
Ще се намалят безсмислените пътувания.
Хората ще си направят интроспекция на начина на живот, начина на харчене и начина на мислени.
Интроспекция значи да търсим причините вътре в нас а не в другите. Това за тази които не знаят думата.
Този път кризата ще е с невиждани размери, при тази неочаквана и непредвидена ситуация. Начинът, по който в момента функционира света, неминуемо ще доведе до огромни финансови загуби, от които дълго време няма да можем да се оправим.
Аз през изминслата 2019 година съм казвал поне на 50 човека че кризата ще дойде през 2020 и никои не ми вярваше и спореха с мен.
Сега всички са мълчат като наср.....
Никой не ми е казал евала ти позна.
Хората не вярват и са неблагодарни.
Сега трябва да дадем предсказание кога ще свърши тази.
Колега, колко пари спечели от това, че си познал?
Това е основният въпрос
Личен е и може да не ми отговаряш
Аз през изминслата 2019 година съм казвал поне на 50 човека че кризата ще дойде през 2020 и никои не ми вярваше и спореха с мен.
Сега всички са мълчат като наср.....
Никой не ми е казал евала ти позна.
Хората не вярват и са неблагодарни.
Сега трябва да дадем предсказание кога ще свърши тази.
Ние сами си я викахме кризата. Последните 5 години цените на всичко скочиха безпричинно, но доходите не се качиха. Получи се голям дисбаланс.
За кризата допринесоха най вече банките с голямото количество раздадени кредити.
Коментар