Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате следващата икономическа криза?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеАко не поумнеем следващото няма да е икономическа криза а нещо ужасно.Ще се промени релефа континенти ще изчезнат..Или се променяме или чао Гергино.
Преди няколко месеца в една моя статия призовах да се спрат безсмислените и безцелни пътувания но никой не ме слуша.
Ето вижте го
http://forextraderbg.blogspot.com/20...-post.html?m=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеАко не поумнеем следващото няма да е икономическа криза а нещо ужасно.Ще се промени релефа континенти ще изчезнат..Или се променяме или чао Гергино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеЕто дойде най сетне кризата.
Лошото е е че дойде и вируса.
Като пуснах темата бях сигурен че ще дойде но никой не ми вярваше.
Спазвайте карантината и си стойте в къщи защото кризите идват и си отиват но човешкия живот е безценен.
Наистина е важно да си останем вкъщи, човешкият живот е най-важен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеЕто дойде най сетне кризата.
Лошото е е че дойде и вируса.
Като пуснах темата бях сигурен че ще дойде но никой не ми вярваше.
Спазвайте карантината и си стойте в къщи защото кризите идват и си отиват но човешкия живот е безценен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеАз пък смятам, че на всеки без разрешение да прави политика му набиват обръчите и няма шанс.
За кризата - глася се на 2020г. и нямам сигурност дали ще е тогава но започнах да се приготвям. Ама как да си сигурен каква ще е тя, кризата - инфлационна, дефлационна, банки ще фалират ли, няма ли, акциите ще спаднат ли, златото ще фръкне ли, а среброто? В кеш извън банките ли да държа, или пък в имоти, а те дали няма да се обезценят, или ще се покачат на фона на голяма инфлация, долар и евро ще има ли или ще си заминат?
250 часа посветих на книги, интервюта, видео и не съм сигурен как ще се развие и кога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Аз ви казах че ще дойде още 2019 ама никой не ми повярва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнениеЗа голям процент от българите икономическата криза трае цял живот, за огромно съжаление.Last edited by Bers-erk; 13.09.2021, 12:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеЗа 95% от българите икономическата криза е сега 2019 а не 2008 година.
Сега цените на всичко са на максимум , а доходите са на минимум.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнениеЗа голям процент от българите икономическата криза трае цял живот, за огромно съжаление.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнениеЗа голям процент от българите икономическата криза трае цял живот, за огромно съжаление.
- 1 like
Коментар
Коментар