Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Образование за Трейдъри!?
Collapse
X
-
да ей го тука рекламата и що да видим ..
Търговия на FOREX пазара, Обучение с брокер от ИП Карол
https://www.facebook.com/events/590277011080036
- За кого са международните пазари?
- Защо да търгуваме с валути?
- Как да изберем с какво да търгуваме?
- Какво прави FOREX уникален?
- Как се търгува на FOREX пазара?
- Открийте демо сметка!
- Вижте и разучете платформата за търговия!
- Направете първата си сделка по време на обучението!
- Изберете стратегия!
- Станете истински трейдър!
- Печели на пазара, но който най-много хора губят!
Когато имаш добри учители не е старшо да се изправиш сам срещу пазара!
ае то, че не е старшо не е ама като сложиш истински пари и тогава става старшо ....
Обшо взето от добрите учители в УНСС треа човек да си извади ена мнооо голема сентенция от написаното от тях по-горе ....Last edited by michaelis12; 28.09.2016, 16:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеВ УНСС от тази година има магистърска програма.Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнениеФорекс търговияLast edited by michaelis12; 28.09.2016, 15:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеА ти кой си, че да ти се обаждам?
Щом за 20 години не си се научил, че губенето не е следствие на стратегията(ако е с математическо положително очакване), то те разбирам, що отхвърляш нещата. Пак казвам, отхвърлянето на нещо, не променя реалността
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПродаваш фючърси на викс над 20 и държиш до падеж, на под 12 купуваш няколко месечни опции на най-волатините за последната седмица компании в посока обратна на последният им 2-3 годишен тренд
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениемагистърска програма по каквоFinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеВ УНСС от тази година има магистърска програма.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjahИмах удоволствието да присъствам на семинар воден от Талеб и Пол Уилмът миналата година (2 пълни дни само двамата лектори). Ще започна, че съм наистина голям почитател на Талеб и все още харесвам много от идеите му. Някой от тях прилагам в реалният живот.
Обаче, съм разочарован от действията на Н. Талеб. Въпреки големите му претенции, самият той не е скин ин дъ гейм.
Лично го попитах още тогава - ясно ми отговори, че от години не търгува по никакъв начин, имал наложена някаква забрана и само подпомагал със съвети някого. Нищо сериозно.
- Страшно суетен човек, въпреки претенциите му, че не се интересува от мнението на хората около себе си.
- Плюскаше като разпран на масата, въпреки че "постеше" според думите му.
- Той напълно отрече всякаква компютърна мощ. Според него - един трейдър няма никаква нужда от друг освен от един лаптоп (макбук).
- Това с вдигането на тежести е пълен ташак, човека тежи най малко 110-120 килограма. А вдига 136 килограма (300 lbs) Това е изключително слабо постижение. Лично аз при моите 75 кг, тягата ми на макс е 130 килограма.
Целта ми тогава беше, преди да скоча дълбоко в опциите и да се захвана с тях като инвестирам следващите си 5-6 години в обучение и търгуване с тях (отказах се от това начинание още тогава). Но и към момента виждам, как Талеб се е отдал предимно на обучения дори заедно с един куп българи: http://www.realworldrisk.com/
Нищо против нямам против Талеб или Уилмът, ама и двамата не си изкарват парите с търгуване (Уилмът дори го беше срам да си признае, че се е омазал яко с фонда който е управлявал).
От тогава съм много по скептичен към всякакви светила на всякакви пазари. Но не съм и очаквал да е друго яче. Лично аз не вярвам, този който има кокошка, която снася златни яйца, да я заколи.Last edited by michaelis12; 28.09.2016, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеАха... Да следваш тренда и да изоставаш от случващото се са две различни неща.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениечел съм книгите на Швагер, както и книги писани от трйдъри за трейдъри, също и Талеб,
но нещо съм скептичен към тези дето печелят невороятни проценти в лонг търм, по-съм склонен да вярвам че може да печелиш относително постоянно по-малки проценти(двуцифрени числа)....Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение......
Това не е векторина печели ли и не и кой печели или не - в нета ако се направи малоумен рисърч може се изкарат десетки ако не стотици примери на отидиран трак рекорд така, че не хващам драмата, ви. А темата май е с друг фокус?
но нещо съм скептичен към тези дето печелят невороятни проценти в лонг търм, по-съм склонен да вярвам че може да печелиш относително постоянно по-малки проценти(двуцифрени числа)....“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеЪ? Обясни малко, че това ме остави в почуда...Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар