Първоначално изпратено от blqblq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Образование за Трейдъри!?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнениеРаликата между успелите и тези които пишат, че е хазарт, не може да сепечи, брокерите само лъжат и т.н. е само дали ще продължиш да се бориш след първоначалното разочарование.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнениеДобре
За киселото грозде и лисицата знаеш ли я баснята
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРазликата между успелите да печелят от форекс и останалите, е само една, едните несъществуват, а другите съществуват
Естествено не говоря за форекс брокерите и работещите в тях - те печелят от форекс особено ако не играят на форекс
За киселото грозде и лисицата знаеш ли я баснятаFinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнениеАз не знам някой който е успял(или не ) с трейдинга да не е минал през нещо такова.
Раликата между успелите и тези които пишат, че е хазарт, не може да сепечи, брокерите само лъжат и т.н. е само дали ще продължиш да се бориш след първоначалното разочарование.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнениеАз не знам някой който е успял(или не ) с трейдинга да не е минал през нещо такова.
Раликата между успелите и тези които пишат, че е хазарт, не може да сепечи, брокерите само лъжат и т.н. е само дали ще продължиш да се бориш след първоначалното разочарование.
Естествено не говоря за форекс брокерите и работещите в тях - те печелят от форекс особено ако не играят на форекс
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanis Разгледай мнениеНе не е случайно, но не става точно по книгите. Преди 13 години почнах с форекс демо сметка. Намерих си лиценз на SAS и си направих 3 модела. Влизах само когато и трите модела съвпадаха /без да описвам гоних около 90% вероятност/. Даже си бях направил програма да ме известява кога да отворя позиция. Всичко беше точно - достигах 40% на месец. Даже без да взимам водещите новини под внимание. И когато влязох с реални пари установих че моделите не отчитат най-важният фактор - човешката психика /т.е. моята/. Започнах да не се съобразявам с моделите и В момента ............... мога да водя курс какви са най-честите грешки при търговията.
Раликата между успелите и тези които пишат, че е хазарт, не може да сепечи, брокерите само лъжат и т.н. е само дали ще продължиш да се бориш след първоначалното разочарование.FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеНе се хаби колега, тука са на принципа то няма стратегии, то няма начин, то всичко е случайно и нам си какво.
Странно защо клиентите ми от запад са на друго мнение и си заплащат индивидуалните менторинг сесии да ги обучавам ... но явно е глупост.
Да даваш инфо и да обучаваш хора и то във форуми и то безплатно, хора, които не искат да чуят или да проумеят друго мнение, си е свещена глупост ... а и не виждам с какво ще допринесе да споделиш опита си лузъри, като се опитват да те убедят в неща, които и те не могат да концептуализират
На стейтмънт ще кажат, че това е минало и не е гаранция за бъдещето и няма никъв смисъл повече за тях това ... сякаш всеки един аспект от живота ни не е базиран на миналото събитие и така оценяваме бъдещето ...
А иначе с този for loop загуби голяма част хахах - леле колко мъка беше докато си намеря кадърен програмист ... ако има някой от тука, който е много вещ да ми се обади няма го оставя гладен
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеЗащо чакате някой да ви даде стратегия наготово?
Бих бил склонен да дам на един 2-ма, но в замяна на какво? Пари? Ми аз сам ще си ги изкарам, а и едва ли някой ще ми плати 5-6 години труд, дори на минимална заплата.
Бих могъл да дам в замяна на малко работа, ако някой неможе да я свърши сам може и подизпълнители да си намери. Ако някой знае какво е for ( i=0 ; i < 1000000 ; i++ ) и може да го изплозва умело да се обади за стратегията, по-сложни знания не са необходими. Държа му пистолета насочен право в 10-тката, само трябва да натисне спусъка. Резултата от един дребен ресърч ще даде параметрите за стратегията. Ако не вярва мога да покажа стейтмънт 3 годишен акаунт захранен с някаква сума към момента е около 6Х. Демо акаунт с друга консервативна стратегия за 6-7 месеца 10% акаунтите са със стотици сделки приблизително равно разпределени къси и дълги позиции, т.е. изключва възможността да съм брутален късметлия.
for(i=0;i<100000;i++)
ans=ans*i;
Та анс предполагам че е отговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеЗащо чакате някой да ви даде стратегия наготово?
Бих бил склонен да дам на един 2-ма, но в замяна на какво? Пари? Ми аз сам ще си ги изкарам, а и едва ли някой ще ми плати 5-6 години труд, дори на минимална заплата.
Бих могъл да дам в замяна на малко работа, ако някой неможе да я свърши сам може и подизпълнители да си намери. Ако някой знае какво е for ( i=0 ; i < 1000000 ; i++ ) и може да го изплозва умело да се обади за стратегията, по-сложни знания не са необходими. Държа му пистолета насочен право в 10-тката, само трябва да натисне спусъка. Резултата от един дребен ресърч ще даде параметрите за стратегията. Ако не вярва мога да покажа стейтмънт 3 годишен акаунт захранен с някаква сума към момента е около 6Х. Демо акаунт с друга консервативна стратегия за 6-7 месеца 10% акаунтите са със стотици сделки приблизително равно разпределени къси и дълги позиции, т.е. изключва възможността да съм брутален късметлия.
Странно защо клиентите ми от запад са на друго мнение и си заплащат индивидуалните менторинг сесии да ги обучавам ... но явно е глупост.
Да даваш инфо и да обучаваш хора и то във форуми и то безплатно, хора, които не искат да чуят или да проумеят друго мнение, си е свещена глупост ... а и не виждам с какво ще допринесе да споделиш опита си лузъри, като се опитват да те убедят в неща, които и те не могат да концептуализират
На стейтмънт ще кажат, че това е минало и не е гаранция за бъдещето и няма никъв смисъл повече за тях това ... сякаш всеки един аспект от живота ни не е базиран на миналото събитие и така оценяваме бъдещето ...
А иначе с този for loop загуби голяма част хахах - леле колко мъка беше докато си намеря кадърен програмист ... ако има някой от тука, който е много вещ да ми се обади няма го оставя гладенLast edited by needtoknowmore; 29.09.2016, 13:21.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ добре, дай някаква стратегия която работи Някаква на която може да се научи човек и да печели - няма такава. Което пък прави всякакво обучение за трейдинг безсмислено - просто няма на какво да бъдат научени хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСделки никой не казва, щото !!!! се правят пари, пък и ако не са готини бързо си проличава.
Някакви простотии обаче всеки ръси под път и над път. Двама приятели вече се бяха вързали на подобни глупости - приказвам им аз не се занимавай с това ще си загубиш парите - ама не ми вярват. Като профукаха по няколко хиляди лева и вече им дойде акъла.
Аз ако съм от тези дето дават пари за тези глупости ще искам стейтмънт с реални пари за поне 3 години от този дето иска да им вземе парите как е играл точно тези неща дето ще ги преподава. Със сигналите от стратегиите коита са се получавали и как точно ги е отигравал тези сигнали.
Ама то никой не може да даде подобно нещо - защото това си е измама - често и самоизмама. Почти съм сигурен че и тези дето приказват за тези стратегии си вярват че могат да изкарват тези пари но само ако.... И това ако нещо все не им се връзва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеСделки всеки може да прави, казвай им стратегии за да може да мине като образование за трейдъри
Някакви простотии обаче всеки ръси под път и над път. Двама приятели вече се бяха вързали на подобни глупости - приказвам им аз не се занимавай с това ще си загубиш парите - ама не ми вярват. Като профукаха по няколко хиляди лева и вече им дойде акъла.
Аз ако съм от тези дето дават пари за тези глупости ще искам стейтмънт с реални пари за поне 3 години от този дето иска да им вземе парите как е играл точно тези неща дето ще ги преподава. Със сигналите от стратегиите коита са се получавали и как точно ги е отигравал тези сигнали.
Ама то никой не може да даде подобно нещо - защото това си е измама - често и самоизмама. Почти съм сигурен че и тези дето приказват за тези стратегии си вярват че могат да изкарват тези пари но само ако.... И това ако нещо все не им се връзва.
Коментар
Коментар