Т.е. Светлин Минев е нищо повече от преводач на книги от амазон, или поне писател, но не и трейдър?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светлин Минев
Collapse
X
-
Имам един приятел успя да занули сметка от 10 000 долара. играеше "внимателно". само 500 долара позиция отваряше. но за 3 години се "справи".търгува интрадей на всекакви валути. загуби си сума време по цел ден е на компа.и накрая фалира. то дори да беше изкарал 10К пак не е добре ако сметнем загубеното време. мъчи се 3 години и фалира. сега работи нещо тъпо за 500 лева заплата. и не се е отказал.каза че ще продължава защото вече имал опит и вече ще печели.така че брането на ягоди е добра алтернатива,повече се изкарва и с по-малък риск
Коментар
-
Първоначално изпратено от fxshark Разгледай мнениеЗдравейте,
Прохождащ трейдър съм. Искам да попитам какво е вашето мнение за г-н Светлин Минев и дали може да се вярва на неговите книги и дали са качествени, дали ще ми помогне за да започна да търгувам на ФОРЕКС.
2. Здрава психика
3. Маржин 1:10 макс. и не злоупотребявай с него
Всичко друго е евтина измама.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТва, въпреки брехита, ели заради него ???
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеВ момента ти препоръчвам да заложиш на грид системи и игра срещу тренда (поне при €/$),
За да изкараш стинки от него трябва имаш пробив на мантли-екстремум (както е сега паунда) или мошаци като SNB дето те лъжат те подпират на 1.2000.
Евро/долар ще стане за късо тралене чак под 1.04,но по вероятно е за дълго над 1.1700.
Иначе с другото, което си написал съм повече съгласен!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение... по-добре иди бери ягоди в Англия...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Ще те посъветвам следното:
Не се захващай с това вероятността да изкараш пари е нулева. Ако все пак решиш да не ме послушаш, търси източници в които са направени бектестове и стратегиите са спечелили пари последните 5 и повече години. Ако имаш добри знания по програмиране и си безумно упорит имаш шанс да изкараш някой лев (ако е така ми се обади). Не се доверявай на вълни и индикатори. Всичко което твърдят са празни приказки, освен ако не е подкрепено с факти и стейтмънт. Искай да видиш брой сделки. % загубени % спечелени. Дроудаун и т.н. Нещо подобно http://www.myfxbook.com/files/GoldBull_Pro/REAL.PNG
Всичко друго е прах в очите. В момента ти препоръчвам да заложиш на грид системи и игра срещу тренда (поне при €/$), това няма да работи вечно, но за сега и следващите 10-20 месеца може би ще е добра тактика. Ако си мислиш че ще направиш 500 лв. милион за 1 година по-добре иди бери ягоди в Англия. В общи линий възвращаемостта спрямо риска е много неизгодна в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fxshark Разгледай мнениеА ако ви е негативно мнението можете ли да посочите добър източник за информация под формата на книги или обучения за начинаещи на български, тук в България? И защо точно сте негативно настроен към книгите му?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fxshark Разгледай мнениеА ако ви е негативно мнението можете ли да посочите добър източник за информация под формата на книги или обучения за начинаещи на български, тук в България? И защо точно сте негативно настроен към книгите му?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениене го познавам, този не работеше ли в шоуто на слави
А ако ви е негативно мнението можете ли да посочите добър източник за информация под формата на книги или обучения за начинаещи на български, тук в България? И защо точно сте негативно настроен към книгите му?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСпоред мен, е сериозен човек, чието мнение относно форехът си струва да се чуе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fxshark Разгледай мнениеЗдравейте,
Прохождащ трейдър съм. Искам да попитам какво е вашето мнение за г-н Светлин Минев и дали може да се вярва на неговите книги и дали са качествени, дали ще ми помогне за да започна да търгувам на ФОРЕКС.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар