Даа,,,, взех си книгата и я прочетох, за съжаление останах разочарован, както и очаквах. Има много обща информация, но нищо, което да се използва в трейдинга. Но със сигурност си обогатих общата култура сериозно, така че си заслужава 15тте лева, колеги както и вие казахте. Може да научиш някой интересни факти за пазарите, просто не очаквайте нищо практически насочено.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светлин Минев
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fxshark Разгледай мнениеСигурно сте приятели с г-н Светлин Минев и това няма лошо. Не съм за 14лв разбира се, но въпроса е принципен, защото 1000 като мене като дадат по 14лв и някой прави лесни пари с един превод, а ние които се доверим на тази книга ще загубим много по 14лв, докато разберем, че тя всъщност е просто празни думи и неща, които ги има в интернет.
Ако е така по същата логика кво всички реват за увеличението на винетките някви си 30-40лв и то за цяла година- смешна работа.
Както казах въпроса е принципен, и повярвайте ми едно е да прочетеш една книга, друго е да се обучиш при хора, които по цял ден това правят да търгуват на финансовите пазари.
И последно пояснение, не казвам, че 100% това са преводи или не са преводи, а питам хора, които са прочели книгата какво е мнението им, и самият г-н Минев, който е активен в темата, като човек, който пише книги за търговия да покаже резултатите си.
И тези гениални супер трейдъри тебе чакат да им виснеш в офиса и да те обучават.
Не за друго, а те щото са много печеливши и си нямат по-приятни занимания от някъв прохождащ трейдър мераклия.
п.с. Абе ти да не си някоя супер яка, супер дашна мадама??? Тогава ги разбирам успешните трейдъри-лектори. Бартерче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fxshark Разгледай мнениеКакто казах въпроса е принципен, и повярвайте ми едно е да прочетеш една книга, друго е да се обучиш при хора, които по цял ден това правят да търгуват на финансовите пазари.
Първоначално изпратено от fxshark Разгледай мнениеИ последно пояснение, не казвам, че 100% това са преводи или не са преводи, а питам хора, които са прочели книгата какво е мнението им, и самият г-н Минев, който е активен в темата, като човек, който пише книги за търговия да покаже резултатите си.
Коментар
-
Аз смятам че цялата тема е създадена, за да опетни името на Светлин. Може би поради причината написана долу на английски
"A concern troll is a person who participates in a debate posing as an actual or potential ally who simply has some concerns they need answered before they will ally themselves with a cause. In reality they are a critic. "
http://www.urbandictionary.com/defin...oncern%20trollLast edited by sagitarius_d; 22.07.2016, 23:19.http://www.dividendgrowthinvestor.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнениеИ аз вече си задавам този въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСветлине, а ти защо пишеш книги, след като няма файда? За спорта ли? Не се заяждам просто ми е интересно аз така или иначе не се занимавам с форекс
Коментар
-
Първоначално изпратено от fxshark Разгледай мнениеСигурно сте приятели с г-н Светлин Минев и това няма лошо. Не съм за 14лв разбира се, но въпроса е принципен, защото 1000 като мене като дадат по 14лв и някой прави лесни пари с един превод, а ние които се доверим на тази книга ще загубим много по 14лв, докато разберем, че тя всъщност е просто празни думи и неща, които ги има в интернет.
Ако е така по същата логика кво всички реват за увеличението на винетките някви си 30-40лв и то за цяла година- смешна работа.
Както казах въпроса е принципен, и повярвайте ми едно е да прочетеш една книга, друго е да се обучиш при хора, които по цял ден това правят да търгуват на финансовите пазари.
И последно пояснение, не казвам, че 100% това са преводи или не са преводи, а питам хора, които са прочели книгата какво е мнението им, и самият г-н Минев, който е активен в темата, като човек, който пише книги за търговия да покаже резултатите си.
Коментар
-
аналитичност и експериза преценяш кое какво е!!!
Та може и да може, а може ли с 14 по 1000 некои много богат
да стане, пЪ ние да се минем??!!!!?!!!!
ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)
Коментар
-
До автора на темата:
Приятелю,използвай всичко това което ти се говоти тук,за да намериш твоя начин на търговия.
Книтите на Минев,са минимум основата, която трябва да имаш.
П.С. -попитай твоите ментори и учители-защо се занимават с преподаване,а не с правене на пари на борсата?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Лесни пари няма и да отричаш книга - книги, които не си чел - много претенциозно.
УСПЕХ
Коментар
Коментар