If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обръщайте паундите и доларите в Лева, не губете време и пари!
Приятел и колеги, преди 5-6 години ви посъветвах така, много хора ми се изсмяха.
Сега ще ви обясня и защо се сриват тези национални валути, както очаквам и Еврото до три години да се срине окончателно.
Просто централните банките печатят пари без покритие и е естествено тези пари да губят стойност и да се обезценяват. Съответно стоките стават все по скъпи а парите губят стойност!
Държави като България които не печатят пари, винаги ще имат предвидима, силна и стабилна валута. Така че обръщайте докато е време!
Не чакайте Паунда да стане лев, ще дойде ден децата ви ще ви обвиняват в глупост, когато не можете вече да си плащате ипотеките на къщите в клетата чужбина!
Моля, предупредете близки и приятели ако мислите че логиката ми е безпогрешна, а знам че знаете че е така.
Снимката символизира банкерският елит който инжектира с отрова паунда.
Изготвил анализа. Д-р Черкезов
Докторе, нали беше свързан с Швеция? Като как ще се представят свободните викингски валути и ще се отвърже ли даткрона от еврото?
Ако приемем че Австралия е пряко свързана с Англия като бивша колония, съм почти на 1000% сигурен че и те печатят пари. Моля не ме питайте за Рубли защото и руснаците печатят!
Австралийският долар не е свързан с лирата и еврпейската икономика, по-скоро ще бъде убежище, въпреки проблемите на китайската и японска икономики.
Ако приемем че Австралия е пряко свързана с Англия като бивша колония, съм почти на 1000% сигурен че и те печатят пари. Моля не ме питайте за Рубли защото и руснаците печатят!
Докторе, и верно помоли, ама не мога да се удържа да не попитам за рублите?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Приятел и колеги, преди 5-6 години ви посъветвах така, много хора ми се изсмяха.
Сега ще ви обясня и защо се сриват тези национални валути, както очаквам и Еврото до три години да се срине окончателно.
Просто централните банките печатят пари без покритие и е естествено тези пари да губят стойност и да се обезценяват. Съответно стоките стават все по скъпи а парите губят стойност!
Държави като България които не печатят пари, винаги ще имат предвидима, силна и стабилна валута. Така че обръщайте докато е време!
Не чакайте Паунда да стане лев, ще дойде ден децата ви ще ви обвиняват в глупост, когато не можете вече да си плащате ипотеките на къщите в клетата чужбина!
Моля, предупредете близки и приятели ако мислите че логиката ми е безпогрешна, а знам че знаете че е така.
А не може ли в австралийски долари? Сериозно питам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Обръщайте паундите и доларите в Лева, не губете време и пари!
Attached Files
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар