След като всички ще печатат, значи няма смисъл да си губим времето.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обръщайте паундите и доларите в Лева, не губете време и пари!
Collapse
X
-
Прочетох го мнението на г-н разбирача Черкезов. Че то в него няма грам логика, той пише, ако и вие сте съгласни с моята "безпогрешна логика".
Тук нещо мирише. Ама много. И е редно да се спомене в темата.
Икономически - откакто мина референдумът паунда падна с 20 стотинки за лира. И той 2-3 дни след събитията пише да сме купували. В такъв случай ми идва наум, че умишлено кара хората, които не обичат да мислят, но търсят лесен начин за печелене на бари. Друг въпрос е кой ще има пари, които ще инвестира без да се замисли в какво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеКуку, май инжекцията са ти я боднали на теб не на паунда.
Апчетата Пина ли ги тая сутринпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеШвейцарският си е остров на покойствието:-)
Обаче да не се върне на сцената френският....франк
напольон с венец, без венец, мариана.... твърда конвертируема валута
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеДокторе, и верно помоли, ама не мога да се удържа да не попитам за рублите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениехем еврото щяло да се срине,хем лева оставал стабилен.баси как става това при фиксиран курс. единствения начин е да се развърже курса
Коментар
-
Обръщайте паундите и доларите в Лева, не губете време и пари!
Прочее, нали са почнали да ни натискат да сменяме левчетата с евро...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВиждам че никой не се опитва дори и да обори анализа ми.
Моля някой ако има различна гледна точка за Паунда и Долара да ги сподели сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OldMan Разгледай мнениеА за франка никой нищо не казва ?
Обаче да не се върне на сцената френският....франкАко една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПриятел и колеги, преди 5-6 години ви посъветвах така, много хора ми се изсмяха.
Сега ще ви обясня и защо се сриват тези национални валути, както очаквам и Еврото до три години да се срине окончателно.
Просто централните банките печатят пари без покритие и е естествено тези пари да губят стойност и да се обезценяват. Съответно стоките стават все по скъпи а парите губят стойност!
Държави като България които не печатят пари, винаги ще имат предвидима, силна и стабилна валута. Така че обръщайте докато е време!
Не чакайте Паунда да стане лев, ще дойде ден децата ви ще ви обвиняват в глупост, когато не можете вече да си плащате ипотеките на къщите в клетата чужбина!
Моля, предупредете близки и приятели ако мислите че логиката ми е безпогрешна, а знам че знаете че е така.
Снимката символизира банкерският елит който инжектира с отрова паунда.
Изготвил анализа. Д-р Черкезов
Апчетата Пина ли ги тая сутрин
Коментар
Коментар