If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обръщайте паундите и доларите в Лева, не губете време и пари!
Прочетох го мнението на г-н разбирача Черкезов. Че то в него няма грам логика, той пише, ако и вие сте съгласни с моята "безпогрешна логика".
Тук нещо мирише. Ама много. И е редно да се спомене в темата.
Икономически - откакто мина референдумът паунда падна с 20 стотинки за лира. И той 2-3 дни след събитията пише да сме купували. В такъв случай ми идва наум, че умишлено кара хората, които не обичат да мислят, но търсят лесен начин за печелене на бари. Друг въпрос е кой ще има пари, които ще инвестира без да се замисли в какво.
Обръщайте паундите и доларите в Лева, не губете време и пари!
Батэ дохтурэ, мен ма едно друго чуди: Как се въди "безпогрешна логика" у чиляк, дето не е научил за толкова години собствения си език? Оти не им рече да обръщат у дЕсна, 'ми са 'злагаш? А?
Прочее, нали са почнали да ни натискат да сменяме левчетата с евро...
Виждам че никой не се опитва дори и да обори анализа ми.
Моля някой ако има различна гледна точка за Паунда и Долара да ги сподели сега.
Без да съм груб, искам да ти кажа че това е по скоро цитат от „Махлемски” разговор отколкото анализ или даже съждение. Ако толкова искаш да напсуваш банкерите, политиците и т.н. няма нужда да пишеш „нещо” което провокира тотално объркване в читателя.
От както загубих много пари не съм играл на Форекс, и съм забравил техническият анализ. Някой може ли да каже дали ще има корекция на Паунда близките 12 месеца?!?!?!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Приятел и колеги, преди 5-6 години ви посъветвах така, много хора ми се изсмяха.
Сега ще ви обясня и защо се сриват тези национални валути, както очаквам и Еврото до три години да се срине окончателно.
Просто централните банките печатят пари без покритие и е естествено тези пари да губят стойност и да се обезценяват. Съответно стоките стават все по скъпи а парите губят стойност!
Държави като България които не печатят пари, винаги ще имат предвидима, силна и стабилна валута. Така че обръщайте докато е време!
Не чакайте Паунда да стане лев, ще дойде ден децата ви ще ви обвиняват в глупост, когато не можете вече да си плащате ипотеките на къщите в клетата чужбина!
Моля, предупредете близки и приятели ако мислите че логиката ми е безпогрешна, а знам че знаете че е така.
Снимката символизира банкерският елит който инжектира с отрова паунда.
Изготвил анализа. Д-р Черкезов
Куку, май инжекцията са ти я боднали на теб не на паунда.
Апчетата Пина ли ги тая сутрин
Черкезов, какво стана с твоята пирамида- излезе ли сух.Меко успя ли да си купи кола
Ти си доктор- не се занимавай с неща, които не разбираш- само ще губиш
Коментар