Първоначално изпратено от TopTrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиционен Фонд
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TopTrader Разгледай мнениеФакт, без значение, кой трейдър е не може да пуска 100% печеливши сделки за съжаление, но така и никой не може да ми отговори, защо ми е да се доказвам пред вас, като аз нищо не искам от вас? Освен, че се консултирах за един юридически въпрос?
Д-р Бъри започва като писач във подобен форум. Е, верно на английски е писал човека. И неговите писания ги забелязват истински топ трейдъри. Дават му много пари да управялва.
Но ти не искаш да се докзваш. Не се доказвай тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакво значи жалка ирония, че ти с всеки пост се плашиш от някаква ирония!!! Само казах, че Доктор Черкезов правеше такива инвестиции и пари управляваше, знаеше стратегии. пазрни тенденции, беше знаещ и можещ човек и мисля че щеше да ти даде отговори, дори си спомних, че и той беше започнал на форекс. Пишеше във форума, Не знам как да се свържеш, опитах да дам насока и те насоча директно към извора на търсената информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от TopTrader Разгледай мнениеКак слагаш щампа на човек, който не познаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TopTrader Разгледай мнениеФакт, без значение, кой трейдър е не може да пуска 100% печеливши сделки за съжаление, но така и никой не може да ми отговори, защо ми е да се доказвам пред вас, като аз нищо не искам от вас? Освен, че се консултирах за един юридически въпрос?
Просто искахме да ти помогнем. Може и нас да направиш богати. Трябва да се помага на перспективни хора, да им се открива хоризонта, така ще могат да са в полза за повече хора. Всеки лев спечелен в държавата е принос за икономиката.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНаздраве lobos
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДет се вика дай нещо да го пуснем обратно
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДай поне един грешен да видим, не вярвам, че ако имаш много грешни ще си докарал до управление на чужд капитал. И доктор Черкезов имаше трудни попадения, никой не е застрахован
Коментар
-
Първоначално изпратено от TopTrader Разгледай мнениеБлажен си, ако мислиш, че трейдърите нямат грешни анализи Втори въпрос, но се опитай да го свържеш в смислено изречение без пунктоационни и правописни грешки - "ЗАЩО ТИ Е ДА ТИ ДОКАЖА, ЧЕ СЪМ ДОБЪР ТРЕЙДЪР?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеОтговорите които правиш към всеки от нас: как сме се провалили, как сме губили пари, и какм не можем да излезем от село и т.н. говори за троята личност описва я напълно. Като съчетаеш негативизма към учасниците в съчетание със страха за анализи и прогнози говори че си въздух под налягане.
Ако имаш адекватен отговор, защо да дам анализ ще го дам
Коментар
-
Първоначално изпратено от TopTrader Разгледай мнениеБлажен си, ако мислиш, че трейдърите нямат грешни анализиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар