Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиционен Фонд
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TopTraderБлажени са невежите. Наистина не разбираш какво ти казвам, нали? Какво от това ако ми е верен анализа или грешен? Това показателно ли е дали съм трейдър? И отново към основния въпрос, защо трябва да се доказвам пред банда провалили се личности ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TopTrader Разгледай мнениеLobos,
Отговори ми моля те, кой от вас ме познава, че знаете че са минали много като мен ? )) Ох не мога да повярвам, голям смях.
И все пак бих разбрал мнителността Ви, ако бях тук да ви убеждавам как търгувам и колко съм добър, влязъл съм в форума за да събера информация, надявайки се че тук ще открия специалисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеСамия факт че всячески отбягваш това да дадеш прогноза и анализ на нещо дори елементарно говори за това че те е страх да не се изложиш ако не стане. Все пак не си кой да е а си Top Trader ,а представяш ли си ако се изложиш, ще се наложи да си правиш нова регистрация.
Вариантите са два- ако ми е верен анализа- ще кажеш то на късмет, ако е грешен ще кажеш видя ли ти си измамник. Само, че ако разбираше от пазари, щеше да знаеш, че шанса да познаеш посоката на пазара никога не е 100% дори и 80% не е ... така че ако поне малко разбираш от статистика - как този въпрос доказва колко съм добър, което пак не връща към основния въпрос, какво от това ако съм добър или не не съм тук да събирам инвестиции, а питам за информацияLast edited by TopTrader; 28.05.2016, 22:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПросто много като теб са минали от този форум и това никой не се заяжда
Отговори ми моля те, кой от вас ме познава, че знаете че са минали много като мен ? )) Ох не мога да повярвам, голям смях.
И все пак бих разбрал мнителността Ви, ако бях тук да ви убеждавам как търгувам и колко съм добър, влязъл съм в форума за да събера информация, надявайки се че тук ще открия специалисти.
Коментар
-
Мхм, тук в форума има сериозна свобода на словото, просто не мога да повярвам в какъв форум съм попаднал- СЕМ ако види как се трият мнения тука избирателно.... интересна ситуация се оформя, как случайно попаднах на такова местенце Я да видим има ли цензура, която не позволява свобода на словото в Investor.bg ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TopTrader Разгледай мнениеЗащо, не приемеш, че може би някой прави пари на този пазар? Толкова е голямо егото ти? Толкова ли много си загубил, че не искаш да повярваш,ч е може би някой прави пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНаистина ли вярваш че някой се интересува от теб и от историйките ти,не виждаш ли че започват са се базикат с теб. С молба като не става пробвай със заплахи ултиматоми че ще ни лишиш от присъствието си та току виж получиш отговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакво значи жалка ирония, че ти с всеки пост се плашиш от някаква ирония!!! Само казах, че Доктор Черкезов правеше такива инвестиции и пари управляваше, знаеше стратегии. пазрни тенденции, беше знаещ и можещ човек и мисля че щеше да ти даде отговори, дори си спомних, че и той беше започнал на форекс. Пишеше във форума, незнам как да се свържеш, опитах да дам насока и те насоча директно към извора на търсената информация
Не ме е страх, факта, че търгувам на пазар, който странно, но всеки го е страх и отрича
Просто превантивна мярка, защото рядко се появява реален пост тук в тази тема. Ако разбирам правилно, това е някакъв ник нейм на потребител Доктор Черкезов, така ли ?
Благодаря, за добрата информация, ще се радвам, ако ми помогнете още малко за да се свържа с въпросния господин.
Коментар
-
Моля, за пореден път ако има интелигентни хора в този форум, нека отговарят по темата и ако неадекватните все още не могат да се примирят, че някой прави пари, пак ви казвам, не ми е цел да ви убеждавам дали правя пари или не , вярвайте в каквото искате, има конкретен въпрос и моля ви или се върнете от селото от, което сте или пишете по темата. Апък ако толкова ви се обсъжда моят трейдинг отворете нова тема кръстете я "Дали наистина прави пари TopTrader, или щом ние не сме успяли, то никой не би могъл" и обсъждайте там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TopTrader Разгледай мнениеЗдравейте,
Ако това не е поредната жалка ирония, бихте ли уточнили, за Д-р Черкезов, как мога да се свържа.
Благодаря предварително.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Top treidare много злоба и негативизъм за човек който уж знае някаква перфектна стратегия. Ако наистина можеше знаеше и т.н щеше да се докажеш тука във форума В противен случай си ала бала въздух под налягане който избухва като го засегнат.
Ама то и с такова гръмко име си се кръстил направо си топ от дъ топ в мечтите си.
Коментар
Коментар