IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

еми добрем Куч винаги греши и после става на неговата по странни стечения на обстоятелствата, щото щи избоде очите че зад тоя биткойн стоят големи сили не некой в гаража ей така от нищото как си мисли раята, че и окупираните държави го приемат други диктатури го отхвърлят ... явно има нещо, нещо което не е никак малко и слабо дет стои зад крипто нещата ..... ама да видиме ...
    А бе щепсела решава проблема. Доколко съхранява стойност ми е много мътно. Което не пречи да сваля шапка на усетилите се да го купят в зората на създаването му.
    Last edited by Selena; 12.10.2017, 21:50.

Коментар

Боцев ше те изгърбат по некое време с тия стотинки дет гониш ми се струва, за некви 5 бройки не си струва ич ..... как се хилиш на 50/50 ако му бият един спайк и ще занитат на стената ....
      ти нормален ли си ?
      Аз тва да го не права от оня ден , бе ?
      И не съм боцев , а съм Баце ..

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение

Баце, това е не по-малка заблуда от 50/50...

Кучи, убеден съм, че грешиш за криптовалутите.
        еми добрем Куч винаги греши и после става на неговата по странни стечения на обстоятелствата, щото щи избоде очите че зад тоя биткойн стоят големи сили не некой в гаража ей така от нищото как си мисли раята, че и окупираните държави го приемат други диктатури го отхвърлят ... явно има нещо, нещо което не е никак малко и слабо дет стои зад крипто нещата ..... ама да видиме ...

Коментар

• Някой ден хората ще разберат каква измама и заблуда са тия криптовалути, ама ще е късно... Което не пречи в момента да се правят пари от тях де

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
            За това говорех на Михаля , че при някой не е 50/50 , а опита и рутината и хилядите часове пред монитора , могат да ти дадат 60/40 или 70/30
            Баце, това е не по-малка заблуда от 50/50...

Кучи, убеден съм, че грешиш за криптовалутите.
            Last edited by blqblq; 12.10.2017, 21:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Сигурно е тъй. Ма аз него го заобикалям вежливо. По понятни причини. Бай Михале, какво мислиш за крипровалутите? Ще изядат ли закуската на металите или има за всички място под слънцето. Тази мисла ме тормози напоследък. Сериозно.
              това са пълни боклуци и не са никакви крипто валути, масите го смятат кат акция един вид за нещо което "могат да инвестират и кашират" състояние дет ше се множи докато не изгърмят накрая. Никой нищо не е платил до са с тоя койн щот цената му варира като откачена и ше се набуташ веднага щом платиш нещо с него ..... Технологията за разплащане ше се наложи, но не и биткойна с всичките му 1000 производни лимитирани копия ....
              За в бъдеще може да има крипто долар, евро, рубла, юуан, лев ама безкешово обшество те тва тестват тия гавази в момента и както виждаме работи, народа им се радва ...
              Last edited by michaelis12; 12.10.2017, 20:59.

Коментар

Готово . Затворено на 1290
                Както казва Михаля 20 контракта х 5$ = 100$
                Викаш 50/50 , а Михаля ?
                Ако проследиш на графиката по време , ще забележиш , че затворих на дъното и цената веднага качи почти до нивото на което бях продал !
                Това с въртене на монетка - трудно
                Боцев ше те изгърбат по некое време с тия стотинки дет гониш ми се струва, за некви 5 бройки не си струва ич ..... как се хилиш на 50/50 ако му бият един спайк и ще занитат на стената ....

Коментар

Остава да ни обясниш и връзката между опциите (самото име предполага или/или) и спот цената на златото, където или-тата са неизброими.
                  тия така наречени спот цени или тва дет виждаме като CFD са сложни комбинации от опции, фючърси и един куп глупости и измишльотини на брокерите и маркетмейкърите илитата дет викаш са неизброими

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Баце, ти си много по-голяма реклама за платформите и брокерите от Екса.
                    Ами, никой не рекламирам ...особенно пък това което си написал
                    Да не би платформата или брокера да ми нашепва.
                    Всичко е въпрос на можене от човека зад компа .
                    Разбира се никой не е безгрешен 100%
                    За това говорех на Михаля , че при някой не е 50/50 , а опита и рутината и хилядите часове пред монитора , могат да ти дадат 60/40 или 70/30

Коментар

тц не е издателя на опцията ве колегас нали ви написах това са математични изчисления на ей тези Black-Scholes-Merton които смятат движение на актива, време и на базата очаквано движение на това нещо според това което е било, но всичко е условно щот е теория на вероятностите, как вече го пишеме за сопорнайсти път може, ама може и да не е .....
                      Според мене, самата волатилност и лихвата са резултат на преценка на пазара, която е подобна на преценката въз осонва на цвета на ризата в примера с руската рулетка.

А Блак-Шолс формулата ги взима тези параметри за даденост. Т.е. вярва, че щом нося синя риза, значи слагам 6 патрона.

Коментар

Викаш 50/50 , а Михаля ?
                        Баце, ти си много по-голяма реклама за платформите и брокерите от Екса.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ

Ще ти кажа когато затвора и ''контрактите '' от 1295 ....
                          Викаш 50/50 , а Михаля ?
                          Ако проследиш на графиката по време , ще забележиш , че затворих на дъното и цената веднага качи почти до нивото на което бях продал !
                          Това с въртене на монетка - трудно
                          Last edited by БАЦЕ; 12.10.2017, 18:45.

Коментар

е Боце цели тренда и сделките са не мое го игнорираме що си е право право, останалите също .... по принцип всеки е прав за дадена сделка на 100% само времето е фактор друго нищо .....
                            Сигурно е тъй. Ма аз него го заобикалям вежливо. По понятни причини. Бай Михале, какво мислиш за крипровалутите? Ще изядат ли закуската на металите или има за всички място под слънцето. Тази мисла ме тормози напоследък. Сериозно.

Коментар

• Остава да ни обясниш и връзката между опциите (самото име предполага или/или) и спот цената на златото, където или-тата са неизброими.

Коментар

Това, поне доколкото виждам от телефона, е залога, който му предоставя издателят на опцията, изхождайки от собствените си цели, които съвсем не е задължително да са обвързани с печалба.
                                тц не е издателя на опцията ве колегас нали ви написах това са математични изчисления на ей тези Black-Scholes-Merton които смятат движение на актива, време и на базата очаквано движение на това нещо според това което е било, но всичко е условно щот е теория на вероятностите, как вече го пишеме за сопорнайсти път може, ама може и да не е .....

Коментар

Working...
                                X