Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
Боцев ше те изгърбат по некое време с тия стотинки дет гониш ми се струва, за некви 5 бройки не си струва ич ..... как се хилиш на 50/50 ако му бият един спайк и ще занитат на стената ....
Аз тва да го не права от оня ден , бе ?
И не съм боцев , а съм Баце ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Баце, това е не по-малка заблуда от 50/50...
Кучи, убеден съм, че грешиш за криптовалутите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеЗа това говорех на Михаля , че при някой не е 50/50 , а опита и рутината и хилядите часове пред монитора , могат да ти дадат 60/40 или 70/30
Кучи, убеден съм, че грешиш за криптовалутите.Last edited by blqblq; 12.10.2017, 21:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Сигурно е тъй. Ма аз него го заобикалям вежливо. По понятни причини. Бай Михале, какво мислиш за крипровалутите? Ще изядат ли закуската на металите или има за всички място под слънцето. Тази мисла ме тормози напоследък. Сериозно.
За в бъдеще може да има крипто долар, евро, рубла, юуан, лев ама безкешово обшество те тва тестват тия гавази в момента и както виждаме работи, народа им се радва ...Last edited by michaelis12; 12.10.2017, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Готово . Затворено на 1290
Както казва Михаля 20 контракта х 5$ = 100$
Викаш 50/50 , а Михаля ?
Ако проследиш на графиката по време , ще забележиш , че затворих на дъното и цената веднага качи почти до нивото на което бях продал !
Това с въртене на монетка - трудно
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеОстава да ни обясниш и връзката между опциите (самото име предполага или/или) и спот цената на златото, където или-тата са неизброими.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Баце, ти си много по-голяма реклама за платформите и брокерите от Екса.
Да не би платформата или брокера да ми нашепва.
Всичко е въпрос на можене от човека зад компа .
Разбира се никой не е безгрешен 100%
За това говорех на Михаля , че при някой не е 50/50 , а опита и рутината и хилядите часове пред монитора , могат да ти дадат 60/40 или 70/30
Коментар
-
тц не е издателя на опцията ве колегас нали ви написах това са математични изчисления на ей тези Black-Scholes-Merton които смятат движение на актива, време и на базата очаквано движение на това нещо според това което е било, но всичко е условно щот е теория на вероятностите, как вече го пишеме за сопорнайсти път може, ама може и да не е .....
А Блак-Шолс формулата ги взима тези параметри за даденост. Т.е. вярва, че щом нося синя риза, значи слагам 6 патрона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Готово . Затворено на 1290
Викаш 50/50 , а Михаля ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ
Ще ти кажа когато затвора и ''контрактите '' от 1295 ....
Викаш 50/50 , а Михаля ?
Ако проследиш на графиката по време , ще забележиш , че затворих на дъното и цената веднага качи почти до нивото на което бях продал !
Това с въртене на монетка - трудноLast edited by БАЦЕ; 12.10.2017, 18:45.
Коментар
-
е Боце цели тренда и сделките са не мое го игнорираме що си е право право, останалите също .... по принцип всеки е прав за дадена сделка на 100% само времето е фактор друго нищо .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Това, поне доколкото виждам от телефона, е залога, който му предоставя издателят на опцията, изхождайки от собствените си цели, които съвсем не е задължително да са обвързани с печалба.
Коментар
Коментар