IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абсолютно!
    Всеки, който го шорти това - може да умре, като герой, но не и като глупак.
    Обаче по-същата причина и Насдак си е за шортене, не мислиш ли?

Коментар

• Джейми Даймън: ако сте достатъчно глупави, че да вземете биткойн един ден ще си платите [за глупостта].

https://www.cnbc.com/video/2017/10/1...ay.html?play=1

Забавно е, че 50% от търговията с биткойн идва от Япония. Ако всички държави по света почнат да търгуват биткойн като японците представяте ли какво чудо ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
        Очаквам индексите да се сурнат надолу вече
        Що не и тази вечер , като затвори Лондон......
        Днес е добър ден да потеглят .....петък 13
        то и аз ги чакам от лани, ма не рачат да се сурнат .....

Коментар

Очаквам индексите да се сурнат надолу вече
          корейското шиши подозрително се е кротнал...може да изненада пак с някоя заря
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Очаквам индексите да се сурнат надолу вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Отдавна се говори за такава обща система, да не говорим, че има много слухове и за базирана на златото разплащателна схема. Даже май руснаците бяха пуснали образци на банкноти, в които има реално злато...
              да ама те имат бомби затова Запада нищо не може да им направи, единствения начин е да изфабрикуват някаква разпра между руснаците и китайците аз друг начин не виждам,че ако се включат и разни Африки, Латински Америки, Камили и други то западния комфорт и хегемония отиде .... дори ние в Българията се водиме "Запада" нищо че е само на хартия и пак без бой ше изтеглим наново късата клечка .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                China Launches Yuan-Ruble Payment System
                http://www.zerohedge.com/news/2017-1...payment-system

пичое, кво да кажем да беха вкарали и лева там ....
                Отдавна се говори за такава обща система, да не говорим, че има много слухове и за базирана на златото разплащателна схема. Даже май руснаците бяха пуснали образци на банкноти, в които има реално злато...

Коментар

• China Launches Yuan-Ruble Payment System
                  http://www.zerohedge.com/news/2017-1...payment-system

пичое, кво да кажем да беха вкарали и лева там ....
                  Last edited by michaelis12; 13.10.2017, 12:29.

Коментар

странна работа обаче ... това чудо биткойна беше напраено точно в кризата 2009та стоеше си и чакаше на полусъединител, за позивна като че за сигнал от някой, до тогава кьораво копие нямаше. Спомням си кат беше 2$ и ми искаха 10 биткойна за няква си пиратерия в нета, викам си кви са тия простотии са, я да не ме занимаат е са е 5 бона ама де да знам че ше го надуят така .... изведнъж стана тъй че САЩа(глобалния капитал не държавата) почнаха да печатат 2012та и целия свят им плати сметката за масрафа 2009та ... от там некои диктатури се размърдаха и кааха това повече нема да е така. И какво се случва изневиделица тоя биткойн станал 500$ в бързината, върви си тиха кампания в нета, да заебем тия долари, евра, ала бала ей я крипто валута, лимитирано, нема грешка страшна лудница, нема банки, нема посредници дори някои окупирани държави го приемат от там кампанията се раздухва още повече, хората гааааз купуват щото моеж от всякъде по света и това стана хилка, две, пет ..... И какво се случва сега - нароиха се хиляди лимитирани криптокопия, народа купува нещо дет и той незнае кво е, а това чудо е напраено от тия тъмни гениялни сили, първо за тест на единна световна безкешова валута, второ да измъкнат на хората по света мангизите и трето ако мое да се забрай за разни скъпоценни метали и прочее и четвърто то тряя да е задълже "свободно, неконтролируемо, напраено в гараж от студент и заместител на досегашните банки" .... та да контролират хората сами парите си .....
                    Начи треа си някакъв мега олигофрен да верваш на тия неща и приказки от 1001 нощ за свободата, светлото бъдеще и че революцията на студента в гаража е победила системата ....
                    В един красив момент ще има изгърмели хора с разни крипто неща, а останалите ще са с крипто нашийник на единната валута където всяка транзакция се следи, контролира от до ама до стинка и с нищо друго няма да можеш да плащаш ей тва виждам аз и тва е мойта теория ....

P.S. забрайх да допълня че бая народ купи копачници ама само от еди какъв си тип чипове и процесори. Също ми е странно ако е толкоз ценнен тоя биткой що не са впрегнали правителствените квантови машини да го копат, до са да са го изровили целия биткойн ...
                    мдааааа ей ги пропагандите, че пичкокойна е у облаците и бъдещето, а златото е отживелицата на 6000 години дет вече "никому не е потребна" ..... тия мое ги разпраят у съседната графа при отбора на глупаците .....

Коментар

• Единствената причина да се каже, че биткоин сега е "скъп" е това, че човешката лудост и глупост може би не са безкрайни като вселената (както е смятал Айнщайн).

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение

+100 и аз така мисля, сега е късно, но в началото беше евтино
                        За битокойн е невъзможно да се каже, кое е скъпо и кое е евтино. Не виждам как на 2 долара е било евтино. Ако вкараш $1000 в биткойн през 2009 или сега, все вкарваш $1000. Ако искаш да вкараш 2 долара - и тогава и сега са си 2 долара. Ако искаш можеш и един цент да вкараш.

Между другото, теориите на Екса за чистия сентимент без грам фундамент са 100% приложими за биткоина. Може да стигне 100 млн. долара или нула.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Само нашийника май не го догаждат засега. Но ... Поуката е нещо ново кат се появи и е евтино - да се купува. Ей така, за всеки случай
                          +100 и аз така мисля, сега е късно, но в началото беше евтино
                          Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

странна работа обаче ... това чудо биткойна беше напраено точно в кризата 2009та стоеше си и чакаше на полусъединител, за позивна като че за сигнал от някой, до тогава кьораво копие нямаше. Спомням си кат беше 2$ и ми искаха 10 биткойна за няква си пиратерия в нета, викам си кви са тия простотии са, я да не ме занимаат е са е 5 бона ама де да знам че ше го надуят така .... изведнъж стана тъй че САЩа(глобалния капитал не държавата) почнаха да печатат 2012та и целия свят им плати сметката за масрафа 2009та ... от там некои диктатури се размърдаха и кааха това повече нема да е така. И какво се случва изневиделица тоя биткойн станал 500$ в бързината, върви си тиха кампания в нета, да заебем тия долари, евра, ала бала ей я крипто валута, лимитирано, нема грешка страшна лудница, нема банки, нема посредници дори някои окупирани държави го приемат от там кампанията се раздухва още повече, хората гааааз купуват щото моеж от всякъде по света и това стана хилка, две, пет ..... И какво се случва сега - нароиха се хиляди лимитирани криптокопия, народа купува нещо дет и той незнае кво е, а това чудо е напраено от тия тъмни гениялни сили, първо за тест на единна световна безкешова валута, второ да измъкнат на хората по света мангизите и трето ако мое да се забрай за разни скъпоценни метали и прочее и четвърто то тряя да е задълже "свободно, неконтролируемо, напраено в гараж от студент и заместител на досегашните банки" .... та да контролират хората сами парите си .....
                            Начи треа си някакъв мега олигофрен да верваш на тия неща и приказки от 1001 нощ за свободата, светлото бъдеще и че революцията на студента в гаража е победила системата ....
                            В един красив момент ще има изгърмели хора с разни крипто неща, а останалите ще са с крипто нашийник на единната валута където всяка транзакция се следи, контролира от до ама до стинка и с нищо друго няма да можеш да плащаш ей тва виждам аз и тва е мойта теория ....

P.S. забрайх да допълня че бая народ купи копачници ама само от еди какъв си тип чипове и процесори. Също ми е странно ако е толкоз ценнен тоя биткой що не са впрегнали правителствените квантови машини да го копат, до са да са го изровили целия биткойн ...
                            Само нашийника май не го догаждат засега. Но ... Поуката е нещо ново кат се появи и е евтино - да се купува. Ей така, за всеки случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

А бе щепсела решава проблема. Доколко съхранява стойност ми е много мътно. Което не пречи да сваля шапка на усетилите се да го купят в зората на създаването му.

Last edited by michaelis12; 12.10.2017, 23:05.

Коментар

ти нормален ли си ?
                                Аз тва да го не права от оня ден , бе ?
                                И не съм боцев , а съм Баце ..
                                абе и аз така си виках ама ми напомнят чат пат, че те контролират нещата не аз ...

Коментар

Working...
                                X