IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция в сребро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

https://www.celticgold.eu/en/buy-silver.html

От тези съм купувал.
    Как стои въпроса с декларирането ?
    Не съм тийн ама ще кажа , че тия килограмовите монетки са много яки
    Last edited by Protokol; 01.07.2018, 11:59.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение

дай някой конкретен изпитан сайт за доставка на сребро без ддс.
      https://www.celticgold.eu/en/buy-silver.html

От тези съм купувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Здрасти,
        Ако купуваш от България и върху двете има 20% ДДС. Един ден, като решиш да развърже ли, гориш с ддс-то. Е, ако не си юридическо лице с регистрация. За справка виж цените купува/продава в Тавекс. От Естония можеш да купиш сребърни монети без ДДС. Има много сайтове за поръчка. Пишеш Estonia silver и излизат десетки. Доставката е м-у 12 и 30Е. С кюлчетата обаче, и там те чешкат с данък. Надявам се да съм бил полезен.
        дай някой конкретен изпитан сайт за доставка на сребро без ддс.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Ag.jpg
Views:	1
Size:	65.5 КБ
ID:	3352946

Коментар

• Първоначално изпратено от vaeran Разгледай мнение
            Здравейте нов съм в тези среди искам да знам къде е по-добре да инвестирам злато или сребро,говори се че среброто е по рядко и е възможно цената му много да скочи в бъдеще не знам какво мислите за това твърдение искам да попитам монети ли е по добре да купувам или някакви кюлчета?Благодаря предварително!
            Здрасти,
            Ако купуваш от България и върху двете има 20% ДДС. Един ден, като решиш да развърже ли, гориш с ддс-то. Е, ако не си юридическо лице с регистрация. За справка виж цените купува/продава в Тавекс. От Естония можеш да купиш сребърни монети без ДДС. Има много сайтове за поръчка. Пишеш Estonia silver и излизат десетки. Доставката е м-у 12 и 30Е. С кюлчетата обаче, и там те чешкат с данък. Надявам се да съм бил полезен.

Коментар

• Аз слушам за повишение при среброто от 15 години; четях разни конспиративни теории че складовете за сребро са празни и аха - аха да стане другата седмица 100 - 150$... Горе долу по това време започна масовия отлив от фотографските ленти които консумираха доста сребро. Така че полетът очевидно не се състоя. Предполагам че се движи в един тренда с останалите ценни метали през следващите години. Преди години в Германия ддс-то за някои сребърни монети беше 7%, което не беше зле, не знам сега как е, ако някои търси - да си поръча оттам.

Коментар

• Първоначално изпратено от vaeran Разгледай мнение
                Здравейте нов съм в тези среди искам да знам къде е по-добре да инвестирам злато или сребро,говори се че среброто е по рядко и е възможно цената му много да скочи в бъдеще не знам какво мислите за това твърдение искам да попитам монети ли е по добре да купувам или някакви кюлчета?Благодаря предварително!
                Това за повишението на среброто ,го слушам от поне 10 години

Коментар

• Здравейте нов съм в тези среди искам да знам къде е по-добре да инвестирам злато или сребро,говори се че среброто е по рядко и е възможно цената му много да скочи в бъдеще не знам какво мислите за това твърдение искам да попитам монети ли е по добре да купувам или някакви кюлчета?Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение
                    Среброто е сложно за купуване и продаване на добра цена.Но е сигурна работа!
                    Именно

Коментар

• Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнение
                      Хехех, не се бях замислял. Може би си прав, въпреки че от доста време се чудя дали дали злато или сребро.
                      Среброто е сложно за купуване и продаване на добра цена.Но е сигурна работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                        Сребро без проба,на тази цена,забрави!

Коментар

• http://auction.bg/A2716638-%D0%A1%D1...%D0%BE%D1%82_3
                          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение
                            В момента среброто е много подценено и сега е момента за инвестиция в монети(материал).Спреда борса_цена е голям и може да се купи около лев на грам.Ако имате кеш по-добър момент аз не очаквам!
                            Хехех, не се бях замислял. Може би си прав, въпреки че от доста време се чудя дали дали злато или сребро.

Коментар

• По темата!

В момента среброто е много подценено и сега е момента за инвестиция в монети(материал).Спреда борса_цена е голям и може да се купи около лев на грам.Ако имате кеш по-добър момент аз не очаквам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                                Прав си. Трябва да имаш топки, за да си успешен бизнесмен и инвеститор.

А рискът някой мишкундряк да ти пробута фалшификат?

Т.е. според теб златните монети на БНБ в малки тиражи могат да се търгуват на колекционери и да се печели от горницата?
                                Какъв риск имаш предвид ? Нали купуваш неща, които знаеш какво преставляват и идват с опция за прегед преди плащане. Ако нещо не е редовно просто не плащаш. Риска е по-скоро ако продавача снима едно състояние, а ти прати монета с друго, но пак при огледа се вижда какво ще купиш. Е задължително е поне да имаш нормално зрение и пръсти по ръцете. Ако си пълен новак, купувай директно от банковите клонове ако нещо те е страх.
                                .
                                Т.е. според мен като цяло мометите на БНБ в малки тиражи със сигурност могат да се търгуват на пазарите, а дали купувачите са точно колекционети или редови "балъци, купуващи метал много над спот цената " не е от значение за паричния оборот. Факт е, че монетите се изчерпват сравнително бързо от касите на БНБ и попадат във вторичния пазар. Интереса е на лице.

Коментар

Working...
                                X