IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция в сребро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аминъ!
    Прочее, идея нямам, що винаги съм разбирал инвестирането като ангажимент, с който създаваш повече стойност /която, естествено, преминава през стадия „цена”, някой ден, за да донесе печалба. Та, във връзка с този си мироглед, недоумявам някои работи, тук, писани относно среброто, както другаде, отн.златоо и т.н. Тъпчо съм, един вид. Питам, а отговори няма. Говоря за смислени.
    Те ти стойност.
    Среброто ще продължи да участва активно в производството на ...

https://macoinsgold.com/bg/polezno/p...ez-2016-godina
    Last edited by Todor Sabev; 01.07.2018, 16:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Изключително сте полезен за темата и аз искрено Ви благодаря! Надявам се, че и другите списващи тук ще оценят Вашия принос. Респект!
      Аминъ!
      Прочее, идея нямам, що винаги съм разбирал инвестирането като ангажимент, с който създаваш повече стойност /която, естествено, преминава през стадия „цена”, някой ден, за да донесе печалба. Та, във връзка с този си мироглед, недоумявам някои работи, тук, писани относно среброто, както другаде, отн.златоо и т.н. Тъпчо съм, един вид. Питам, а отговори няма. Говоря за смислени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И още е. Говоря за стратегическото предимство на вида, твърдящ, че бил „сапиенс”.
        Все по-често, сякаш, не е. Подозирам проклятие от вида ограничение отгоре в броя истински сапиенси сред претендиращите.
        Изключително сте полезен за темата и аз искрено Ви благодаря! Надявам се, че и другите списващи тук ще оценят Вашия принос. Респект!

Коментар

Абе, не беше ли масата по ускорението...?
          И още е. Говоря за стратегическото предимство на вида, твърдящ, че бил „сапиенс”.
          Все по-често, сякаш, не е. Подозирам проклятие от вида ограничение отгоре в броя истински сапиенси сред претендиращите.

Коментар

• Абе, не беше ли масата по ускорението...?

Коментар

• Гледам тук, купувате/продавате „изгодно” и ви се чудя на перспективите, на които залагате. Щото, това не са „инвестиции”, а хазарт, за който, са ви излъгали, че бил „инвестиция”. Не ми е лесно, което правя но, да пази Господ, чак дотам, да си изгубя силата.
              А, ако не знаете, Силата на човека, е неговото Въображение и способността да предвижда и планира. Това тук, е територия за остарели мозъчно мераклии.

Коментар

Поне аз не знам. Можеш да ги върнеш, ама какво става с пощенските разходи, идея си нямам. От Естония не мога да се оплача от качеството, само нови в контейнерчета съм получавал, но немците ми се видяха мърлячи.
                Тез немци може да не са никви немци а примерно да са шиптери. Много знаеш от кого купуваш в интернет. Въпроса ми беше има ли отстъпки за повредени монети. Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Имали отбивка за ушмулени монети там или някъде другаде.
                  Аааа, чакай, точно в сайта на немците съм виждал предложения за съсипани монети, но доколко е изгодно не знам, не съм се интересувал.

Коментар

Поне аз не знам. Можеш да ги върнеш, ама какво става с пощенските разходи, идея си нямам. От Естония не мога да се оплача от качеството, само нови в контейнерчета съм получавал, но немците ми се видяха мърлячи.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                      www.bitgild.com

Не знам после обаче на кой ще го продадеш това сребро без ддс,особено ако е повечко.
                      За "повечко" инвестицията във физическо сребро не ми се струва подходяща. Иначе едни 5-10 хилки бързо могат да се разкарат в аукциона, но за по-голяма сума има риск да те погнат данъчните.

Коментар

По принцип ти ги дават като "перфектно качество" .И аз съм ял попарата с изронени ръбове

Коментар

https://www.gold-silber-muenzen-shop.../silbermuenzen

Ей от тези немци също съм купувал. Цените са им по-добри и доставката по-евтина, но последната пратка имаше много надрани монети. Цените им за обратно изкупуване са доста добри и явно има движение, но сигурно по този начин се явяват и ошмулените монети. А аз харесвам лъскавичкото!

Коментар

• www.bitgild.com

Не знам после обаче на кой ще го продадеш това сребро без ддс,особено ако е повечко.
                            Last edited by kurta007; 01.07.2018, 12:45.

Коментар

• https://www.gold-silber-muenzen-shop.../silbermuenzen

Ей от тези немци също съм купувал. Цените са им по-добри и доставката по-евтина, но последната пратка имаше много надрани монети. Цените им за обратно изкупуване са доста добри и явно има движение, но сигурно по този начин се явяват и ошмулените монети. А аз харесвам лъскавичкото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Как стои въпроса с декларирането ?
                                Не съм тийн ама ще кажа , че тия килограмовите монетки са много яки
                                Нищо не декларираш. Естония е в ЕС. Само трябва да се съобрази стойността на поръчката със застраховката на куриера. Някои имат лимити и е хубаво да не си над него. Не съм чувал за изчезнали пратки, ама знае ли се...

Коментар

Working...
                                X