Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеАко гърците наистина са казали не, то тогава са в силната позиция следващото предложение за споразумение да е тяхно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОсвен това не ми се живее в страни от третия свят - справка китай, русия.
но да наречем китай и русия страни от третия свят...., най малкото двете държави взети заедно представляват най-голямата военна мощ в момента, макар и тоя военен съюз да е фикция...
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАйде Grexodus-а е готов, да им е честито финансовото чистилище.
Някое евро, печатано в гръцко за спомен трябва да останемалиииий !
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеВсъщност, мисля че, Еврото днес има шанс да стане една стабилна валута!
Зависи от реакцията на европейските лидери и институции оттук-нататък!
Тези нечувани по арогантността си преговори назоваха много от проблемите с истинските им имена!
Ако ЕС започне търсене на решение, а не досегашното "заравяне на главата в пясъка" има Шанс!
Европейските лидери също не са с мандат даден им от господ.
Ако гърците наистина са казали не, то тогава са в силната позиция следващото предложение за споразумение да е тяхно.
И ако демокрацията все още не е патентована от Гърция, то можем да очакваме референдум във всяка страна от ЕЗ. Примерно през Септември, за да има време да го обмислят достатъчно трезво
Можеш ли да предположиш какъв ще е въпроса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнениеСега соросоидите ще полудеят ...
Те не обичат свободни избори.
И съм сигурен, че пак Путин ще е виновен......да живее Европа и братския американски континент
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениезасега от 16% преброяване
60% НЕ
40% ДА
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнениеСега соросоидите ще полудеят ...
Те не обичат свободни избори.
И съм сигурен, че пак Путин ще е виновен.
Но и да носят последствията от.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеВсъщност, мисля че, Еврото днес има шанс да стане една стабилна валута!
Зависи от реакцията на европейските лидери и институции оттук-нататък!
Тези нечувани по арогантността си преговори назоваха много от проблемите с истинските им имена!
Ако ЕС започне търсене на решение, а не досегашното "заравяне на главата в пясъка" има Шанс!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗа нас да, за тях не
няква държавна политика от европа ни дават пък ние краден част, а друга даваме за чиновници и пенсионери.
Коментар
Коментар