IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Притеснявам се, че ще им пуснат хуманитарни помощи, за да не изпукат от глад, а точно това заслужават.
    Емигрирай в Гърция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
      Ако гърците наистина са казали не, то тогава са в силната позиция следващото предложение за споразумение да е тяхно.
      Значи гръцкото НЕ,гледам и техните другари го казват,означава НИЕ предлагаме сделка да ни налеят още 200-300млрд и ЕУ са длъжни да я приемат,щом ние гласувахме с НЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Освен това не ми се живее в страни от третия свят - справка китай, русия.
        дали стават за живеене е въпрос на гледна точка....,
        но да наречем китай и русия страни от третия свят...., най малкото двете държави взети заедно представляват най-голямата военна мощ в момента, макар и тоя военен съюз да е фикция...

Коментар

• Притеснявам се, че ще им пуснат хуманитарни помощи, за да не изпукат от глад, а точно това заслужават.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Айде Grexodus-а е готов, да им е честито финансовото чистилище.

Някое евро, печатано в гръцко за спомен трябва да остане
            малиииий !

Коментар

• OXI
              Да викат Виденов после Костов...
              Евро бюрократите да почват да мислят оправдания за изхарчени те народни пари.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Айде Grexodus-а е готов, да им е честито финансовото чистилище.

Някое евро, печатано в гръцко за спомен трябва да остане
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Всъщност, мисля че, Еврото днес има шанс да стане една стабилна валута!
                  Зависи от реакцията на европейските лидери и институции оттук-нататък!

Тези нечувани по арогантността си преговори назоваха много от проблемите с истинските им имена!
                  Ако ЕС започне търсене на решение, а не досегашното "заравяне на главата в пясъка" има Шанс!
                  Мила Съни,
                  Европейските лидери също не са с мандат даден им от господ.
                  Ако гърците наистина са казали не, то тогава са в силната позиция следващото предложение за споразумение да е тяхно.
                  И ако демокрацията все още не е патентована от Гърция, то можем да очакваме референдум във всяка страна от ЕЗ. Примерно през Септември, за да има време да го обмислят достатъчно трезво
                  Можеш ли да предположиш какъв ще е въпроса?

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                    Сега соросоидите ще полудеят ...

Те не обичат свободни избори.

И съм сигурен, че пак Путин ще е виновен.
                    ей провокаторче точно обратното ние соросоидите уважаваме референдумите защото те са единствения начин да се разграничим от диктаторските режими на които сте подчинени във вашата трол централа.....да живее Европа и братския американски континент

Коментар

• честито на гърците за новата/стара/ драхма

честито на еврото.., освободи се от тая твар.., импорта трябва да тръгне

...., да живей

Коментар

засега от 16% преброяване

60% НЕ
                        40% ДА
                        Малко е още "Не"то!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                          Сега соросоидите ще полудеят ...

Те не обичат свободни избори.

И съм сигурен, че пак Путин ще е виновен.
                          Аз съм напълно съгласен, че маслинарите имат абсолютното право да вземат решения за бъдещето си.

Но и да носят последствията от.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• засега от 16% преброяване

60% НЕ
                            40% ДА

Коментар

Всъщност, мисля че, Еврото днес има шанс да стане една стабилна валута!
                              Зависи от реакцията на европейските лидери и институции оттук-нататък!

Тези нечувани по арогантността си преговори назоваха много от проблемите с истинските им имена!
                              Ако ЕС започне търсене на решение, а не досегашното "заравяне на главата в пясъка" има Шанс!
                              + 738 204 598
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                За нас да, за тях не
                                така е, но когато са били 1000-1200 дали е било щото са им ги изработвали или .........
                                няква държавна политика от европа ни дават пък ние краден част, а друга даваме за чиновници и пенсионери.

Коментар

Working...
                                X