IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Какво решение предлагаш?
    Да ти даде 30000 евро!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      500-700 Евро мисля, че е тлъсто...
      За нас да, за тях не

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Всъщност, мисля че, Еврото днес има шанс да стане една стабилна валута!
        Зависи от реакцията на европейските лидери и институции оттук-нататък!

Тези нечувани по арогантността си преговори назоваха много от проблемите с истинските им имена!
        Ако ЕС започне търсене на решение, а не досегашното "заравяне на главата в пясъка" има Шанс!
        ДААААААААААААААА надявай се гиргино, при ЕЦБ има 2 положения- икономии и другото бюджетни улеснения

Коментар

Тези нечувани по арогантността си преговори назоваха много от проблемите с истинските им имена!
          Ако ЕС започне търсене на решение, а не досегашното "заравяне на главата в пясъка" има Шанс!
          Какво решение предлагаш?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            В сравнение с от преди 5 години имат около 47% намаление на пенсиите, така че не са толкова тлъсти
            500-700 Евро мисля, че е тлъсто...

Коментар

• Сега соросоидите ще полудеят ...

Те не обичат свободни избори.

И съм сигурен, че пак Путин ще е виновен.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                цък
                пенсионерите не искат да си загубят тлъстите пенсии,
                а младите не искат да плащат чужди дългове.....
                това е причината за този вот
                според мен
                В сравнение с от преди 5 години имат около 47% намаление на пенсиите, така че не са толкова тлъсти

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Гръцкият народ терминира глупавият проект наречен евро...
                  Всъщност, мисля че, Еврото днес има шанс да стане една стабилна валута!
                  Зависи от реакцията на европейските лидери и институции оттук-нататък!

Коментар

Нещо даста си се объркАл... В САЩ, мойто момче, цели 17% са на купони за храна!
                    И сега ако ми пукаше още малко и щех да се загрижа....
                    Custodite sortem vestram

Коментар

Не са никак глупави... Пансионерите знаят, че на техните пенсии кредиторите ще посегнат най-накрая. А студенцията пък разбира, че ако кредиторите не бъдат шутирани сега, младото поколение ще изплаща неизплатими дългове през целия си живот.
                      цък
                      пенсионерите не искат да си загубят тлъстите пенсии,
                      а младите не искат да плащат чужди дългове.....
                      това е причината за този вот
                      според мен

Коментар

Не са никак глупави... Пансионерите знаят, че на техните пенсии кредиторите ще посегнат най-накрая. А студенцията пък разбира, че ако кредиторите не бъдат шутирани сега, младото поколение ще изплаща неизплатими дългове през целия си живот.
                        Младото поколение ще изплаща неизплатими дългове през целия си живот ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ. Венсеремос!!!!!!!

Коментар

за Референдума:

с най-висок % от гласувалите с НЕ - студентите 75%

с най-висок % от гласувалите с ДА - пенсионери 60%

На въпрос за запазванена еврото - 75% - ДА
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            В САЩ си е много готино, от мои хора знам, колкото повече изкарваш, толкова по-нисък ти е данъка, което е точно каквото ми трябва. И го няма този малоумен манталитет с бенефитс
                            Нещо даста си се объркАл... В САЩ, мойто момче, цели 17% са на купони за храна!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Ми то от много отдавна хората го правят това!!!Ако бях малко по-млад,досега да съм я скинал!!!Пропуснах момента преди 15 години!!!Но все пак,никога не е късно!!!
                              А , това е нещо ново ! Аз мислех че си у големата пара ве , баце ...а то и ти си въшкар кат мене, че и дърт ! Ай не се коси , ше отикаме некак си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                В САЩ си е много готино, от мои хора знам, колкото повече изкарваш, толкова по-нисък ти е данъка, което е точно каквото ми трябва. И го няма този малоумен манталитет с бенефитс да ти сложат да изхранваш по 5 души на гърба. Освен това не ми се живее в страни от третия свят - справка китай, русия.
                                FOMC вдига лихвите с 0.75 от септември

Коментар

Working...
                                X